alef 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Ti tud. Mater, se mi razpoloženje dvojčkovsko menjuje...najraj bi koga na gobec, pa na kozl mi gre, k vidm, kaki so eni , pol sm pa kr vsa raznežena, pa študiram, če bi se prepustila in mal zalubla. Saj lahko vse našteto naenkrat narediš... Saj si dvojček... Dobro jutro... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 men tut pa nimam nobene hiše v dvojčkih, jaz bi se tut zalubu, k un prvi del stavka sem že oddelal Sej še nism, no....pa ti se boš tud, srečno, to ti čarovniško napovem. Saj lahko vse našteto naenkrat narediš... Saj si dvojček... Dobro jutro... Ma ja, če pa ni vse istemu namenjeno. No, sej bi vseen lahk, k sm vsemogočna. Jutro, Alef. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 O, Klaruska. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 O, Klaruska. pi(č)kica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Kok mi dogaja, ej, ne morm verjet, kr smeje se mi skoz...jao, Pičkica, kaj bo še iz tebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 a teb se tud smeje..js sem včeri crkovala od smeha...smeh je pa itak pol zdravja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Itak. Sej fajn. Pa čudn, k je rakc, sm ponavad občutljiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Itak. Sej fajn. Pa čudn, k je rakc, sm ponavad občutljiva. očitno sma obe čudne a ni to fajn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 OoOoOoO Mysti Vse najboljše za RD!! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Vsem, ki majo rojstni dan tut jest čestitam... Sicer pa sem pršla sam mal gužvo delat, da nam ne bojo spet očital, da smo mirni in tihi... Sicer sem pa mal tečna dones - za razliko od nekaterih se men prov nč vznemirljivga ne dogaja (na recimo ljubezenskem področju - zvezde al pa usoda so se očitno odločili štrajkat pr men ), če ne štejemo dejstva, da sem že 1,5 leta mamica (sem lahko vračunamo še tistih 9 mesecev nosečnosti, ker komu so pa nosečnice sploh privlačne, a ne?) in sem bolj ali manj (pri)vezana na detece (pa mi to sploh ni težko, da ne bo pomote, ker je edini sonček v mojem življenju ) po vrhu vsega pa še študentka na tipično ženskem faksu (v naslednjem življenju nej me prosm edn spomn, da gre študirat kšno računalništvo al pa strojno al pa kej tacga ), potem se mi res nč tacga ne dogaja, kar bi mi vrnilo mal barve v lička . In za povrh mam faksa že poln kufer, pa še na polovici šolskega leta nismo... :xx!: Jao, ludi moji, jest se morem it nazaj učit - jutr mam pa zares izpit oz. kolokvij, pa je tolk enga s... za predelat (in ker sem "zabušavala" med prazniki, morem zdej notr prnest , pa tolk je tega, pa še prevod morem nardit jaooooooooo No nč, lepo se mejte dvojčki (pa ostali, k se kle pr ns švercate tut ) P.S. Če zvezde ne zajebavajo dvojčkov, morjo bit pol zdej škorpijoni na udaru in mam pol zarad tega zagrenjeno življenje? Kdo bi vedel... (pa nč slabga čez škorpijone, sej ga mam v ascendentu - se pravi, da nisem ne tič ne miš ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 br jutr Dons zjutri sem mela že tako telovadbo ..... trepalnice se sploh niso hotle lepo počesat, me je že tok roka bolela, da sem jo mogla mal spočit vmes Pa pse sem dons peljala ven - čeprav je ta teden mož na vrsti - že tko ma njegov teden samo 3 dni, pa še tega ne zmore - mi bo spet dolžen ostal Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ...dons je dobr dan, a ne?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ja, pa rečmo, da je. Kaj čmo skoz jamrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ..sej jest bi tut lohk tle jamranjsko odisejado napisu... sam se mi ne da... pol sm pa raj napisu, da je dobr dan... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Tko se govori. Da bo mir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 pa še za Mysti mal poskočit , vse najboljše , včeraj sploh nisem prišel gor Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Čer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 kak je čvjeke a misty je mela RD naša misty vse naj naj pol bejbi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Čvjeke majo polne roke dela. Mater, me noge bolijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 spodobi se in pravično je Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ej, novga fanta mam. Čeprov še ne vem, kako mu je ime in zgleda, sam, sej vseen, sam, da ga mam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 no temu se pa reče skriti ljubimec Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ja, pa še dobr je, baje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.