Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Jst nkol ne lažem. Ti s pol taka, k jest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Ti s pol taka, k jest. .ne verjamem da je v Slo oz. v Evropi dost placa za dve taki... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 spet jih boš fasu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 spet jih boš fasu ..sej me ne more ujet... tista vodna pistolca pa... eh, saj mam tut jaz eno(bio)... peck pa itak ne pluva, ker jih je baje skoda... tko, da sm na varnem... P.S.: sam ne ji povedat to, kar sem prej napisu, OK???? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Vse slišala. Samsona dala na ignore. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 a zj bom zihr js kriva Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Ti, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Hej Pikica, 5rca čez 2 ali 3 tedne neha hujšat, si kar rezerviraj, da bomo od takrat naprej redno na kitajski ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 deal...sm glih hotla vprašat, kdaj pade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 A še kera hujša Jst sem začela po novem letu - zdej je glih 1 teden ---> 1 kg Morm še na kakšno telovadbo vsaj 2x na teden, sam se ne morm odločt na kwa Neki razmišlam o kakšni sorti Joge al pa pilatesa, sam k mi ne paše to preveč. Še najbl zihr je da bom šla spet na BodyPump to mi je blo vedno cool, razen če ga kombiniram še s čim Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 BodyPump to mi je blo vedno cool..men je tud najbolj od kaxne body pumpat!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ..men je tud najbolj od kaxne body pumpat!!! sam tak glej da nauš prehitr kej prevč napumpu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 sam tak glej da nauš prehitr kej prevč napumpu ...mi pumpamo sam kadar smo ziher da je body nemogoce 9-mesecno napumpat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ...mi pumpamo sam kadar smo ziher da je body nemogoce 9-mesecno napumpat... ha...to si ti sam misliš da s zihr Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 gremo pumpat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ha...to si ti sam misliš da s zihr ...todi, niso vse take kt ti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 sej glih zato....k niso Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 sej glih zato....k niso ...todi, men ce baba rece d je na tabletkah ji verjamem in do zdej se je se zmeri izkazal de je res... no razen tistih štirikrat... no, ja... mhm... sej po svoje mas prav... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 veš da mam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 veš da mam ..to je sam zato k si noseca... ce bi bil jaz nosec bi mel pa jaz prav... tko je ze od nekdaj blo in tko zmeri bo... prav je mel zmeri tisti ki je bil nosec (krono)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ..to je sam zato k si noseca... ce bi bil jaz nosec bi mel pa jaz prav... tko je ze od nekdaj blo in tko zmeri bo... prav je mel zmeri tisti ki je bil nosec (krono)... po tej logiki bi pa več dedcev blo nosečih kt jih je k to je pa ja nedopustno na ma babnca prov...in to kr naprej če hoče Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 po tej logiki bi pa več dedcev blo nosečih kt jih je k to je pa ja nedopustno na ma babnca prov...in to kr naprej če hoče ...ja sej zato pa vidis kaksne dedce nosece razno perje... ampak tut zenske so pogrutale da lahk poleg bebice nosjo tut nakit pa ostalo sranje... in kdor je bl nosec ma vec moci... sam poglej nigerje... haha... in itak nasmu svetu vladajo babe... pa kokrkol si dedci ze domisljamo, da smo mi kapoti... to je cist naravno... pr vseh zvaleh v bistvu baba izbira, ona je pol noseca bistvo... vse kar moski nosi je samo vabilo, da bi baba nosila v sebi njegovo seme... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ...ja sej zato pa vidis kaksne dedce nosece razno perje... ampak tut zenske so pogrutale da lahk poleg bebice nosjo tut nakit pa ostalo sranje... in kdor je bl nosec ma vec moci... sam poglej nigerje... haha... in itak nasmu svetu vladajo babe... pa kokrkol si dedci ze domisljamo, da smo mi kapoti... to je cist naravno... pr vseh zvaleh v bistvu baba izbira, ona je pol noseca bistvo... vse kar moski nosi je samo vabilo, da bi baba nosila v sebi njegovo seme... viš to ti je pa teorija.....a je kruto k te tako razsvetljenje doleti blagor ubogim v duhu ino tistim ki tipajo po temi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 a je kruto k te tako razsvetljenje doleti ...jebiga, takav je zivot... ...kruto gor al dol... se najbolj pa oboje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 hja...življenje ni potica Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.