Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:eek: Ti s pol taka, k jest. x:px x:Dx

.ne verjamem da je v Slo oz. v Evropi dost placa za dve taki... :inocent: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx spet jih boš fasu x:px :inocent:

..sej me ne more ujet... tista vodna pistolca pa... eh, saj mam tut jaz eno(bio)... peck pa itak ne pluva, ker jih je baje skoda... tko, da sm na varnem...

P.S.: sam ne ji povedat to, kar sem prej napisu, OK???? :inocent: :inocent: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Hej Pikica, 5rca čez 2 ali 3 tedne neha hujšat, si kar rezerviraj, da bomo od takrat naprej redno na kitajski ... x:px x^x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

A še kera hujša :eek: Jst sem začela po novem letu - zdej je glih 1 teden ---> 1 kg x^x x:)x

Morm še na kakšno telovadbo vsaj 2x na teden, sam se ne morm odločt na kwa :sori: Neki razmišlam o kakšni sorti Joge al pa pilatesa, sam k mi ne paše to preveč. Še najbl zihr je da bom šla spet na BodyPump to mi je blo vedno cool, razen če ga kombiniram še s čim :inocent:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

BodyPump to mi je blo vedno cool

..men je tud najbolj od kaxne body pumpat!!! x:px

Frank Zappa

x:Dx sam tak glej da nauš prehitr kej prevč napumpu x:px

...mi pumpamo sam kadar smo ziher da je body nemogoce 9-mesecno napumpat... x8Dx

Frank Zappa

ha...to si ti sam misliš da s zihr xcivx x:Dx

...todi, niso vse take kt ti... x;)x

Frank Zappa

:lol: sej glih zato....k niso x;)x

...todi, men ce baba rece d je na tabletkah ji verjamem in do zdej se je se zmeri izkazal de je res... no razen tistih štirikrat... no, ja... mhm... sej po svoje mas prav... :inocent: :o|o: x:Dx x;)x

Frank Zappa

xsmx veš da mam x;)x

..to je sam zato k si noseca... ce bi bil jaz nosec bi mel pa jaz prav... tko je ze od nekdaj blo in tko zmeri bo... prav je mel zmeri tisti ki je bil nosec (krono)... x:Dx

Frank Zappa

..to je sam zato k si noseca... ce bi bil jaz nosec bi mel pa jaz prav... tko je ze od nekdaj blo in tko zmeri bo... prav je mel zmeri tisti ki je bil nosec (krono)... x:Dx

:wOOt: po tej logiki bi pa več dedcev blo nosečih kt jih je x:Dx k to je pa ja nedopustno na ma babnca prov...in to kr naprej če hoče x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:wOOt: po tej logiki bi pa več dedcev blo nosečih kt jih je x:Dx k to je pa ja nedopustno na ma babnca prov...in to kr naprej če hoče x:Dx

...ja sej zato pa vidis kaksne dedce nosece razno perje... ampak tut zenske so pogrutale da lahk poleg bebice nosjo tut nakit pa ostalo sranje... in kdor je bl nosec ma vec moci... sam poglej nigerje... haha... in itak nasmu svetu vladajo babe... pa kokrkol si dedci ze domisljamo, da smo mi kapoti... to je cist naravno... pr vseh zvaleh v bistvu baba izbira, ona je pol noseca bistvo... vse kar moski nosi je samo vabilo, da bi baba nosila v sebi njegovo seme...

Frank Zappa

...ja sej zato pa vidis kaksne dedce nosece razno perje... ampak tut zenske so pogrutale da lahk poleg bebice nosjo tut nakit pa ostalo sranje... in kdor je bl nosec ma vec moci... sam poglej nigerje... haha... in itak nasmu svetu vladajo babe... pa kokrkol si dedci ze domisljamo, da smo mi kapoti... to je cist naravno... pr vseh zvaleh v bistvu baba izbira, ona je pol noseca bistvo... vse kar moski nosi je samo vabilo, da bi baba nosila v sebi njegovo seme...

:palec: viš to ti je pa teorija.....a je kruto k te tako razsvetljenje doleti :sori:

blagor ubogim v duhu ino tistim ki tipajo po temi xcivx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

a je kruto k te tako razsvetljenje doleti :sori:

...jebiga, takav je zivot... :sori: ...kruto gor al dol... se najbolj pa oboje... x:Ix

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...