Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Jutrooo xcivx x:Xx x:Xx

Kuki, sej jutr prideš, ne? :inocent: x:)x xsrcx

Pridem. :hepko: Čeprav je prhitro teden naokol. Sem komi od prejšnjič k sebi pršla. :inocent: xDDx

Jaz pa znam tud s protezo... x^x :frog: :frog: :frog:

K maš še protezo bolj redko. x:px

Lep dan vsem xrosex

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

Jao, Piki x:o)x, kake filme ti to gledaš, me je zadnjič brat prepričeval, da je Hostel sam srhljivka xcivx, no ja, sej res ni blo nč iznenada, sam tisto Kitajko al Japonko si še zdej lohk prikličem v glavo :o|o:, tko da bo šlo vse dol iz računalnika, Žage pa Teksas x^x, tega jst ne rabm, sem brata komentiral, da sam take brutalne filme downloada, pa je rekel v bistvu imaš prav x^x, ah ta njegov pluton x:o)x
Izvukao je na kraju svog izlaganja.

...dvojck bo meu dons masazo od dvojne dvojcice... love-is-in-the-AIR.press :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jao, Piki x:o)x, kake filme ti to gledaš, me je zadnjič brat prepričeval, da je Hostel sam srhljivka xcivx, no ja, sej res ni blo nč iznenada, sam tisto Kitajko al Japonko si še zdej lohk prikličem v glavo :o|o:, tko da bo šlo vse dol iz računalnika, Žage pa Teksas x^x, tega jst ne rabm, sem brata komentiral, da sam take brutalne filme downloada, pa je rekel v bistvu imaš prav x^x, ah ta njegov pluton x:o)x

x:Dx men je pa žaga dbest film vseh cajtov x^x x;)x hostel tud kr gudi, sam prevč palamudjo pa kr neki bluzjo...ideja sama pa opasna :O:

ja sej vem psiho babji x:o)x zj sam še žago 3 pogledam, komi čakam x:px (pluton.press :inocent: x:)x )

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

...kaksne grde filme gledaste... nic cudnga da je tok nasilja na svetu... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx men je pa žaga dbest film vseh cajtov x^x x;)x hostel tud kr gudi, sam prevč palamudjo pa kr neki bluzjo...ideja sama pa opasna :O:

ja sej vem psiho babji x:o)x zj sam še žago 3 pogledam, komi čakam x:px (pluton.press :inocent: x:)x )

Men je frend samo razlagal o Žagi, pa sem skor pod kavč zlezla. :OO!: x:Dx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

:frog: kvas tečn zj.........kuga pa nej gledam....blondinko s harvarda :o|o:

...kaxn film o dalajlami al pa Obzorja duha... kaj tazga... x:Dx x;)x

Frank Zappa

...kaksne grde filme gledaste... nic cudnga da je tok nasilja na svetu... :o|o:

:frog: kvas tečn zj.........kuga pa nej gledam....blondinko s harvarda :o|o:

Pa glejte risanke... x:Dx x:Dx

Pat & Mat, bolj znana kot A je to... :palec: :palec:

Mojstra... x:o)x

Čveke x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Jst bi šla žago 3 gledat, pa so sami pusiji okol mene, nben ne upa. :o|o:

...ce so dusevno uravnoveseni, se ne pomeni da so pusiji... x:Dx

Frank Zappa

Sej vem, da bi šel ti rad z mano. no, kdaj greva. x:px xflirtx

..filma se ne bojim... kar se pa tebe tice... priznam... :inocent:

Frank Zappa

Končnoooooo :2src: :vragec: x:Dx

Pa da neb zdej zbrisu tega! :lol:

...tipicna riba... a zdej bos pa se sama seb lubezenska pisma pisala???.. a tud sama seb bradavicke grizljas???... a tok si u bedu... oz. a tok mal si u bed-u??? :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

Aja, pa za vse ostale...Samson je res to napisu! xyesx x:px x:Dx

..res sm to napisu... sam povej mal kaxne so ble okliscine..... to bi vsak normalen clovk napisu, ce bi mu ti ovila levo josko 4x okol vratu in ga dusila s tem... kaj sm pa lohk naredu... :vragec: x:Dx :vragec:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...