Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Ti tud. x;)x

Mater, se mi razpoloženje dvojčkovsko menjuje...najraj bi koga na gobec, pa na kozl mi gre, k vidm, kaki so eni :vragec: , pol sm pa kr vsa raznežena, pa študiram, če bi se prepustila in mal zalubla. xredx xnckrivx

:eek: x:Dx x:Dx

Saj lahko vse našteto naenkrat narediš... x:Dx

Saj si dvojček... x:px x:Dx x:Dx :palec:

Dobro jutro... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

men tut pa nimam nobene hiše v dvojčkih, jaz bi se tut zalubu, k un prvi del stavka sem že oddelal :sori:

Sej še nism, no....pa ti se boš tud, srečno, to ti čarovniško napovem. x:)x xsrcx

:eek: x:Dx x:Dx

Saj lahko vse našteto naenkrat narediš... x:Dx

Saj si dvojček... x:px x:Dx x:Dx :palec:

Dobro jutro... x:Xx xsrcx

Ma ja, če pa ni vse istemu namenjeno. x:px

No, sej bi vseen lahk, k sm vsemogočna. x^x

Jutro, Alef. x:)x

Vsem, ki majo rojstni dan tut jest čestitam... x:Xx x:Xx x:Xx

Sicer pa sem pršla sam mal gužvo delat, da nam ne bojo spet očital, da smo mirni in tihi... x:Dx x:Dx

Sicer sem pa mal tečna dones - za razliko od nekaterih se men prov nč vznemirljivga ne dogaja (na recimo ljubezenskem področju - zvezde al pa usoda so se očitno odločili štrajkat pr men :o|o: ), če ne štejemo dejstva, da sem že 1,5 leta mamica (sem lahko vračunamo še tistih 9 mesecev nosečnosti, ker komu so pa nosečnice sploh privlačne, a ne?) in sem bolj ali manj (pri)vezana na detece (pa mi to sploh ni težko, da ne bo pomote, ker je edini sonček v mojem življenju xsrcx xsrcx xsrcx ) po vrhu vsega pa še študentka na tipično ženskem faksu (v naslednjem življenju nej me prosm edn spomn, da gre študirat kšno računalništvo al pa strojno al pa kej tacga x;)x x:Dx x:Dx x:Dx ), potem se mi res nč tacga ne dogaja, kar bi mi vrnilo mal barve v lička :ermm: . In za povrh mam faksa že poln kufer, pa še na polovici šolskega leta nismo... :xx!:

Jao, ludi moji, jest se morem it nazaj učit - jutr mam pa zares izpit oz. kolokvij, pa je tolk enga s... za predelat (in ker sem "zabušavala" med prazniki, morem zdej notr prnest :eek: , pa tolk je tega, pa še prevod morem nardit jaooooooooo :wacko:

No nč, lepo se mejte dvojčki (pa ostali, k se kle pr ns švercate tut x;)x ) x:Xx

P.S. Če zvezde ne zajebavajo dvojčkov, morjo bit pol zdej škorpijoni na udaru in mam pol zarad tega zagrenjeno življenje? Kdo bi vedel... :inocent: (pa nč slabga čez škorpijone, sej ga mam v ascendentu x;)x x:Dx x:Dx x:Dx - se pravi, da nisem ne tič ne miš x:Dx x:Dx x:Dx )

živi in pusti živeti

br jutr xracx :U:

Dons zjutri sem mela že tako telovadbo xg:Dx ..... trepalnice se sploh niso hotle lepo počesat, me je že tok roka bolela, da sem jo mogla mal spočit vmes xrolleyesx Pa pse sem dons peljala ven - čeprav je ta teden mož na vrsti :o|o: - že tko ma njegov teden samo 3 dni, pa še tega ne zmore - mi bo spet dolžen ostal x^x

Support bacteria, they're the only culture some people have!

...dons je dobr dan, a ne?? :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..sej jest bi tut lohk tle jamranjsko odisejado napisu... sam se mi ne da... pol sm pa raj napisu, da je dobr dan... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...