Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

samo da ti ne boš kaj hotla od mene x:Dx

mater...pa niti poročena še nisva....slabo se mi piše xrolleyesx

Ne bom, obljubim. Tolk paameti menda še mam, da se ne bi hotla zapletat z zasedenim moškim, pa tud 2 vezi na daljavo sta me naučili nekaj. Tebe pa tud. x:Ix

Ja težka bo, če ne bo tako, kot bi moralo biti x:Dx

Ja, k sm taka šefica, a ne? :o|o: x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Ja težka bo, če ne bo tako, kot bi moralo biti x:Dx

čuj...ko bo rabla odvetnika...te bo že poklicala....ali pa te bom jaz...če se je ne bom mogel rešit x:Dx

Ne bom, obljubim. Tolk paameti menda še mam, da se ne bi hotla zapletat z zasedenim moškim, pa tud 2 vezi na daljavo sta me naučili nekaj. Tebe pa tud. x:Ix

lahko pa si moja ljubica na daljavo x:Dx

čuj...ko bo rabla odvetnika...te bo že poklicala....ali pa te bom jaz...če se je ne bom mogel rešit x:Dx

No, s tem pa ni še nikol mel noben problema. Ko sm čutla al pa zvedla, da mu ni več, sm dala mir. Nisem bejba, k scene dela. in tud nikol ne bom. Mi ni do tega. Tak, da lahko mirno spiš. x;)x

Upam, da je tudi obratno. x:px

No, s tem pa ni še nikol mel noben problema. Ko sm čutla al pa zvedla, da mu ni več, sm dala mir. Nisem bejba, k scene dela. in tud nikol ne bom. Mi ni do tega. Tak, da lahko mirno spiš. x;)x

Upam, da je tudi obratno. x:px

je ja...težit bejbi...ko ji ni...sem mi pa res ne da...rajši drugi zatežim x:px

Ej, kaj če b ti k men pršu, mi pomagu sobo pospravljat, če bi nama vmes tečno ratalo, bi se pač kresnla, pol pa naprej pospravljala. :inocent: x:Dx

ej...full mi hitr tečno rata...ko pospravljam...boljš da te najprej kresnem...pol pa ti pospraviš...jaz pa malo tv gledam....če ti bo pa tečno ratalo med pospravljanjem...te lahko komot še enkrat kresnem x:Dx

ej...full mi hitr tečno rata...ko pospravljam...boljš da te najprej kresnem...pol pa ti pospraviš...jaz pa malo tv gledam....če ti bo pa tečno ratalo med pospravljanjem...te lahko komot še enkrat kresnem x:Dx

x:Dx Tipični moški odgovor! xrolleyesx

Zmenjeno! x:Dx :palec:

x:Dx Jaz pa svinjine ne maram, že tko sm včasih tok neumna, da zarad ene klobase celega prasca vzamem. :lol: xnckrivx :inocent: x:Dx x;)x x:px

take ste ženske...za eno klobaso prodate dušo...pa še tolk ste neumne...da še prasca zraven vzamete x:Dx pol pa mate kaj mate

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...