Samson23 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 ...eh sej bo, itak de bo!!!! ..u glavnem ker smo ravno tem praznicnem cajtu predlagam naslednjo igrco: ...kdor je na zemlji rojen bil, spi ga dol, spi ga dol, spi ga dol... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 pa se bo pustila...objemat in kušvat če se bo ...jo še namesto mene pomečkaj Ponavad se ne pusti, sam, sej je ne bom vprašala. Jo že vidm, k bo tole brala...tkole bo zgledala :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 zdej ko je noseča ni več tolk ' napadalna'...celo mila je postala..en tak žar....al sem pa js mal čez luno, da to občutim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ponavad se ne pusti, sam, sej je ne bom vprašala. Jo že vidm, k bo tole brala...tkole bo zgledala :OO!: ..a noce da se razve, da je tak sentis od babe... ja, sej kle res bl hard image fura... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 zdej ga ne more več Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 čvekice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 daaaaaaaaaaaan, še 6 ur. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 daaaaaaaaaaaan, še 6 ur. ...do cesa?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Do konca mojga šihta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Do konca mojga šihta. ...a ti dons prav cel siht delas.. pa sej to je bogoskrunsko... upam, da lahk vsaj potico jes zraven... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 NOBEN MI JE NI PRNESU. Sej je itak ne maram tolk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 daaaaaaaaaaaan, še 6 ur. js pa še ene 3 ure Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 JSt pa še 5. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Jest pa še 8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ..jst mam pa ze dost zabusavanja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ..jst mam pa ze dost zabusavanja... Ja, v roke se vzem, skuhi mi kosilo, pa kej speč za posladek in prid k men, da mi boš družbo delu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ..jst mam pa ze dost zabusavanja... prid mene zamenjat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Ja, v roke se vzem, skuhi mi kosilo, pa kej speč za posladek in prid k men, da mi boš družbo delu. ..eh to bi mogla pa vsaj predvcerjasnjim povedat... nism jest sportbilly, deb meu eno carobno torbo pa vse vun potegnu... prid mene zamenjat ..OK, dve ponudbi ze mam... ...ampak ti si iz MB... jaz do ke sploh ne znam priti... a rabm pasus?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 pasoš je obvezen Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Jst sm bliži, Samosn, pa sam za 1 boš mogu kuhat, v MB bo treba pa za cel kupleraj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Jst sm bliži, Samosn, pa sam za 1 boš mogu kuhat, v MB bo treba pa za cel kupleraj. ..tale odgovor mi pa da za mislit... cel kupleraj.. pa se bozic je... mhm.... ...a maribor to gres do zagreba pol pa do nove gorice iz nove gorice cez posocje, pol pa cez tromejo pa pol vozis po avstriji do celovca, pol pa do mejnega prehod gor. radgona, pa cez ptuj pa pol prids do maribora??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ja, to je bližnjica, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ja, to je bližnjica, ja. ...thanx... ..klarus, jest sm na poti... pridm kmalu... ..ti PIkica kaj pa o tej bliznjici mislis: u jarsah na 7-ko pol pa do koncne v przanj... pol pa pes do maribora...?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Še mene pober, jst bi šla tud v MB. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 a prideš na obisk? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.