Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ma sej niste nikol ble neumne...malo bluzim Pazi mal, ker lahko mejo prestopiš, pol pa ni vrnitve. Dej mi svoj mail napiš, pa ti pošljem ples, samo, če ti tukaj ne odpre, ti tud po mailu ne bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 koma106@yahoo.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 sm že, briši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Pika, Mako... Smanjita malo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 E, nečemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Pika, Mako... Smanjita malo... vaga in dvojček..kaj češ drugega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja, sej vem, da nama zavidate to neumrljivo ljubezen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 vaga in dvojček..kaj češ drugega Aha, olajševalne okoliščine... Ja, imaš prav, ne gre drugač... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Aha, olajševalne okoliščine... Ja, imaš prav, ne gre drugač... pač luft Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja, sej vem, da nama zavidate to neumrljivo ljubezen. samo še poročit se morma...da zapečatima za vedno...najino ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Evo, je že pečen na pol., Kaj znamo čarovnce dandanes, a? Kdaj se boma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 takšno pomembno odločitev bom rajši tebi prepustil..itak boš gate nosla v familiji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 No, to mi je všeč, da desc prec na začetku ve, kje mu je mesto. Madona, a res tak huda zgledam? Pa sama milina me je v resnic. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 No, to mi je všeč, da desc prec na začetku ve, kje mu je mesto. Madona, a res tak huda zgledam? Pa sama milina me je v resnic. a jaz res tak bumbar zgledam...da verjameš vse kar napišem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ne bom nič rekla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 sem bolj za enakovrednost v odnosu...eden en gate nosi...drugič drugi...včasih pa noben Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 No, to je tud men všeč..copate niso gud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ja...še posebej tisti del...ko noben gat ne nosi razen če imaš res kakšno izjemno sexi spodnje perilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ne bomo o tem, k cel forum bere. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 sej jim ne bo hudega...če bodo kako sočno...na račun sexi spodnjega perila prebrali razen če bo tebi nerodno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jst moje perilo samo kažem, ne govorim o njem. K sm itak bl sramežljive sorte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 to bi pa res rad videl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Je rekel slepi gluhemu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 kaj zdaj...kdaj se boma poročila...nosiš gate ali ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Poročila se bova v soboto. Gate nosim občasno. Mi je pa všeč, če je dec dec! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.