Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 To ti sam joške pokažem, pa bo. Pa da nov spet o kakih kitkah govora, slučajno, k premirje pol odpade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 To ti sam joške pokažem, pa bo. Pa da nov spet o kakih kitkah govora, slučajno, k premirje pol odpade. ....embargo na uvoz kitk na forum... damn... jedrsko orozje si mi vzela... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Zdej pa grem....juhu, moj Božični 8-urni šiht je končan. Še 3 min. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Zdej pa grem....juhu, moj Božični 8-urni šiht je končan. Še 3 min. ..lih dost da joske slikas in fotko sm prpopas!!! ..za bozic pa res v to temo dvojcka napopas, no... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Ne, k pol mi boš še bl moril. Pa pa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ...kitke, kitke, kitke.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 No, pa sm doma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jutro. Grem po en jabuk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 prideš v posteljo k meni...z jabolkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja, pol ure ga pa ne jem. A lahko brez jabolka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 lahko....samo da prideš...mam še eno banano...jo lahko olupiš in poješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Katera iznajdljivost. A jo lohk grizem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 bodi nežna banane so občutljivo sadje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 To sm pa vedno. In, kako je šlo včeraj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 čvekica in vaga Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 med petim in osmim mestom...zgubil s trenutno najboljšim v slo 6:5....drugič bo boljše kaj zaj...prideš al ne...se malo stisnit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 čvekica in vaga Pa čvekica škorpijonak med petim in osmim mestom...zgubil s trenutno najboljšim v slo 6:5....drugič bo boljše kaj zaj...prideš al ne...se malo stisnit Ja, noooooooooo, sej že grem. No,sej si bl dober, kaj bi še rad? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja, noooooooooo, sej že grem. No,sej si bl dober, kaj bi še rad?še rajši sem najboljši samo to so samo pobožne želje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja, ne morš bit povsod najboljši... a ni fer, da je un v biljardu zmagal, če npr. v posteljnih igricah takoj omaga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja, ne morš bit povsod najboljši... a ni fer, da je un v biljardu zmagal, če npr. v posteljnih igricah takoj omaga? tu sem pa čisti zmagovalec...če imam zmagovalko ob sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Hmmm...ja, pol si moraš sam zmagovalko najt. Jaz ti je ne morem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 skromnost je vrlina...lepih ljudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ne vem, na kaj to leti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 mogoče na tvojo skromnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 mogoče na tvojo skromnost A se ti zdi, da sem skromna? mjauHow-how. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.