Samson23 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 samson, sprazni OS-e edinkrat k ti hočem pisat, ne morembemti ..sm spraznu, misti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 to pa itak! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 aja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ja veš kaj koze pa sco smo pa itak bolše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ma klinac, sm koza, tko da vem kaj govorim o sco. pa nič ne rečem glede na druge koze, si ti carica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 veš kaj koze pa sco smo pa itak bolše kaxna fina druscina... sam se ribe se manjkajo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 kaxna fina druscina... sam se ribe se manjkajo... ma sej mam js kr neki ribice..no vsaj tak ti praviš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ...u mater... sam tebe mal devica pa strelc ven vleceta! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 eh kaj strelec je itak čist teroriziran..devica pa ma besedo sam ko se dela Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 eh kaj strelec je itak čist teroriziran..devica pa ma besedo sam ko se dela ..eh pol bod pa sco-riba... sam to ti je neka cudna zlobodra.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 js sem itak skoz že čudna čeprav je bol čudn dvojček sco kombinacja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 js sem itak skoz že čudna čeprav je bol čudn dvojček sco kombinacja ..to j najbolsa kombinacija... se posebi ce je se devica zravn... to je bil tut Dupor!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ..to j najbolsa kombinacija... se posebi ce je se devica zravn... to je bil tut Dupor!!! ti kr sanji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 moje kombinacije v horoskopu so obup... raje ne govorim kaj kj dones dvojčki delate? jst mal lenarim..... a dej no..hujš kot naš samsič itak ne more bit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 a dej no..hujš kot naš samsič itak ne more bit ..in to pravi riba-sco... ljudje mene razganja od smeha... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Mi lahko kdo pove:..Ali je glavna lastnost dvojčkov morda pozabljivost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Mi lahko kdo pove:..Ali je glavna lastnost dvojčkov morda pozabljivost ..ne to je v domeni rib... al pa merkurja v disharmonicnem aspektu z neptunom... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 moje kombinacije v horoskopu so obup... raje ne govorim kaj kj dones dvojčki delate? jst mal lenarim..... se vidi ja........da lenariš že cel dan a ..ne to je v domeni rib... al pa merkurja v disharmonicnem aspektu z neptunom... a si ti podznak riba?........ker Merkur vem da je trgovina....Neptun pa neki megli pogled Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 tehtnica-lev..... si predstavljaš, mene, dvojčka z tehtnico v lunci pa levom v asc. noro... a si je to treba predstavljat po moje je to treba občutit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 se vidi ja........da lenariš že cel dan a a si ti podznak riba?........ker Merkur vem da je trgovina....Neptun pa neki megli pogled ..ma kaxna riba neki, ne me jezit!!!!!!! ..SCO!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ..ma kaxna riba neki, ne me jezit!!!!!!! ..SCO!!! ŠKO to je pol šele kriza ško je tolk zahtevna reč, da včasih sama sebi čestitam da sem sploh še tuki edino.....pozabijo nikoli nič, razen kako obljubo izpolnit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 edino.....pozabijo nikoli nič, razen kako obljubo izpolnit ..to pa nikol... sam ko je kriza je kriza... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ko lenarim, lenarim na veliko uuuuuuuu, poglej levinjo, kako renči aja renčim to je zate že renčanje uf ko se razjezim sploh pa.......ti privoščim lenarjenje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ajja... lep pozdrav vsem nam dvojčkom Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ... in goool joj kje smo še dvojčki letos, še 5,5 mescov Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.