mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 :OO!: I meni!!!! Sranje, a ne? včasih že....kolk si pustiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 No, sej, pol, k bova oženjena, nobena mama nov mela dostopa do najinga doma, deal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 deal...samo brez sexa ni poroke...samo tolko da veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 :OO!: A to pomen, da bova će pred poroko al kaj? No, ja, bom vsaj vidl, če se te splača ožent. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Dva meseca nič od vas pol pa tri strani v enem dopldnevu... Pa kakšna debata... Ne spodobi se to na Božič! Mal spoštovanaj do praznika, prosim! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ..soglasam z alefom... ...same pohujsljivosti, pa niti ene bozicne pesmi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Se globoko opravičujem. če verjameš...morm si mal več forumskih jebačev omislt, da bomo končno škorpije nažgal. Sam še jst dvojčkovsko čast rešujem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 dvojčkovsko čast rešujem... ..v zadnjih postih resujes sam se cast zensk z venero v dvojckih v konjunkciji s plutonom v drugi bajti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ..soglasam z alefom... ...same pohujsljivosti, pa niti ene bozicne pesmi... Saj tud ne znate nobene... Ob vsem tem čvekanju se niste imel cajta naučit kakšne.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ..v zadnjih postih resujes sam se cast zensk z venero v dvojckih v konjunkciji s plutonom v drugi bajti... Sej bi se smejala, sam, mi morš to mal bl jasno razložt. Sej veš, da sm bl butara. Pa ena Božična samo za vaju, srčka: Sveta noč, blažena noč, vse že spi, je polnoč, le devica, z Jezusom tam, v hlevčku varje, detece nam, spavaj dete sladko, spavaj dete slaadkoooooooooooo. Sm jo čist sama napisala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Se globoko opravičujem. če verjameš...morm si mal več forumskih jebačev omislt, da bomo končno škorpije nažgal. Sam še jst dvojčkovsko čast rešujem... Kot jaz vodnarsko... Za nažgat škorpije vam pa slabo kaže... Še vodnarji vas bomo ujel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Ne, ne, ne boste. Pa definitivno bomo nažgal škorpije. Ne gonm se jst za đabe po forumu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Sej bi se smejala, sam, mi morš to mal bl jasno razložt. Sej veš, da sm bl butara. ...nimam časa razlagat nimam niti besedres ne morem več čakat da bo najin ta svetkonec je med nama tut če moram umretnimam časa razlagat jutri srečen bom spet... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Samson si kr neki domišla, da sva skp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Samson si kr neki domišla, da sva skp. ... dela se, da je strašno hladna, a sama sebi leze iz rok dela se, da je ne zanima, in da je sama sebi dovolj..(as performed by Zmelkoow)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ... words are very unnecessary... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ... words are very unnecessary... ... theeeeeeeey caaaaaaan only doooooooo haaaaaaaaaarm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ... theeeeeeeey caaaaaaan only doooooooo haaaaaaaaaarm... ...they come crushing in into my little world......painful to me pierce right trough me......can't you understand.....oh my little girl......all I ever wanted all I ever needed......is here in my arms...(opomba: text napisam s steklenico Uniona v roki)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ...they come crushing in into my little world......painful to me pierce right trough me......can't you understand.....oh my little girl......all I ever wanted all I ever needed......is here in my arms...(opomba: text napisam s steklenico Uniona v roki)... Ja, steklenica v roki, v mislih pa jst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Ja, steklenica v roki, v mislih pa jst. ...zdaj si me pa dobila... ...sam ne okol govort, plis... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ...zdaj si me pa dobila... ...sam ne okol govort, plis... Na 24 ur bo dons. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Na 24 ur bo dons. ...piki, no... jaz se nocm iz Slovenije preselt... plissssss.... ..dej rajsi na Springerja(tam je fulll vrsta, pa bova sele 40 let na vrsti):.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Kaj pa sam s svojo spodno glavo mislš. Kazn mora bit vzgojna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Kaj pa sam s svojo spodno glavo mislš. Kazn mora bit vzgojna. ...sej ves de v bibliji pise de kdor z mecem sodi bo z mecem pokoncan... tko da ce je krivo razmisljanje s spodnjo glavo mi daj material, da bo spodnja glava tok razmisljala da bo dozivela falicni infarkt... ..to se mi zdi fer kazen... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.