klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Todi bo vedla al pa Samsič...Janif tud najbrž. sej zato pa sprašujem tule Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 a pošte ej če gledaš karto staršev so 5.7.9. hiše otrok..to pri boeh stariš al sam pri mami? pa čes e gleda tudi keri planeti so not ja. 5 je prvi otrok, 7. drugi itd.....verjetno pr obeh, sam najbolj po moje mama.....gleda se znamenje, vladar pa seveda planeti k so not in aspekti ki jih tvorjo...tko nekak Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 js sem 2. otrok in mama ma 7. bajto v kozorogu....pa nč notr fotr ma pa 7. v dvojčku..notr pa uran, mars in saturn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 a pošte ej če gledaš karto staršev so 5.7.9. hiše otrok..to pri boeh stariš al sam pri mami? pa čes e gleda tudi keri planeti so not ja, pošte tkole mam v spominu, 5. hiša je prvi otrok, pol pa tko naprej 7. drugi, 9. tretji, pa pr obeh lohk pogledaš, se spomnim, da sem glihkolegu razlagal, ki ima venero v 5. hišo, da bo mel zihr punčko Pejt na pa izbiraj. Brišem čez minuto. Nobenmu nč jasn, a? kam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 v ta drugo službo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 js sem 2. otrok in mama ma 7. bajto v kozorogu....pa nč notr fotr ma pa 7. v dvojčku..notr pa uran, mars in saturn zakomplicirano....nism stručko pr mami gledaš tud kje je saturn.....in kaj je povezano z njim......pa luno seveda tudne vem pa kok se pr moškemu to odraža....pa tud se mi zdi da najbolj se za prvega vid, oz. kaj vem..... jaaaanif Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 a to je mislila , sam njen prvi stavek ni v tem kontekstu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 zakomplicirano....nism stručko pr mami gledaš tud kje je saturn.....in kaj je povezano z njim......pa luno seveda tudne vem pa kok se pr moškemu to odraža....pa tud se mi zdi da najbolj se za prvega vid, oz. kaj vem..... jaaaanif luno ma v 5. v vagi..to je moj brat saturn pa v 12. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 zakomplicirano....nism stručko pr mami gledaš tud kje je saturn.....in kaj je povezano z njim......pa luno seveda tudne vem pa kok se pr moškemu to odraža....pa tud se mi zdi da najbolj se za prvega vid, oz. kaj vem..... jaaaanif dans sem tak, da so mi jasne samo najbolj osnovne zadeve , pa tele otroške zadeve nisem preveč preučeval,mogoče se pa kej spravim k stvari Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 luno ma v 5. v vagi..to je moj brat saturn pa v 12.aha.....no ok, v 5. je brat, sam luna je tud tko na splošno....plodnost, materinstvo, čustva....te zadeve....kak odnos do otrok in to.....aja saturn v 12. verjetn se odraža predvsem v tem kak odnos mata...dost tak saturnski.....kozlast zadržan, mogoč hladen omejitve in staf....to morš ti najbolj vedt......pa dela saturn kak aspekt z luno....pa vse druge aspekte je tud treba pogledat......če kej blaži oz. špona dodatno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 zanimivo je to, da se mama rade..sam ne znama pridet na isto valovno dolžino..nikoli ni šlo pri sekici je finta, ker ma vlogo mame in fotra zamenjani....poznak ma v dvojčku(mama ma tam sonce) in luno v ribi(fotrovo sonce v ribah) in dejansko je to res aja pa 2, bajto mam res v kozlu....se spomneš najinega čveka dans sem tak, da so mi jasne samo najbolj osnovne zadeve , pa tele otroške zadeve nisem preveč preučeval,mogoče se pa kej spravim k stvari nesramnost Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 zanimivo je to, da se mama rade..sam ne znama pridet na isto valovno dolžino..nikoli ni šlo pri sekici je finta, ker ma vlogo mame in fotra zamenjani....poznak ma v dvojčku(mama ma tam sonce) in luno v ribi(fotrovo sonce v ribah) in dejansko je to res aja pa 2, bajto mam res v kozlu....se spomneš najinega čveka sej se ne gre za to da se neb mele rade sam kt praviš, ne prideta na isto valovno....neki je vmes, neki bremza.....bi mogla tud mamino luno pogledat.....ma tolk je tega, težk je tkole u kozlu praviš....no se mi jezdel da glede na povedano ne more bit drgač Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Sun Conjunct Saturn Moon Trine Saturn Mars Sextile Saturn Moon Opposition Mars Sun Trine Moon Moon Trine Uranus Moon Trine Saturn dnaraj mi pa res ne zmanka..mi še ni uspel..vedn mam še nekje neki v zoknu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Sun Conjunct Saturn Moon Trine Saturn Mars Sextile Saturn Moon Opposition Mars Sun Trine Moon Moon Trine Uranus Moon Trine Saturn dnaraj mi pa res ne zmanka..mi še ni uspel..vedn mam še nekje neki v zoknu ka maš to zdej ? a to je tvoje? he he, ti posodm mal mojga urana, še zoknu nau več, ka šele gnara Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ne to je od moje mame ti kr pošl...me zanima kak bi se obnašu v mojem kozlu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 aha se pravi luno ma v tehtnci.....dost zahtevna, prepirom se najraje izogne, jih zanika......mora bit vse ck ck...popeglano čprov kle tale opozicija z marsom tud da svoje.....dostkrat se taki ljudje hote al pa nehote postavljajo v vlogo čustvene žrtve.....pa mal več borbenosti na čustvenem področju...vsake tolk zdrma mal vago saturn pa da neko...hm.....hladnost...distanco....stroga merila in omejitve....tradicionalno je tole težji aspekt, čprov je trigon kao dober, pr saturnu pač ne gre gladko skoz... in pol še uran, glih tak zahteva da se distancira od čustev, da na stvari gleda z neko oddaljeno objektivnostjo,brez pretirane čustvene vpletenosti...pač no...tko nekak boš povedla ..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 jah sploh vloga žrtve...na to je igrala pri nama s sestro..kadarkoli sma šle ven na žur, al se nisma pokoravale, jo je vedn želodec bolel......brat je itak bog za njo..tud ko se ga je za vlko noč zverinsko napil, ni nč rekla, sam boksnala ga je v ramo in mu rekla kaj je.....da bi midve s setro sploh kaj takega pomislile, bi blo sranje drugače ma pa sestra dober odnos z njo(9. bajto ma v vodnarju in tud prazno)....midve pač kozorogovski js sem bol fotrova..tud tiha zaveznika sma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 jah....vidiš kok se najde sam fajn je met cel chart pa še od nje recimo.....pa pl debatirat, k so še druge stvari....miljon a sm si zaslužla keks Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ne sam keks..ene par keksov in pir..sam ne skupi če si že zdle tolk dobra...kaj šele bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 zaka pa ne skupi pir pa keks, ka še češ bolšga u lajfu anje anje razturala bom enkrt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 bo treba preverit pa še kak boš vem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ja sej js tud vem sam zaenkrat ne vem točno kak bom pršla na ono točko aja, čaki ti pošlem cifro na os, sm že zanč hotla pa zmer pozabim pol, da zvrcneš če boš kej okol hodla da nauš đabe, k js tok bedasto delam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 to bo eno tako 'uranovsko' presenečenje boš komi dojemala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ..za otroke nasploh je treba poleg his in signifikatorjv teh his, ki ste jih prej omenjali vedno gledati tudi polozaj merkurja-kot splosnega signifikatorja otrok... ..ne skodi pa pogledat tut tocke otrok... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.