Pika Pikica 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 O, seronje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 po(č)kica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Kaj je ti, rejli voznik? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 vredi.....avto zdej počiva doma....v mest hodim s piciklom....pol pop pa še ne vem al ga bomo zapili al bom pa šli na furo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 vredi.....avto zdej počiva doma....v mest hodim s piciklom....pol pop pa še ne vem al ga bomo zapili al bom pa šli na furo ..najprej zapit, pol pa na turo.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 pajade avto bo še mal počakal, da se ga razbije...al pa da dobim za pihat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 pajade avto bo še mal počakal, da se ga razbije...al pa da dobim za pihat ...partibrejker... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 sami mešanci klele Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 nobene čveke nkjer Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 js nisem nč kriva Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 js nisem nč kriva ..ti si bila kriva, priznajem ti to... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ja sj...nben neb biv nč kriv nema Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ja sj...nben neb biv nč kriv...ja tko ta svet stoji... nben nc kriv, obenem pa vsak kavbojc... go figure... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 mudisemimudi pa nč se mi ne da matr kok paše, če je člowk len Se bo treba zbrcat dejmo dejmo mal migat, ne pa ke u 3 dni bluzit :xx!: Torki kr neki! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Na, mal spodbude, Nordika: SPOKI SE!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Jaz tudi rabim vzpodbudoooooooooooo Piki sam ne tvoje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ja, ti je pa pač ne bom dala, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 SPOKI SE!!!! mwwahahahaha mwahahahaha ju sa so fani, ju kil mi Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ja, ti je pa pač ne bom dala, a ne? tamala.......zdele sem opazla.pa ti se že dve leti tuki valaš spoki se delat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 mwwahahahaha mwahahahaha ju sa so fani, ju kil mi Ma, klin te gleda. Človk ti daje spodbudo, ti se pa norca delaš. Koza. tamala.......zdele sem opazla.pa ti se že dve leti tuki valaš spoki se delat Ja, jebi ga...sej res, zdej sm mela obletnco, a ne?Jebo te. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Koza. Krava. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Krava. Butara. Mysti, se oproščam, sm že spremenila v butaro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 cccc....dvojčki...zdaj se pa že končno odločite...kaj bi radi bili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ......a ne no..........pa zbudite se že enkrat.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 glih študiram, če b šla spat. Še prej pa neki, k se rima na spat. Kva vas briga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.