Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ...serbus Todi!!! ...ah ne sekiri se... saturn nikomur ne prizanese... ko bojo te babe starejse, bodo tut najebale... kak te bom....sm si tole čist po svoje razlagala....tim dala saturna a pošlem plutona nadte, zloba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Vsak dan znova ...ne vem, slabo sprejemas ljubezen... povej si da si vredna.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ...ne vem, slabo sprejemas ljubezen... povej si da si vredna.... Vredna sem tvoje ljubezni...ooooooooooooommmmmm Eh, dej Todi, boš enkrat z mano spala, pa boš vidla zjutri šok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 jutro čvekice z natrixom sem govorila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 jutro čvekice z natrixom sem govorila Jst sm že v sredo. K ga je mela na vezi, sm kr rekla, Dej mi telefon! Modelu nč jasn blo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 kak te bom....sm si tole čist po svoje razlagala....tim dala saturna a pošlem plutona nadte, zloba ..ne, ne... smo se hecal... sam plutona pr mir pustit... prot njemu je saturn nula... to ti je verjetn pluton kriv... pac ti da neki surovi, plutonski look... kar na nekem asc. vage tezko clovk tolerira in more venerino noto poudarit(urejenost looka), da lahko najde sebe-oz. da se lahko identificira s svojim asc... sej ves... planet extremov v znamenju harmoniji... you live it... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ma mene sta pa zbudila tak da itak nimam pojma kaj smo se menl Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ma mene sta pa zbudila tak da itak nimam pojma kaj smo se menl Tm okol pol 9h, ne, k je moj msg dostavlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ..ne, ne... smo se hecal... sam plutona pr mir pustit... prot njemu je saturn nula... to ti je verjetn pluton kriv... pac ti da neki surovi, plutonski look... kar na nekem asc. vage tezko clovk tolerira in more venerino noto poudarit(urejenost looka), da lahko najde sebe-oz. da se lahko identificira s svojim asc... sej ves... planet extremov v znamenju harmoniji... you live it... surovi plutonski look....kok se režim no mi je že bolj to všeč mam drgač kr rada tega mojga plutončka, se je lepo razvil neb menjala ni za brdo karamela Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Tm okol pol 9h, ne, k je moj msg dostavlo. ahm..namest, da bi počakala do bol človeške ure Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Kdaj štartaš, bejbi? k grem jst pol pod tuš lepo, pa glavo umijčkat, da bom lepa zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Kdaj štartaš, bejbi? k grem jst pol pod tuš lepo, pa glavo umijčkat, da bom lepa zate. ob 11h js sem si tud glavo umila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ..jest tut ne dan svojga urana... za krizev pot(sco. asc.) pa sploh ne... ...heh, men se zdi da so transaturnovci zakon... uran se najbl!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 k mož pa žena sta mi2 Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ..jest tut ne dan svojga urana... za krizev pot(sco. asc.) pa sploh ne... ...heh, men se zdi da so transaturnovci zakon... uran se najbl!!! uranovsek situacije so pa itak zakon Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ..jest tut ne dan svojga urana... za krizev pot(sco. asc.) pa sploh ne... ...heh, men se zdi da so transaturnovci zakon... uran se najbl!!! a morm kj rečt car je pluton prestav si urana u 2. isto sco, pa me zanima kok se ti bo fajn zdel Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 k mož pa žena sta mi2 Ej! Samson je moj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 uranovsek situacije so pa itak zakon aha.....k te ucep da ti jasno ni še encajt pol......vsaj moje izkušnje so tu nekje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 a morm kj rečt car je pluton prestav si urana u 2. isto sco, pa me zanima kok se ti bo fajn zdel ..uran predstavlja (ko se 1X naucis z njim zivet) izrabljanje oz. izkoriscanje priloznosti... in v 2. hisi bi ga mel velik, velik rajsi kokr pa neptuna(pa kam za vraga je sel ta dnar???, nc jasn...)... ...men je od teh treh neptun se najbl neugoden... srbi pravijo bolje vrag kojeg znas, nego oni kojeg ne znas... in ni variante da bi neptuna lahko kdaj "vedu"...:xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 vama posodim moj 2. bajto, ki je prazna..pa še v kozi povrh aha.....k te ucep da ti jasno ni še encajt pol......vsaj moje izkušnje so tu nekje o ja..vse moje večje sprememba so totalno uranovsko naravnane....js komi dohajam kaj se dogaja...okolica je pa sam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ..uran predstavlja (ko se 1X naucis z njim zivet) izrabljanje oz. izkoriscanje priloznosti... in v 2. hisi bi ga mel velik, velik rajsi kokr pa neptuna(pa kam za vraga je sel ta dnar???, nc jasn...)... ...men je od teh treh neptun se najbl neugoden... srbi pravijo bolje vrag kojeg znas, nego oni kojeg ne znas... in ni variante da bi neptuna lahko kdaj "vedu"...:xx!: a neptuna maš v 2. joj, revčk no js ga mam v 3. v konj z luno zj mi je jasn zaka nkol ne vem kje sm brez orientacije totalno, sam lutam in se izgubljam in obračam po 5krat ampak dobr.....sj pr men je z gnarjem tud tak sad ga ima......sad ga nema...pa k že nekak skvačkam in mislim da bo, evo ga, ni vrag me že kej doleti to mi ziher uran vrača ato k ga ne pustim da hendla po svoje...ker ga probam kontrolirat nekak...pa ne gre sam ne vem ka bo pol, če ga pstim Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 začni loto špilat al pa vsaj men izpoln listek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 mi ziher uran vrača ato k ga ne pustim da hendla po svoje...ker ga probam kontrolirat nekak...pa ne gre sam ne vem ka bo pol, če ga pstim ..heh, ce hoces da ti uran lepo spila, moras najprej sprejet saturna(se odpovedat kontroliranju)... kar zna bit pa za nekoga s plutonom na asc. res vse prej kot lahko... sam sej bo......a luna konj. neptun... jao... to pa ne bi mel... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 začni loto špilat al pa vsaj men izpoln listek he he......neb blo švoh, sam se mi prov upira ..heh, ce hoces da ti uran lepo spila, moras najprej sprejet saturna(se odpovedat kontroliranju)... kar zna bit pa za nekoga s plutonom na asc. res vse prej kot lahko... sam sej bo......a luna konj. neptun... jao... to pa ne bi mel... mah ja.......sj drgač nč ne probam kontrolirat lih nism nek obsedenc,,,,edin kle z gnarju res probam nekak planirat pa šlihtat...ampak ne gre ah bejž no, kok neb mel te konj....veš kok je luštn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ah bejž no, kok neb mel te konj....veš kok je luštn ...vsi k jih poznam s to konj. so al đankiji al pa sploh ne vejo kdo so... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.