Nordika 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Letet pojd! Če ne boš tečna cel dan... Me tečna sem že zdej #$%&* K vragu Vse skup! Spet me neki standardi jebejo , če bom mogla spet vse ponavljat bom popenla na polno :!!: Sej zdej pa k kaže, da ne bom mogla it, bi šla pa fuuuull Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ne grem . Se je en oblak odloču, da se ne bo spelu stran eh, sej se mi neki ni dal preveč Spet si grem na živce Totalno sem lena, baba glupa :xx!: Namest, da bi se mal ven zmigala. Mislim, da bo nekaj novoletnih odločitev padl Pa mal se morm sama s sabo poment, da bo kej zalegl. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Fak čez 1h že pride una babnica voščit nov let :xx!: Shit shit! Čist sem preveč obremenjena s tem To je bla prva stvar k mi je danes zjutraj padla v glavo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ...fak, fak, fak, fak...... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Sploh ni blo tok bed tole dons. Kwa sem dobila, ne morš verjet en tak full fensi komplet za testenine: notri so vilice, pa grabljice za špagete prijemat, pa nož za pico, pa ribežen za parmezan, a še kej ... aja pa merca za špagete, pa zelo lepo je zapakirano vse skupi ... zdej moram samo še premislit komu bom naprej šenkala za darilo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Sploh ni blo tok bed tole dons. Kwa sem dobila, ne morš verjet en tak full fensi komplet za testenine: notri so vilice, pa grabljice za špagete prijemat, pa nož za pico, pa ribežen za parmezan, a še kej ... aja pa merca za špagete, pa zelo lepo je zapakirano vse skupi ... zdej moram samo še premislit komu bom naprej šenkala za darilo Jst se javm. In glede na to, da sm ena izmed tvojih tanartalubših forumovcev, sploh ne dvomim, da bom tole dobila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Jst se javm. In glede na to, da sm ena izmed tvojih tanartalubših forumovcev, sploh ne dvomim, da bom tole dobila. matr, zadnje čase mi greš res mal manj na živce Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 matr, zadnje čase mi greš res mal manj na živce Ti pa men ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Ti pa men ne! sem vedla kwa boš napisala !U glavnem, ne dobiš Seta za Testenine Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 U glavnem, ne dobiš Seta za Testenine :OO!: Zakaaaaaaaaaj? Pizdarija, nkol ne vem, kdaj jezik za zobmi držat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Komi je jedla, pa spet za hrano teži. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 :OO!: Zakaaaaaaaaaj? Pizdarija, nkol ne vem, kdaj jezik za zobmi držat. Pa še prestara si že za prevzgojit Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Komi je jedla, pa spet za hrano teži. Eh, nism za hrano fehtala, ampak za PRIPOMOČKE za hrano, da jih bom s sabo prnesla, k boš spet kuhala testenine, da novš tok mečkala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Eh, nism za hrano fehtala, ampak za PRIPOMOČKE za hrano, da jih bom s sabo prnesla, k boš spet kuhala testenine, da novš tok mečkala. Pa še kak špaget s sabo prnes, da naum bankrotirala. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Pa še kak špaget s sabo prnes, da naum bankrotirala. Deal. Kdaj pol? A že kr jutr? Dej, spat se spel že! Jst grem.... Nočko, pa čimprej spedeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Spel se ti, da bom lahk kej nardila. Nočko Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Kwa sem šla dons rada v službo, pa še ne la-la-la-la-la-la-la ..................... I Feel Good la-la-la-la-la-la Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Jst pa sploh nisem šla. Zbolela. Res sem našla trenutek. Fuj. Pa sej tud to je u redu Men prav paše mal zbolet sem pa ke. Sam sem fuull mal-x bolana , pa še takrat, ko sem na pol blefiram :xx!: pred dohtarco, da mi da bolniško Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Men prav paše mal zbolet sem pa ke...men tut... predvsem taX ko se mi ne da sexat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 ..men tut... predvsem taX ko se mi ne da sexat... Jst mu pa kr lepo povem Ej, je pa takrat, ko sem v formi tok bolj zadovoljen Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Jst mu pa kr lepo povem Ej, je pa takrat, ko sem v formi tok bolj zadovoljen ..jaz pa kar nimam srca, da bi ji reku da se mi dons ne da... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Jst pa Todi pogrešam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 čvekulje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Jst pa Todi pogrešam. ...sej bo zihr prsla gor, no... sam pocaki, da neha bruhat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ne, ne, slabo ji je sam zjutri, pa še to bo vsak cajt konc. Sej jo bom ta tedn vidla in celo uro objemala in kušvala. Naslov že mam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.