Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

glih študiram, če b šla spat. :o|o:

Še prej pa neki, k se rima na spat. :vragec:

Kva vas briga. x:Dx

zakaj smo dvojčki in ne dvojčniki x?x x:Dx x:Dx x:Dx

puvej puvej x:Ix xDDx

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Skor vse, za tisto eno stvar je pa dohtarca kriva k glih dons od vseh dni dela popoldne, pa se mi ni dal čakat :vragec:

Ti kr pizdi :icon17:

psssst še neki zate PP ------> meeeeeee :P

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Skor vse, za tisto eno stvar je pa dohtarca kriva k glih dons od vseh dni dela popoldne, pa se mi ni dal čakat :vragec:

Ti kr pizdi :icon17:

psssst še neki zate PP ------> meeeeeee :P

:o|o: Nism zadovoljna...najlažji se je pa na dohtorco zgovarjat, a ne? :vragec: x:Dx

Kontra....muuuuuuuuuuu x:px

Kwa je :vragec:

Kdo lenari :xx!:

Jaz sem že čist ready, od 6.00, napedenana, kavico sem že spila, zdaj si kuham čaj, radio poslušam ( ej a imate teden stare dobre muske, al kaj x:o)x )...in uživam....pol začnem delat...z vso energijo x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Kaj pa tebi dogaja? A si kaj lačna? x:Dx

Please, knock me down

Ne bom! :flowers:

..Misti ne sekiri se ce te Piki nece... there are guys out there who'd be more than happy to do that... :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..kaj strajkamo... radimo ko japanci... x8Dx...u ritme ove pjesme: dvjesta na sat...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ja, sam na domačmu trenu ne xrolleyesx lufterji x:px x:Dx

x:Dx ...a je dvojck kdaj doma al kaj???...razen vcas ko pride spat.... x:Dx

Frank Zappa

ja...poudarek je na včas x:Dx

x:Dx..kva cs taki smo... ce pogledas sumarno na celem forumu mamo dvojcki skupi skor se najvec objav... dasiravno v ne v svoji temi... a si predsatvavlas kako bi blo ce bi mel raki svojo temo tlele... to bi skoz v tisti temi visel, mel bi pa 4 objave... in sicer "kje ste??", "doma" in "kako gre?", "počas"... cist dobr da smo dvojcki... jaz se vsak dan zahvalm Bogu... x8Dx

Frank Zappa

x:Dx..kva cs taki smo... ce pogledas sumarno na celem forumu mamo dvojcki skupi skor se najvec objav... dasiravno v ne v svoji temi... a si predsatvavlas kako bi blo ce bi mel raki svojo temo tlele... to bi skoz v tisti temi visel, mel bi pa 4 objave... in sicer "kje ste??", "doma" in "kako gre?", "počas"... cist dobr da smo dvojcki... jaz se vsak dan zahvalm Bogu... x8Dx

x:Dx x:Dx x:Dx ja raki :o|o: jao mili bože.....sm mela enga raka :O: x;)x zato me pa skrbi tole....k bo moje dete rak x:Ix bogi otrok, ne ve v ka se spušča x;)x k to je pa tist kar absolutno nimam.....vsa ta rakovska zadevšna....in zj se mi bo skoz otroka tole manifestiralo x:)x jao

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:Dx x:Dx x:Dx ja raki :o|o: jao mili bože.....sm mela enga raka :O: x;)x zato me pa skrbi tole....k bo moje dete rak x:Ix bogi otrok, ne ve v ka se spušča x;)x k to je pa tist kar absolutno nimam.....vsa ta rakovska zadevšna....in zj se mi bo skoz otroka tole manifestiralo x:)x jao

sej bo dvejck bos vidla.. ne more bit Bog tko krut pa dat enmu raku tebe za mamico... :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

sej bo dvejck bos vidla.. ne more bit Bog tko krut pa dat enmu raku tebe za mamico... :vragec: x:Dx x;)x

:o|o: ja sj....tko tud js mislim......sam dvojčk je pa nemogoče da je...tolk prej xrolleyesx lohk ja mal kasnej pa je lav :wOOt:

no sj...mogoč boma pa čist dobr furala......js se bom mal mehkobe nalezla, on pa ne bo tako pussijevsko, pomehkuženo, čustveno čudo x;)x

že more bit tko....bomo izkoristli maksimalno x:Dx

Bora

:o|o: ja sj....tko tud js mislim......sam dvojčk je pa nemogoče da je...tolk prej xrolleyesx lohk ja mal kasnej pa je lav :wOOt:

no sj...mogoč boma pa čist dobr furala......js se bom mal mehkobe nalezla, on pa ne bo tako pussijevsko, pomehkuženo, čustveno čudo x;)x

že more bit tko....bomo izkoristli maksimalno x:Dx

..gledee da to da mas tam proti koncu dvojcka merkurja(ki predstavla tut otroke).. mislim da bo tam okol njegovo sonce... okol 27. stopinje... pa bo mel se opozicijo sonce pluton... vse se posteka... pa niti ni tko velik prekmal... jaz tko mislim... bomo pa vidl kok se motim... x:Ix

Frank Zappa

pizda kok ne :o|o: dvojčk je do 21.6. js mam pa rok 12.7. veš kolk je to :eek:

x;)x sj bo kul....js se mal zezam pa tko....bogi so tisti raki k majo mame tam nekje tud....k jih skoz crkljajo pa u vato zavijajo in nardijo iz njih pol mevže, nesposobne živet :xx!: midva boma čist kul x^x čprov bo rak x^x

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...