mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 a to misliš še pred novim letom..uf...bo treba na hitro vse zorganizirat torej sem ti jaz všeč..ali nisem dec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Nisem povedala, katero soboto. A si dec? Pa ne morem ti povedat, če si mi všeč, ker si trenutno maček v žaklju, teh pa ni dobro kupovati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 sem pa maček...to je pa tudi nekaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jst ponavadi ne seksam s človekom, k ma žakelj čez glavo. Če je tok grozn, sploh ne pride do moje postelje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 upam...da tebi ne bo treba dati žakelj čez glavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ne bo treba, ker lahko samo sanjaš, da bi mi ga lahko dal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ne vem zakaj...ampak vsak tvoj stavek...me vedno na sex asocira...na vse možne načine...mater...kaj mi delaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 ..par dni me ni... in zdej mamo namest teme o dvojckih tle kupleraj... pa sej ne morm verjet... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Ja, takle mamo...bod vesel, vsaj poste štepava, škorpije bomo prehitel in no time...ni važn kako, sam, da jih bomo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Ja, takle mamo...bod vesel, vsaj poste štepava, škorpije bomo prehitel in no time...ni važn kako, sam, da jih bomo. ...ah dej bod no mal bolj plemenita bejba... ne mormo se tko nizko spuscat, sej nismo skorpijoni... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 V sili tud hudič muhe žre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 V sili tud hudič muhe žre. ..muhe ze.. sam jih se zmeri je z vilcami in nozem... mej no mal stila... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Človk ne more, da te neb meu rd. Ajd, seronja, grem spat, k kumi še žvim. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Človk ne more, da te neb meu rd. Ajd, seronja, grem spat, k kumi še žvim. Nočko. ..eh nic cudnga des zmatrana... sem slisu, da si pojedla pol stajerske... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 pol pa sanja da bo samo dve palačinki pojedla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Vse spi . . . sicer pa ni bistvene razlike od takrat, ko so pokonc Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ...a dons pa kupleraj ne dela?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Ne vem, šefe mi je dal prosto dons, zgleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Ne vem, šefe mi je dal prosto dons, zgleda. še dobr...da maš fajn šefa....jaz bi te že gnal na delo...nič zabušavanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ..par dni me ni... in zdej mamo namest teme o dvojckih tle kupleraj... pa sej ne morm verjet... bo treba neki nardit..kako dvojčico za ene par dni ugrabit aja dan(al je še jutro ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Sej si ti šefe tega kupleraja, veš, tko, da sam ... Klarus, zaspanka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Sej si ti šefe tega kupleraja,...a zdej bom pa jest pimp... mhm... no u glavenm... pol bomo pa poenostavl stvari... koma106 kok das za Pikico za pol ure??? vaginalno??? oralno?? analno??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Sej si ti šefe tega kupleraja, veš, tko, da sam ... Klarus, zaspanka. en mal si pa lahka privoščim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ...a zdej bom pa jest pimp... mhm... no u glavenm... pol bomo pa poenostavl stvari... koma106 kok das za Pikico za pol ure??? vaginalno??? oralno?? analno??? To ni nate letel, tko, da se nimaš kej cenkat zame. Itak sm pa neprecenljiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Itak sm pa neprecenljiva. ..jah bi se strinjal... verjetn bi s tabo res lahko resil svetovni problem lakote... sam predsodkov pred cloveskim "mesom" se mora clovstvo se znebit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.