Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 No, no, tolk dolga pa ni, da od mojga doma do tvojga seže. Ne pretiravi. K si pa kitke pletu, se nis pa nč prtožvov. Nema više ljubavi. :xx!: Grem knjigo brt, k me spet zezaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 No, no, tolk dolga pa ni, da od mojga doma do tvojga seže. Ne pretiravi. ...o, so so... evo bo OCIvidec moj oci potrdli......govori OCI:"joske du Koroske!, iz tega bi lahko napletu pulover za King Konga"... evo zdej mas pa se dokaz... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 je jutro ja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Ne, zdej je že dobr dan, k je že čez 9. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 jutro čvekice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 O, glej jo, še ena smotka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ja še ena smotka, ki je včeri spekla kekse z belo in črno čokolado....le kdo jih bo jedu xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Še vedno je juuutrooo Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Piki, a si zihr, da je že dan men je pa žaga dbest film vseh cajtov hostel tud kr gudi, sam prevč palamudjo pa kr neki bluzjo...ideja sama pa opasna ja sej vem psiho babji zj sam še žago 3 pogledam, komi čakam (pluton.press ) To je pa tvoj pluton, ja , sem se takoj spomnil, da mata z mojim bratom isti ASC, pluton pa tam nekje, on ga ma mal prej Pr men je pa za Hostel dobil Tarantino en minus , sem ga mel bolj v čislih, se je pa pokazal za tipičnega Američana, Amsterdam je šetko kul, Slovaška je pa tko pokazana, kot država tretjega sveta, avti iz 50 let, policaji so kr povezani s kriminalci, pa kr na cesti tepejo folk, to mu glih ne štejem v čast, no vsaj zadel so državo , dobr da niso bli kje bliz Osijeka na Slovaškem , poenostavitev je blo pa kr neki, ko ta glavnemu odrežejo dva prsta, ni kr nobene krvavitve , WC školjka je kr polna vode , pol na Slovaškem najprejcela policijska hajka, pol pa pride kr v Avstrijo, se prav noben problem čez mejo , tut o tisti Kitajki al Japonki bi lohk kej rekel, pa ne bom, tist prizor je tko najbolj ogaben , ideja sama verjetno trgovanje z organi , pa samo stopnjevanje od zadevanja v Amsterdamu, pa rdečečetrti, do ... , to je pa boljš Me je pa ta "galerija" ful spomnila na en muzej na Malti, srednjeveška mučilnica, greš tko v kletne prostore, pa so tko kletke, notri pa lutke v človeški velikosti, tko še face so narejene in pol so tko različni prizori mučenja, pa še muzka s kriki je zraven, smo šli čist down ven Še vedno je juuutrooo Kukica tko se govori ja še ena smotka, ki je včeri spekla kekse z belo in črno čokolado....le kdo jih bo jedu xrosex mmmmmmm , pa ne že tko navsezgodaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 zdle je še čokolada na pol tekoča..tak da kr hitr Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 joj janif kok se režim.....ma ja sj je res, zato pa pravm da je bolj tko tko....lohk bi bolš nardil na to temo kej zato mi je pa žaga svetska, k je res ona inteligenca zravn in tko....ni kr ena bedasta grozljivka kao :xx!: tist k en trop mularije bedaste se totalno idiotsko obnaža in nardi točn tist kar noben normaln človk v taki situaciji nebi....pol se pa čudjo č jih pokokajo podn od podna je recimo počivališče (reststop) ni druge k totalno razfukan si zravn, kok je lohk baba tok glupa uf že neham, da nau pritisk previsok klarus js bi keks s mi lušte nardila, pa nč nimam pr bajt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 pošlem prek faksa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ja še ena smotka, ki je včeri spekla kekse z belo in črno čokolado....le kdo jih bo jedu xrosex Kaj, če b kr dons pršla? Dan je že...madona, sej sm že 4,5 ure pokonc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 pošlem prek faksa nimam faksa dej na mejl Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Kaj, če b kr dons pršla? Dan je že...madona, sej sm že 4,5 ure pokonc. js sem pa vstala ob 7.30 enkrat po dooooooooooooooooooooooooolgem času spet..pa jutr bom še poznej vstala..rabim bjuti slip nimam faksa dej na mejl pošiljam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Dan je že...madona, sej sm že 4,5 ure pokonc. Piki, pa ti si res en psiho , jst še zdej komi gledam ,a zato so taki filmi všeč Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 joj janif kok se režim.....ma ja sj je res, zato pa pravm da je bolj tko tko....lohk bi bolš nardil na to temo kej zato mi je pa žaga svetska, k je res ona inteligenca zravn in tko....ni kr ena bedasta grozljivka kao :xx!: tist k en trop mularije bedaste se totalno idiotsko obnaža in nardi točn tist kar noben normaln človk v taki situaciji nebi....pol se pa čudjo č jih pokokajo podn od podna je recimo počivališče (reststop) ni druge k totalno razfukan si zravn, kok je lohk baba tok glupa uf že neham, da nau pritisk previsok ma ti si pa res čist not , no jst sem sam še iz žage ali žage2 videl par prizorov, ko sem šel slučajno mim , sam mi je une luštne bejbe kr škoda za tak film, jst bi raj kje drugje vidu Sam ni pa prav fajn jest zraven Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ma ti si pa res čist not , no jst sem sam še iz žage ali žage2 videl par prizorov, ko sem šel slučajno mim , sam mi je une luštne bejbe kr škoda za tak film, jst bi raj kje drugje vidu Sam ni pa prav fajn jest zraven ja bi rekla....za bikca in njegove gurmanske užitke more bit to smrt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Janif, pa k bi vidu, kok fejst zgledam, navkljub zgodnjim uram. Klarči, ti kr aji, sam, da boš v soboto k rožca. Todiiiiiiiiiii... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 jst mam pa faks in mejl , pa bi lohk mal več dobil ja bi rekla....za bikca in njegove gurmanske užitke more bit to smrt se čist strinjam , bi blo to fajn za une ki so na dieti, tko pred večerjo recimo ,pol mogoče sploh ne bi jedli Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 a pošte ej če gledaš karto staršev so 5.7.9. hiše otrok..to pri boeh stariš al sam pri mami? pa čes e gleda tudi keri planeti so not Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Todi bo vedla al pa Samsič...Janif tud najbrž. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Janif, pa k bi vidu, kok fejst zgledam, navkljub zgodnjim uram. ooo, Piki , dons bi prav rabu eno tvojo sliko , najbolj zgodaj sem šel spat, pa ševčeri proti večeru uro in pol, dons sem pa tko težko vstal, pa ne da se mi kej dost, kljub vsej jutranji telovadbi in pol že navsezgodaj razmišljam, kako bom popoldne za kakšno urco zalegnu,pol pa laufat , moram se mal zgonit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Pejt na pa izbiraj. Brišem čez minuto. Nobenmu nč jasn, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.