Nordika 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 ..marsa nas ne mara prevec... kaj bomo pa zdej naredil... a cmo eno grupno cmeranje organizirat??? Ja, dejte si novo temo odpret, čist zase Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 čvekice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Jst bom pa dons ta prava čarovnica Grem letet nad Slivnico Pa strah me je spet mal grem . . . Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Nordi, držim pesti , čeprav bi se jest raje šel gor na kej čarovniško sladkega in tekočga zraven Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Jst bom pa dons ta prava čarovnica Grem letet nad Slivnico Pa strah me je spet mal grem . . . Kakšen strah Saj boš prišla nazaj dol, nič bat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Jst bom pa dons ta prava čarovnica Grem letet nad Slivnico Pa strah me je spet mal grem . . ....eh dej ga no bixat... boljs da si tam gor, kokr da te pa na grmadi zgemo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 od kdaj si pa ti inkvizitor Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Samson se skoz štul me d ta glavne. Wannabe the MAN. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 povdarek na Wannabe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 ..jaz nism inkvizitor... sam rad gledam kako zleht babe zgejo... komi cakam nate, Piki... ...piki, wannabe the man je boljs kokr man wannabe the woman... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 čvekice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 čvekice ..klarus, od kod taka izvirnost??? ... se mi zdi, da si tocn tak post vsaj ze enih 50 juter zabelezla v to temo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 čvekice čvekice daaaaaan čvekice čvekice čvekice čvekice čvekice čvekice eni mal odstopajo od povprečja, no Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Enim je pa ornk dolgčas in nimajo kej pametnejšga počet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pijem kavo in prelagam delo na čim kasnej ...jebiga Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pijem kavo in prelagam delo na čim kasnej ...jebiga Pa še na delovnem mestu seksaš, k se ti jebe za delo. :OO!: Kje delaš, da šefa pokličem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pijem kavo in prelagam delo na čim kasnej ...jebiga..to te bo ziher pripreljalo do tvojih ciljev... ce so tvoji cilji piti kavo in prelagati delo na kasneje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Šefice ni nikol kle , pa še po novem letu dobimo drugo, ker je prajšnja bila povišana, v ne vem kaj že Sej zdej pa morm it ker bom spet do teme kle. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pijem kavo in prelagam delo na čim kasnej ...jebiga pametna punca ni kej , pol k se pa nabere, pa sam težit, kolk maš dela, pa tko ne gre več, rabiš pomoč , no janeki je na tem , važna je taktika Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pametna punca ni kej , pol k se pa nabere, pa sam težit, kolk maš dela, pa tko ne gre več, rabiš pomoč , no janeki je na tem , važna je taktika jst sem najbol produktivna takrat, k me cajt baše Če mi daš en mesec cajta za neki, se ne bom lotla do 5 minut do sam noben ne porajta . Boh ne dej, da mi reče ''šefica'', da nej neki tko nardim 1x k bo cajt, da se nč ne mudi katastrofa Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 jst sem najbol produktivna takrat, k me cajt baše Če mi daš en mesec cajta za neki, se ne bom lotla do 5 minut do sam noben ne porajta . Boh ne dej, da mi reče ''šefica'', da nej neki tko nardim 1x k bo cajt, da se nč ne mudi katastrofa A sva midva mogoče kaj v žlahti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 A sva midva mogoče kaj v žlahti... Mal pa že . . . sej veš: luft ni voda Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Mal pa že . . . sej veš: luft ni voda Menda... Kot vidim imava zelo podobne "delovne navade"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.