Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Morgen.... :xx!: Kaj je narobe, Alef? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Kaj je narobe, Alef? Nič narobe, vse OK... Samo na davkarijo sem moral... :xx!: Za jurja so me obral, sem se bal da bo več... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Nič narobe, vse OK... Samo na davkarijo sem moral... :xx!: Za jurja so me obral, sem se bal da bo več... Ja, pol pa krasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 ...sovrazim dvojcice... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 ...sovrazim dvojcice...Nč novga, jst te mam pa vseen rada, čeprov s včasih bedak sitn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 ...sovrazim dvojcice...ah bejš bejš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 ...misiterpretacija.. vage z asc. in luno v dvojckih... da ne bo pomote... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 ...misiterpretacija.. vage z asc. in luno v dvojckih... da ne bo pomote... Nč, zdej sm ti že zamerla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 ...misiterpretacija.. vage z asc. in luno v dvojckih... da ne bo pomote... čisti luft Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Ja, nč . . . glava me še kr boli in sem se odločla, da grem spit en čaj in prespat. Jutri bo preizkušnja za moj gleženj, ker gremo nekam hodit, (seveda s padali (vsaj ne bo treba po klancu navzdol )) Fajn bi blo, če bom končno prišla do kakšne moje fotke, ko letimo Popoldne pa k frizerju in mogoče še v kino gledat 007 Imejte Lep Vikend! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Jutrooooo Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 kak si bejbi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Zdele nasilno...k s me skenslala. Drgač sm pa vredi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 a res ja lih sm dol šla, sam tebe ni blo gor še tak da nebi na šiht grem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 a res ja lih sm dol šla, sam tebe ni blo gor še tak da nebi na šiht grem Ja, ja...sej prov. Šiht maš čez 2 uri, nema! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Ja, ja...sej prov. Šiht maš čez 2 uri, nema! sm še u pižami cela razštelana lačna......svašta zdele....ne da se mi pa ama ništa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 sm še u pižami cela razštelana lačna......svašta zdele....ne da se mi pa ama ništa Jst tud, pa morm še pod tuš, glavo oprat...najedla sm se pa že...sadje + antibioitk Če verjameš. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ...jutro nasi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ...jutro nasi... A dons me maraš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 A dons me maraš? ..a mas kdaj filing, da te maram??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 kok je krut ta lajf.......zmeri bom fouš babm k se že zbudijo urejene in tipi topi, popedenne za takoj v svet ne pa tole.......bohve ka sm u prejšnjimu lajfu za ene fuke špilala, da morm zj tak karmični dolg odplačvat samson saos Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ..a mas kdaj filing, da te maram??? Vsak dan znova kok je krut ta lajf.......zmeri bom fouš babm k se že zbudijo urejene in tipi topi, popedenne za takoj v svet ne pa tole.......bohve ka sm u prejšnjimu lajfu za ene fuke špilala, da morm zj tak karmični dolg odplačvat samson saos Dej, dej, kera se pa zbudi urejena...une v filmu ne štejejo, veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Vsak dan znova Dej, dej, kera se pa zbudi urejena...une v filmu ne štejejo, veš. kuko ne celo noč jo kak plemenski žrebc garba in premetuje sm pa kje, zjutri pa vau......kt od frizerja, stilista in lepotnega kirurga......z brezhibnim mejkapom seveda :xx!: js se pa zjutri zbudim točn tak k sm se zvečer ulegla, pa katastrofa moji lasje zgleda živijo čist en svoj lajf......mam jih clo na sumu na me ponoč zapustijo in pol nekam čudno nazaj prheftajo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 kok je krut ta lajf.......zmeri bom fouš babm k se že zbudijo urejene in tipi topi, popedenne za takoj v svet ne pa tole.......bohve ka sm u prejšnjimu lajfu za ene fuke špilala, da morm zj tak karmični dolg odplačvat samson saos ...serbus Todi!!! ...ah ne sekiri se... saturn nikomur ne prizanese... ko bojo te babe starejse, bodo tut najebale... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.