mako106 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 je bil že čas...za resno vezo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 je bil že čas...za resno vezo A ne , no. Sm bla že skor čist obupana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 A ne , no. Sm bla že skor čist obupana. no comment Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 To je pa redko pr teb, da ostaneš brez besed. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 i´m a silent guy...you now Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 i´m a silent guy...you now Jst zdej? Ja, sm te čist zmedla, ti je še angleščina postala španska vas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Jst zdej? Ja, sm te čist zmedla, ti je še angleščina postala španska vas. ja...edina si...poleg vseh ostalih...ki jim je to uspelo....res me ni težko zmest...sem že bolj take sorte....v osnovi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 tehnica kot tehnica jutro sosed Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 tehnica kot tehnica jutro sosed labilen sem...j..bi ga dobro jutro soseda...in tudi tebi en lep jutrček...pikica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Zdej je že dan, mako. Kak lep sonček je posijal tukaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 glede na počutje...je še jutro...rahlo jutranje komastično se pa dan začenja...ja....s polovičko sončka...vsaj pri nas ej..mam trenutno neke probleme s svojo samopodobo...in samozavestjo....pa me zanima...kaj si te ti misliš o meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Zakaj pa maš probleme s tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 nič iščem...pa se v nič samega sebe dajem..da bom vse našel pikica na i....še manjka koncu....mojega iskanja...tak nekak...bi ti to najpreprosteje razložil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Eh, sje si že dost star in pameten, da veš, da maš očitno samo eno tako obdobje. Jutr bo že ok.Lahko pa to obdelava po dolgem in počez, pa mi mal jamraš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 ženske me mučijo...saj veš....ne dajo mi miru...oz. svojega niča...ne najdem zraven njih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Pol jih pa pust na mir neki časa, da se najdeš, če ti one ne prinesejo zadovoljstva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 del mene so...se moram kr z njimi najt...skupaj...se mi zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 del mene so...se moram kr z njimi najt...skupaj...se mi zdi Z njimi al z njo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Z njimi al z njo? z njo...sem mislil in z vsemi oblikami ženske...ki jih spoznavam...v njej vsaka preseneti...po svoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Ja, vzami to kot izziv. Zakaj mora bit neki slabega? Pa pogovarjaj se. Veliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Morgen čveke... Nikjer nobenega... A so vam včeraj prsti odpadli... Vsaj dvema... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Sej, včeri pa res nismo kle velik čvekal... Jutro, Alef. A veš, da sm domačo čokolado nardila v petek....pa je že ni več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 vidim, da nisi umrla od čokolade ti boš prej umrla brez nje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Eh, sej nisi prebrala v dnevniku, da sploh nisva nič nardile. Bova dons. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.