Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Aha...štekam... (No, v bistvu ne čist)...Vseen pa pomen, da ni to zdej neverjetno naključje za dol padit, če mava z majico isto tole (izvzemši stopinje)? xDDx

Sicer pa thanx :palec:

ne, ne..ni nevemkaxno nakljucje v okviru parih stopinj so vrhovi vseh his iste...potem pa bolj kot spreminjas stopinje ascendenta, vec vrhov his zamenja znamenja na vrhoovih his...

Osnovna fora je, da znamenje vedno zavzema 30 stopinj... medtem ko so hise razlicno velike...lahko zavzema tut 20 ali pa ze skoraj 60 stopinj... in ko rotiras to kroznico(znamenja) po kroznici his se seveda ne spreminjajo vsa znamenja na vrhovih his naenkrat(hkrati se pa z rotiranjem kroznice znamenj spreminja tudi tot ASC-MC in s tem velikost posameznih his... zarad tega ta odstopanja...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Aa, hiše so različno velike...sm pa zmer misla, da so HIŠE tiste, ki zavzemajo 30 stopinj. :inocent: :vio:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Pol si ti krava, al kako... x:Dx  sicer imam krave v naturi rada... samo une zvezdnate so pa res težke... :xx!:

Ma ne, če bi bla bik, bi bl akrava, tko sm pa dvojčica. :lol:

Lohk sm pa tud krava, no. x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>..krava, kraja je... pa koza tut.... smo zadnc porajtal... karkol sam da se pase, za pastirja pa se ni zrela... predcobanska faza... mogoce v naslednji inkarnaciji... :vragec:  x:Dx  x;)x

Ne, koza nism, opica sm. Pastirče, nemoj da lažeš! :vragec: x:Dx x;)x

Aja, majica, by the way, huda ikonca. Like it! x:px

Pikica... za 'požret' x:Dx

Da nam packala tlele... ga bom dala še en mal v 'Dobre tipe'... ah...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Sem se prebila skozi vse te strani v zadnjih dneh :ermm:

Dobra, zanimiva debata :palec:

in seveda je dvojček hladen, saj prav zato se jaz vedno znova zahvaljujem za mojo Venero v dvojčkih...da se ne utopim v vodi..

in preveč govori!..kr neki, tut čist nepovezano, povšno.. xrolleyesx ..in kar je najslabše, še ponosen je na to x!x , da velja za čveko xrolleyesx kao, zgovorni ljudje so pa ja fajn :8):

in venera v dvojčkih, da počistimo pred svojim pragom... x:Dx , je nezvesta.Morda ne v resnici, samo preprosto MORA imeti kakšnega tipa na broju, sam tolk, da ve, da bi lahko,če bi hotela...

In v ljubezni je lahko izjemno racionalna, natanko ve, kam kdo spada...v kakšno stopnjo ljubezni, recimo...

Čustva? ja, seveda, samo racio bo odločil, komu pripadajo in komu ne...

Astra

Per aspera ad astra

S temle se čisto ne bi strinjal: Venera v Dvojčkih da je nezvesta.

Po mojem taka Venera bolj razmišlja o tem, da bi še kje kaj, kot pa res napravi. Venera v Dvojčkih noče biti (mentalno) vezana, ker je preveč nestalna, da bi lahko bila vezana na eno točko, a to (vsaj po mojem) še vedno ne pomeni, da se kar tako onegavi okoli.

Da pa veliko RAZMIŠLJA o ljubezni in tudi o skokih čez plot (predvsem miselni eksperimenti), o tem pa ne dvomim. Morda o tem tudi govori, ampak to še vedno ne pomeni, da tudi počne.

(Tretja hiša, ki pritiče Dvojčku, pogosto prinese, da nekdo več reče, da bo napravil, kot pa potem v resnici napravi. In če bi svet stal samo na besedah, bi bilo potem take nezvestobe ko' blata, a i mrtvih bi bilo dosti, tako da vsega ne smemo jemati čisto dobesedno.)

Takole samo malo v razmislek ...

Vse dobro!

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>

in venera v dvojčkih, , je nezvesta.Morda ne v resnici, samo preprosto MORA imeti kakšnega tipa na broju, sam tolk, da ve, da bi lahko,če bi hotela...

Malce površno si bral, x;)x ...saj prav o tem sem govorila, da gre bolj za filing...in seveda govorjenje... x:px

Eh, jaz imam seveda venera opoz saturn, kar še dodatno vklopi bremzo...

Astra

Per aspera ad astra

stojim pred šparom zanč, pa pride vn ena familija, pa si tip redbula odpre, pa js kr butnem vn : a vete da neplodnost povzroča x:Dx kok me je pogledu :eek: žena se je pa režat začela, nč hudga sej mamo dost dva x:Dx pol pa grejo, pa se js še kr režim tm sama seb ful, pa prideta vn ena dva starejša zakonca, pa mi reče tist gospod:gospodična, morm vm povedat kok je fajn mladga človeka tok nasmejanga videt....pol pa js :eek: ah dvojčki xrolleyesx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

..to je tadrugenajbols...edin dvojcek/sco/devica je se boljs.... x:Dx x:Dx x:Dx ...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...odvisno od tega hoces... dvojcek/dvojcek/devica combo... jah tale clovek je velik racionalc-se vecji kot jaz...jaz mam vsaj sco za mal emocij...tale pa vse obravnava razumsko... drgac more bit pa zlo fajn v druzbi tega cloveka...temu zgodbic in prigod... besed v obce ne manjka... je pa precej picajzlast ko ga boljse spoznas... se pravi razum: najnovejsa verzija Special Edition; custva: pozabli instalirat... x;)x

Frank Zappa

...sej sm ti napisu... se hujs... x:Dx

..nino... zakaj me ne maras???? x:Dx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz nisem imel nič slabega v mislih... torej kje je keč... škorpjonki poglej v oči, kaj boš videl en kup enih vprašajev, potem nimaš druge kot da začneš razlagat vse kje si bil, kaj si počel, kaj počne žlahta (in to vsa bližnja in daljna) .... skratka to je to v kratkem.....

Joj veš, da ne vem. Moram reč, da jaz sploh nisem tak firbc, da bi hotla vse vedet. Jaz ponavad kr pustim človeku, da se sam odloč kaj in kdaj bo kej povedu. Se ne ubadam preveč s tem. x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

...ne gre sam zate, Liu... dvojcki vse privlacijo... to je univerzalna stvar... x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Ja, res je. Jst največkrat cepce prvlačim. Pa ne tiste za mlatenje slame.  x:Dx

...tiste, ki slamo mlatijo torej (prazno)...

Jah mene pa povecini privlacijo take zenske za kere se pol izkaze, da majo slamo v glavi...

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...