Nordika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Menda... Kot vidim imava zelo podobne "delovne navade"... kaj daješ narekovaje Tud to so delovne navade, sej je vse narjen. . . sam, da midva porabiva za neki narest 3x manj cajta . . . še totalno sva sposobna, bi rekla Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 kaj daješ narekovaje Tud to so delovne navade, sej je vse narjen. . . sam, da midva porabiva za neki narest 3x manj cajta . . . še totalno sva sposobna, bi rekla tako se govori , no tut jst ne bom hvalil svojih delovnih navad , včasih enostavno nisem pri volji ,pa drugič več Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 kakšne teme med luftarji prbližno take delovne navade mam jst tud do zadnjega nič, pol je pa lohk vse narejeno aja, pozdravček čvekam čeprov ste nekam zatajili zadnje cajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 prbližno take delovne navade mam jst tud do zadnjega nič, pol je pa lohk vse narejeno Zihr maš merkurja tam k more bit . . . whatever sej ne vem kaj govorim Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Zihr maš merkurja tam k more bit . . . whatever sej ne vem kaj govorim merkur je definitivno tam, k mora bit ne vem pa, kje si ti misnla, da bi moral bit v dvojčkih zihr ni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 merkur je definitivno tam, k mora bit ne vem pa, kje si ti misnla, da bi moral bit v dvojčkih zihr ni tm tm Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 tm tm ni ga tam sm šla prečekirat sam itak vem, da nimam nč v dvojčkih moj merkur je v škorpijonu tam, kot mora bit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ni ga tam sm šla prečekirat sam itak vem, da nimam nč v dvojčkih moj merkur je v škorpijonu tam, kot mora bit phh pol pa nč. Moj pa je v dvojčkih . . . tam k more bit Jst pa nimam nč v škorpijonu, semizdi . . . . . . . . . . . . sem preverila nč nimam Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 phh pol pa nč. Moj pa je v dvojčkih . . . tam k more bit Jst pa nimam nč v škorpijonu, semizdi . . . . . . . . . . . . sem preverila nč nimam sočustvujem s tabo ti posodim .................... ma ne, mam sam še Uran v škorpijonu (poleg sonca pa Merkurja ) Kakšno vago ti posodim ... lohk izbiraš: Venera, Jupiter, Saturn, Pluton pismo, sama vaga me je dobr, da ni še kej drugega lufta kje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 čvekice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Jutro, Klaruska. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 jutro Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 jutro O, mati. morning Čau. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 se kr zgrozim še neprilagojena na novo funkcijo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 dobro jutro majstori! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 mati kako se to sliši ... cankarjansko sj na to sm pomisla taprvo cankar pa seveda moj omiljeni :xx!: samson sjerbus Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 cankar pa seveda moj omiljeni :xx!: ..moj tut.. vsaj dokler mamo se tolarje... pol bo pa un k bo najvecjem evro bankovcu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 no ja, na bankovcu res ni tok duhamoren Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Mamica! :OO!: (pa ne mislim Todi ) Mene je strah in groza €vrov zdele! Jst še zmeri nimam pojma kok kej stane v €!! Pojma nimam kok je npr. en avto, al pa čevlji . . .sej se bom najbrž hitr navadla, sam zdele k pomislim živa groza, bom hodila s tistim kalkulatorjem okrog k en penzionist Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 jaa men tud ni jasno kak bo to šlo pa v trgovini delam, pa nimam pojma kok je kj za popizdit :xx!: Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Jst vem sam tolk, da če sem šla v Ikeo, je blo 200€ zadost, zdej se mi bo pa kar naenkrat zdela ne več tok poceni . Zdej je blo 1evro tuki 2evra tam, full se mi je zdel No Big Deal, zdej bo pa živa groza tok zapravit. Še vedno upam, da bom mela vsaj 4 mestno številko za plačo :$$: . Po mojE me bo na rit vrglo ''KAKO NEJ S TEM ŽVIM????!!!!'' Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Jst vem sam tolk, da če sem šla v Ikeo, je blo 200€ zadost, zdej se mi bo pa kar naenkrat zdela ne več tok poceni . Zdej je blo 1evro tuki 2evra tam, full se mi je zdel No Big Deal, zdej bo pa živa groza tok zapravit. Še vedno upam, da bom mela vsaj 4 mestno številko za plačo :$$: . Po mojE me bo na rit vrglo ''KAKO NEJ S TEM ŽVIM????!!!!'' Pa da bi bila prva cifra 9... Čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Pa da bi bila prva cifra 9... Japajade V sanjah Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Japajade V sanjah Ja, nikol ne veš... Bi bilo pa fajn... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ja, bolj mal bo bankovcev v denarnici , največjega videt bo pa tko redkost , no bomo pa z "drobižem" dobro obloženi ,o plači bom pa raje tiho, jst bi tut 4 številke, banda šefovska Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.