Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ...vsi k jih poznam s to konj. so al đankiji al pa sploh ne vejo kdo so... no sam js đanki nism, pa počas se mi svita kdo sm....oz. kdo smo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 no sam js đanki nism, pa počas se mi svita kdo sm....oz. kdo smo ...to je pa ze zelo dober znak... kul... mas res krompir da mas pr temle plutona na asc.!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ...to je pa ze zelo dober znak... kul... mas res krompir da mas pr temle plutona na asc.!!!! ne vem, zaka se mi zdi da je tole mal tko sarkastično prbeleženo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ne vem, zaka se mi zdi da je tole mal tko sarkastično prbeleženo ...ne forsiri plutona, ce tega ni treba... ni v vsem nekih skritih pomenov... pomenov med vrsticami.... cist tko neptunovska transcendence saturnovskih omejitev(locenosti cloveka) je lahko cist super zadeva, sploh ce imas plutona mocnega, ce ne lahko ostane samo na transcendneci na nizjih nivojih-manifestacija kot zanikanje sveta(saturnovske strukture)... kle gre pa za razumevanje in obvladovanje univerzuma... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ...ne forsiri plutona, ce tega ni treba... ni v vsem nekih skritih pomenov... pomenov med vrsticami.... cist tko neptunovska transcendence saturnovskih omejitev(locenosti cloveka) je lahko cist super zadeva, sploh ce imas plutona mocnega, ce ne lahko ostane samo na transcendneci na nizjih nivojih-manifestacija kot zanikanje sveta(saturnovske strukture)... kle gre pa za razumevanje in obvladovanje univerzuma... mah, jebeš obladvanje univerzuma, js moj mali mikrič svetek komi obvladujem ampak sj bo..... pluton je močn ja, dokaj, ampak se mi zdi da je gudi....ni ono poden, a veš....k bi tud lohk biv.....se pa zavedam da je to v men ipak....ono tud temno in rušilno, ubijalsko sprejmem tud to Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 mah, jebeš obladvanje univerzuma, js moj mali mikrič svetek komi obvladujem ampak sj bo........sej to je vse... sej ves Hermesov zakon: Kakor navznoter, tako navzven... Mikrokozmos-makrokozmos relacija... ce obvladujes sebe, obvladujes svet... za to gre pr plutonu... ..za kreiranje lastnega sveta oz. po svoji-plutonski volji... za to se gre, ko clovek enX razume plutona... vse prej so samo lekcije za preciscevanje prepricanj, ki ti to preprecujejo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ...sej to je vse... sej ves Hermesov zakon: Kakor navznoter, tako navzven... Mikrokozmos-makrokozmos relacija... ce obvladujes sebe, obvladujes svet... za to gre pr plutonu... ..za kreiranje lastnega sveta oz. po svoji-plutonski volji... za to se gre, ko clovek enX razume plutona... vse prej so samo lekcije za preciscevanje prepricanj, ki ti to preprecujejo... mah sj sm tu nekje....počas ampak gre....je pa zafukan.....bi mogla čist sama nekje živet za takole uresničevanje težk je predvsem za one k z mano sobivajo grem delat zj folk ulette u ce na kefe....sj itak nimate kj bol pametnega u lajfu za počet Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 mah sj sm tu nekje....počas ampak gre....je pa zafukan.....bi mogla čist sama nekje živet za takole uresničevanje težk je predvsem za one k z mano sobivajo grem delat zj folk ulette u ce na kefe....sj itak nimate kj bol pametnega u lajfu za počet ..ulet u ti u lj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ..ulet u ti u lj... uletet ću...samdej sun da vas predrmam mal močvirnike Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 uletet ću...samdej sun da vas predrmam mal močvirnike Nočko.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 to, Todi , ti si naša Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ne pa ni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 a kr spal bote al kaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Morgen... Domačih nikjer... Na ja, vsaj en luftar je... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 js sem skor lutar z merkurjem, uranom in plutonom v vagi en tak vodni mehurček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 hitr mi ti vstajaš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Ja če si me pa včer čist zmatrala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 čudn, da ti nisi mene zmatrala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Jst sm bla včer čist pridna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 a js pa ne ...no tu se ne šteje potem večer z mojo sekico Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 A se kej pove, da sta se z lenko dobile? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 aja sem jo šla pogledat na šiht.....drgač sma že ble ene parkart nadrinku....sam za pol ure..pa dans todiko tud Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Ja, za todi sm vidla... Revca, čist je zgarana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.