klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 ej vsaj prva dva dneva so lahka tiho...se ti ne zdi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 ej vsaj prva dva dneva so lahka tiho...se ti ne zdi Glede na njihov sloves so kar malo preveč tiho zadnje cajte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 KAJ JE???????????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 premal čvekaš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 :OO!: Nemogoče!!! Se bom popravla. No, a čmo kako gospodarsko rečt? Sam, ne smete me motit, k se že 2 uri spravljam pospravlat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 I'm back Sitna sem, ker je jutr služba :xx!: :xx!: Ob enih grem na sarme k jih nismo uspel pojest Drugač, pa vse kar mam od tega novega leta, je da sem vsa polomljena in zaspana Vreme na morju je še slabše kot kle, če koga zanima, da se ne boste pritoževali. Edino to je cool, da grem še po darila - pri nas Dedek Mraz nosi joj a čem še 3 dni dopusta vzet ???? Sej ne vem, če ga lohk Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 KAJ JE???????????????? Kaj se dereš!!! :OO!: Nemogoče!!! Se bom popravla. No, a čmo kako gospodarsko rečt? Sam, ne smete me motit, k se že 2 uri spravljam pospravlat. Ja pol pa začni že pospravljat! Kaj visiš tu gor... I'm back Sitna sem, ker je jutr služba :xx!: :xx!: Ob enih grem na sarme k jih nismo uspel pojest Drugač, pa vse kar mam od tega novega leta, je da sem vsa polomljena in zaspana Vreme na morju je še slabše kot kle, če koga zanima, da se ne boste pritoževali. Edino to je cool, da grem še po darila - pri nas Dedek Mraz nosi joj a čem še 3 dni dopusta vzet ???? Sej ne vem, če ga lohk Jaz sem pa še do ponedeljka doma... Pa sneg imam... Saj vem da te ne zanima, samo toliko da boš mal fouš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Kaj se dereš!!! Ja pol pa začni že pospravljat! Kaj visiš tu gor... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Jaz sem pa še do ponedeljka doma... Pa sneg imam... Saj vem da te ne zanima, samo toliko da boš mal fouš... Jst bi tuuuuuuud Pacek, tkole rajcaš folk v čustveni stiski Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Jst bi tuuuuuuud Pacek, tkole rajcaš folk v čustveni stiski Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Madona ste pa res nekam tih... (Poglej, kdo se oglaša, k že par mescov ni blo ne duha ne sluha o njej, a ne? ) Bom probala dones mal nadoknadt, dokler me ne bo vest začela opominjat, nej grem raj spat, ker mam jutr izpit So nori teli prfoksi - po mačkanju pa koj izpit!!! Eni pa res nimajo življenja!! Jah, kaj čmo... Pikica, a si že pospravla? Sprašujem zato, ker mam težko sama monologe kle gor Lepo vas pozdravlja EnglBengl Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Ja, nč v službi sem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Morgen, čveke... Pri nas pa sonce, čist jasno... Snega pa ravno toliko da je pokril travo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 ..pr nas pa toooooolk snega... cist nic... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Sej je pr nas tud sonce Kidam iz službe ob enih, sem se odločla, da majo zadost za prvi dan Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Pikica, a si že pospravla? Sprašujem zato, ker mam težko sama monologe kle gor Takrat sm bla glih pod tušem. Daaaaaaaaaan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 ...zaspan in ne morm spati... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 ma dej, ne seri, tak lep sončk je, ti bi pa spal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 ma dej, ne seri, tak lep sončk je, ti bi pa spal. ..ma kaksen sonck.. jaz mam temo pred ocmi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Perke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Perke? ..n puvem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 še ta zanimive luftarje polupčkat sej veste ..... vse lepo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Že lupčkamo nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Ti tud. Mater, se mi razpoloženje dvojčkovsko menjuje...najraj bi koga na gobec, pa na kozl mi gre, k vidm, kaki so eni , pol sm pa kr vsa raznežena, pa študiram, če bi se prepustila in mal zalubla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 No, sej nism rekla, da sm, a ne...samo, da študiram, če bi bla. Bi mi pa tooooooook sedl ... bomo vidl, če se bo kdo primerno obnašu. Juhu, vožnjaaaaaaaaaa...boš vidla, kok bo izi. K šus boš nardila, 100%! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.