Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Spet sm na meji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Spet sm na meji. ..no, no, no, no, no, no, no, no there's no limit... ..eh si pa cist preobcutljiva za eno cipo... ne vem ce bom se tvoj pimp... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ..no, no, no, no, no, no, no, no there's no limit... ..eh si pa cist preobcutljiva za eno cipo... ne vem ce bom se tvoj pimp... mi jo prodaš...za dobro ceno....samo ne po kilah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 kokr js vem, se pikica prodaja po gramih Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 kokr js vem, se pikica prodaja po gramih na to bo zihr samson kako pametno pripopal jaz se vzdržim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 kokr js vem, se pikica prodaja po gramih ..koka se res ponavad prodaja po gramih... ampak ne ta koka... tle bi tinte za vse tiste nule zmankal(pa ne tistih pri ceni)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Ahaha, kok vam je luštn, šale zbijat na moj račun. Vi pa res znate z bejbami. Zaljubljena v oba, čist na frišn. Hm, glede na to, da je mrzlo, pa da me zebe, mislm, da mam 3 knjige (natančneje astrološke) odveč, k niso moje, pa si bom mal zakurla. A ni smešn, no? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Ahaha, kok vam je luštn, šale zbijat na moj račun. Vi pa res znate z bejbami. Zaljubljena v oba, čist na frišn. Hm, glede na to, da je mrzlo, pa da me zebe, mislm, da mam 3 knjige (natančneje astrološke) odveč, k niso moje, pa si bom mal zakurla. A ni smešn, no? ...pikec lubica... sej ves de te mamo radi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Kaj je, Samson? Ne čujem dobro! Hmmmmmmm, le kero bi ta prvo ... tale rdeča zgleda, da bo dobr gorela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Kaj je, Samson? Ne čujem dobro! Hmmmmmmm, le kero bi ta prvo ... tale rdeča zgleda, da bo dobr gorela. ..ne, no lubica... ne bod no tko kruta... trdno sklenem de se bom poboljsal, pomagaj mi svojo milostjo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 tud jaz te mam rad...brez zamere Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 tud jaz te mam rad...brez zamere ..no vidis piki... sej sva cist pridna... ti si pa s5 promqueen... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 dvojčki smotani ljga samsič js bi tud kako knjigo pa ne za podkurit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ljga samsič js bi tud kako knjigo...zdej jih je mela pikica kar neki cajta... ... drgac pa ko bos v lj povej... mam cca. enih 20-30 astro bukel-komod ti kaxno posodim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ...zdej jih je mela pikica kar neki cajta... ... drgac pa ko bos v lj povej... mam cca. enih 20-30 astro bukel-komod ti kaxno posodim... uiiiiiii zj k bom debela in praktično nepokretna in prirasla na fotelj da bom mela kj brat no res se priporočam, sploh č maš od duporja kj, ker je nemogoč to kle pr nas dobit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 uiiiiiii zj k bom debela in praktično nepokretna in prirasla na fotelj da bom mela kj brat no res se priporočam, sploh č maš od duporja kj, ker je nemogoč to kle pr nas dobit ...od Duporja mam sam astromedicina, zvezde, ljubav i seks, astro računi, analize, prognoze... fajn zadevca... ...drgac mam pa vecino bukel v anglescini(Noel Tyl, Sue Tompkins, Steven Forrest, March & McEvers, Celeste Teal, S. Arroyo, itd.)... neki tut slovenskih in par srbskih... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Ahaha, kok vam je luštn, šale zbijat na moj račun. Vi pa res znate z bejbami. Zaljubljena v oba, čist na frišn. :vragec: Hm, glede na to, da je mrzlo, pa da me zebe, mislm, da mam 3 knjige (natančneje astrološke) odveč, k niso moje, pa si bom mal zakurla. A ni smešn, no? zaljubljena v dvojčka???? kar dva? al kako Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 En je dvojček, ta drug pa tehtnica in boh pomagi, če b se res v oba, že enga bi blo težko prenašat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 En je dvojček, ta drug pa tehtnica in boh pomagi, če b se res v oba, že enga bi blo težko prenašat. ...jah, kaj ces-baba tvojga kalibra tezko prenasa tapravga dedca... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 To je pa blo smešn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 To je pa blo smešn! ..ciat te razumem.. kokr pravjo pisci sitcom-ov laugh=pain+truth.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 čveke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Čudn, da nism zaspana...po mojem me bo pol zatrgal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Čudn, da nism zaspana.....nic cudnga, sej spis... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 To je pa res smešn iz tvojih ust/izpod tvojih prstov slišat/prebrat. Vredi je, čuj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.