Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

No, no, tolk dolga pa ni, da od mojga doma do tvojga seže. Ne pretiravi. :o|o:

...o, so so... evo bo OCIvidec moj oci potrdli...

...govori OCI:"joske du Koroske!, iz tega bi lahko napletu pulover za King Konga"... evo zdej mas pa se dokaz... :vragec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Piki, a si zihr, da je že dan :inocent:

x:Dx men je pa žaga dbest film vseh cajtov x^x x;)x hostel tud kr gudi, sam prevč palamudjo pa kr neki bluzjo...ideja sama pa opasna :O:

ja sej vem psiho babji x:o)x zj sam še žago 3 pogledam, komi čakam x:px (pluton.press :inocent: x:)x )

To je pa tvoj pluton, ja :palec:, sem se takoj spomnil, da mata z mojim bratom isti ASC, pluton pa tam nekje, on ga ma mal prej x;)x

Pr men je pa za Hostel dobil Tarantino en minus xcivx, sem ga mel bolj v čislih, se je pa pokazal za tipičnega Američana, Amsterdam je še

tko kul, Slovaška je pa tko pokazana, kot država tretjega sveta, avti iz 50 let, policaji so kr povezani s kriminalci, pa kr na cesti tepejo folk,

to mu glih ne štejem v čast, no vsaj zadel so državo :palec:, dobr da niso bli kje bliz Osijeka na Slovaškem x:Dx, poenostavitev je blo pa

kr neki, ko ta glavnemu odrežejo dva prsta, ni kr nobene krvavitve xrolleyesx, WC školjka je kr polna vode x:o)x, pol na Slovaškem najprej

cela policijska hajka, pol pa pride kr v Avstrijo, se prav noben problem čez mejo xcivx, tut o tisti Kitajki al Japonki bi lohk kej rekel, pa ne bom,

tist prizor je tko najbolj ogaben xcivx, ideja sama verjetno trgovanje z organi x?x, pa samo stopnjevanje od zadevanja v Amsterdamu, pa rdeče

četrti, do ... :o|o:, to je pa boljš x;)x Me je pa ta "galerija" ful spomnila na en muzej na Malti, srednjeveška mučilnica, greš tko v kletne prostore,

pa so tko kletke, notri pa lutke v človeški velikosti, tko še face so narejene in pol so tko različni prizori mučenja, pa še muzka s kriki je zraven, smo

šli čist down ven xnckrivx

Še vedno je juuutrooo xcivx

Kukica tko se govori :palec:

ja še ena smotka, ki je včeri spekla kekse z belo in črno čokolado....le kdo jih bo jedu xscratchx xrosex

mmmmmmm x:px, pa ne že tko navsezgodaj :vragec: x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:Dx joj janif x:Dx kok se režim.....ma ja sj je res, zato pa pravm da je bolj tko tko....lohk bi bolš nardil na to temo kej x^x

zato mi je pa žaga svetska, k je res ona inteligenca zravn in tko....ni kr ena bedasta grozljivka kao :xx!: tist k en trop mularije bedaste se totalno idiotsko obnaža in nardi točn tist kar noben normaln človk v taki situaciji nebi....pol se pa čudjo č jih pokokajo :o|o: podn od podna je recimo počivališče (reststop) :sick: ni druge k totalno razfukan si zravn, kok je lohk baba tok glupa :vragec:

uf :switz: že neham, da nau pritisk previsok x:Dx

klarus js bi keks :inocent: s mi lušte nardila, pa nč nimam pr bajt xrolleyesx x:px

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:2src: x:px :yumy: Kaj, če b kr dons pršla? x:px x:Dx xsrcx

Dan je že...madona, sej sm že 4,5 ure pokonc. :eek:

js sem pa vstala ob 7.30 enkrat po dooooooooooooooooooooooooolgem času spet..pa jutr bom še poznej vstala..rabim bjuti slip x:o)x

nimam faksa x:Dx dej na mejl x:Dx x:px

pošiljam x:px x:Dx xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

x:Dx joj janif x:Dx kok se režim.....ma ja sj je res, zato pa pravm da je bolj tko tko....lohk bi bolš nardil na to temo kej x^x

zato mi je pa žaga svetska, k je res ona inteligenca zravn in tko....ni kr ena bedasta grozljivka kao :xx!: tist k en trop mularije bedaste se totalno idiotsko obnaža in nardi točn tist kar noben normaln človk v taki situaciji nebi....pol se pa čudjo č jih pokokajo :o|o: podn od podna je recimo počivališče (reststop) :sick: ni druge k totalno razfukan si zravn, kok je lohk baba tok glupa :vragec:

uf :switz: že neham, da nau pritisk previsok x:Dx

:inocent: ma ti si pa res čist not x;)x, no jst sem sam še iz žage ali žage2 videl par prizorov, ko sem šel slučajno mim xnckrivx, sam mi je une luštne

bejbe kr škoda za tak film, jst bi raj kje drugje vidu :inocent: x:Dx Sam ni pa prav fajn jest zraven xnckrivx

:inocent: ma ti si pa res čist not x;)x, no jst sem sam še iz žage ali žage2 videl par prizorov, ko sem šel slučajno mim xnckrivx, sam mi je une luštne

bejbe kr škoda za tak film, jst bi raj kje drugje vidu :inocent: x:Dx Sam ni pa prav fajn jest zraven xnckrivx

x:Dx ja bi rekla....za bikca in njegove gurmanske užitke more bit to smrt x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

jst mam pa faks in mejl :inocent:, pa bi lohk mal več dobil x:px

x:Dx ja bi rekla....za bikca in njegove gurmanske užitke more bit to smrt x:Dx

x^x se čist strinjam x:px, bi blo to fajn za une ki so na dieti, tko pred večerjo recimo x;)x,

pol mogoče sploh ne bi jedli :inocent: x:Dx

x:px Janif, pa k bi vidu, kok fejst zgledam, navkljub zgodnjim uram. x:Dx x;)x

ooo, Piki xflirtx, dons bi prav rabu eno tvojo sliko :inocent:, najbolj zgodaj sem šel spat, pa še

včeri proti večeru uro in pol, dons sem pa tko težko vstal, pa ne da se mi kej dost, kljub vsej

jutranji telovadbi x:)x in pol že navsezgodaj razmišljam, kako bom popoldne za kakšno urco zalegnu,

pol pa laufat x:px, moram se mal zgonit :inocent: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...