mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 A se ti zdi, da sem skromna? včasih se znaš takšno narediti...včasih pa...ne vem no...sama najboljše veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 seveda ima zato najvec zaslug pika Dobr sm te strenirala! 20 slec za zamudo! včasih se znaš takšno narediti...včasih pa...ne vem no...sama najboljše veš Se znam takšno narest? :OO!: A v resnič sm pa zahtevna bič al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Se znam takšno narest? :OO!: A v resnič sm pa zahtevna bič al kaj? ravnopravšnja bič...znaš bit no...vsaj meni se tako zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja, k me še ne poznaš. Boljš zate, da me ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja, k me še ne poznaš. Boljš zate, da me ne. saj te spoznavam...počasi...in všeč mi je kaj berem...in slišim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Kr naj te hitr mine, sej veš, da na deleč ne gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Kr naj te hitr mine, sej veš, da na deleč ne gre. saj te samo spoznavam...nič nočem od tebe....še najmanj pa nekaj na daleč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Kr naj te hitr mine, sej veš, da na deleč ne gre. Pa z dvema, tud bl težko...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 saj te samo spoznavam...nič nočem od tebe....še najmanj pa nekaj na daleč Aha, te pa vredi. Pa z dvema, tud bl težko......Z njegove strani, ja. Z moje ni nbenga. Mako, odvetnika mam, si vidu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Aha, te pa vredi. samo da ti ne boš kaj hotla od mene Mako, odvetnika mam, si vidu? mater...pa niti poročena še nisva....slabo se mi piše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja težka bo, če ne bo tako, kot bi moralo biti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 samo da ti ne boš kaj hotla od mene mater...pa niti poročena še nisva....slabo se mi piše Ne bom, obljubim. Tolk paameti menda še mam, da se ne bi hotla zapletat z zasedenim moškim, pa tud 2 vezi na daljavo sta me naučili nekaj. Tebe pa tud. Ja težka bo, če ne bo tako, kot bi moralo biti Ja, k sm taka šefica, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja težka bo, če ne bo tako, kot bi moralo biti čuj...ko bo rabla odvetnika...te bo že poklicala....ali pa te bom jaz...če se je ne bom mogel rešit Ne bom, obljubim. Tolk paameti menda še mam, da se ne bi hotla zapletat z zasedenim moškim, pa tud 2 vezi na daljavo sta me naučili nekaj. Tebe pa tud. lahko pa si moja ljubica na daljavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 čuj...ko bo rabla odvetnika...te bo že poklicala....ali pa te bom jaz...če se je ne bom mogel rešit No, s tem pa ni še nikol mel noben problema. Ko sm čutla al pa zvedla, da mu ni več, sm dala mir. Nisem bejba, k scene dela. in tud nikol ne bom. Mi ni do tega. Tak, da lahko mirno spiš. Upam, da je tudi obratno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 No, s tem pa ni še nikol mel noben problema. Ko sm čutla al pa zvedla, da mu ni več, sm dala mir. Nisem bejba, k scene dela. in tud nikol ne bom. Mi ni do tega. Tak, da lahko mirno spiš. Upam, da je tudi obratno. je ja...težit bejbi...ko ji ni...sem mi pa res ne da...rajši drugi zatežim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 je ja...težit bejbi...ko ji ni...sem mi pa res ne da...rajši drugi zatežim V tem trenutku meni, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 V tem trenutku meni, a? težko tebi a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 K svina. Ej, kaj če b ti k men pršu, mi pomagu sobo pospravljat, če bi nama vmes tečno ratalo, bi se pač kresnla, pol pa naprej pospravljala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 K svina. štajerc pač...ne moreš da jih ne bi imel rad...ko prekajeno šunko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jaz pa svinjine ne maram, že tko sm včasih tok neumna, da zarad ene klobase celega prasca vzamem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ej, kaj če b ti k men pršu, mi pomagu sobo pospravljat, če bi nama vmes tečno ratalo, bi se pač kresnla, pol pa naprej pospravljala. ej...full mi hitr tečno rata...ko pospravljam...boljš da te najprej kresnem...pol pa ti pospraviš...jaz pa malo tv gledam....če ti bo pa tečno ratalo med pospravljanjem...te lahko komot še enkrat kresnem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ej...full mi hitr tečno rata...ko pospravljam...boljš da te najprej kresnem...pol pa ti pospraviš...jaz pa malo tv gledam....če ti bo pa tečno ratalo med pospravljanjem...te lahko komot še enkrat kresnem Tipični moški odgovor! Zmenjeno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jaz pa svinjine ne maram, že tko sm včasih tok neumna, da zarad ene klobase celega prasca vzamem. take ste ženske...za eno klobaso prodate dušo...pa še tolk ste neumne...da še prasca zraven vzamete pol pa mate kaj mate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Še dobr, da so umetne klobase začel delat. Pa je posledično vse manj žensk neumnih! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Še dobr, da so umetne klobase začel delat. Pa je posledično vse manj žensk neumnih! ma sej niste nikol ble neumne...malo bluzim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.