Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Še mene pober, jst bi šla tud v MB. ...a mas kakxn zeton??..kokr sm ze prej predlagu... greva do koncne od sedemke(Przanj), pol pa pes do MB!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 a prideš na obisk?Ne vem, k si neki polno zaseden zadnje čase, pa me ne šljiviš več 5%. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Ne vem, k si neki polno zaseden zadnje čase, pa me ne šljiviš več 5%. trenutki slabosti....te pogrešam...in šljivim 14% Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ...a mas kakxn zeton??..kokr sm ze prej predlagu... greva do koncne od sedemke(Przanj), pol pa pes do MB!! Mam žeton,. ti sam ulet. trenutki slabosti....te pogrešam...in šljivim 14% A sam 14? Občutno premalo. :xx!: Žalostna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 A sam 14? Občutno premalo. :xx!: Žalostna. zahtevna si...ni kaj...če prideš v mb...ti jaz pokažem...kolko sem jaz zaahteven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 zahtevna si...ni kaj...če prideš v mb...ti jaz pokažem...kolko sem jaz zaahteven Haloooooooooooo...mislm, če je pa kera zadovoljna s 14% pol pa tud... :xx!: Ja, sej vem, ti bi pa od mene 100%, če ne 110. Ne bom jst pršla v MB, kr ti sm prid, razvajenc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Haloooooooooooo...mislm, če je pa kera zadovoljna s 14% pol pa tud... :xx!: Ja, sej vem, ti bi pa od mene 100%, če ne 110. Ne bom jst pršla v MB, kr ti sm prid, razvajenc. daj nea se usti....še 14% ne bi niti slučajno znala hendlat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 daj nea se usti....še 14% ne bi niti slučajno znala hendlat... To ti misliš. Dedc. Nočem hendlat zasedenih 14%. Hočem jih 100, ki so popolnoma moji. Tak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 To ti misliš. Dedc. Nočem hendlat zasedenih 14%. Hočem jih 100, ki so popolnoma moji. Tak. lepo mora biti...100% tvoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Uh, evo, lahko ti dam mojo cifro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ..a to je una 090 itd.???.. mako, ne ji verjet... men je tut rekla, da je zastonj... ko je pa racun prsou sm mogu pa avto prodat!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ..a to je una 090 itd.???.. mako, ne ji verjet... men je tut rekla, da je zastonj... ko je pa racun prsou sm mogu pa avto prodat!!! Ni 090. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Ni 090 ampak 080 - to se pa ve, da je za đabe. a pol si ti tud za đabe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 sm si lihkar premisnla. Kva pa bedarije pišeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 bom priden....si boš premislila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Sej je nočeš. Dej, malo prosi, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis bo dovolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Blizu si. a me boš poklicu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ne vem...če mi ne bo preveč nerodno daj mi številko...pa se bom pol odločil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Pih....ne gre to tkole. Morš bit resno odločen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 bom te...obljubim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Kdaj pa? Da se psihično najprej pripravim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 takoj...če bi čakal...bi si še mogoče premislil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.