Nordika 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 glih študiram, če b šla spat. Še prej pa neki, k se rima na spat. Kva vas briga. zakaj smo dvojčki in ne dvojčniki puvej puvej Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ni šlo tko na hard. A s nardila vse al te morm spet kej napizdit? Kje ste, mrhe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Skor vse, za tisto eno stvar je pa dohtarca kriva k glih dons od vseh dni dela popoldne, pa se mi ni dal čakat Ti kr pizdi psssst še neki zate PP ------> meeeeeee Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Skor vse, za tisto eno stvar je pa dohtarca kriva k glih dons od vseh dni dela popoldne, pa se mi ni dal čakat Ti kr pizdi psssst še neki zate PP ------> meeeeeee Nism zadovoljna...najlažji se je pa na dohtorco zgovarjat, a ne? Kontra....muuuuuuuuuuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Bemtiš, zjutri je tak dohcajt tuki...od 6h do 8h kumi kdo kej pisne. Dej, ne lenarte, pa dvignte že riti. Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Kwa je Kdo lenari :xx!: Jaz sem že čist ready, od 6.00, napedenana, kavico sem že spila, zdaj si kuham čaj, radio poslušam ( ej a imate teden stare dobre muske, al kaj )...in uživam....pol začnem delat...z vso energijo Kaj pa tebi dogaja? A si kaj lačna? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Lačna sm skoz. Tega ne rabš sprašvat. A to Belvi? Kaj pa vem, kaj se tm rola. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Kaj je, mala. A bi se tepla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ne bom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Please, knock me down Ne bom! ..Misti ne sekiri se ce te Piki nece... there are guys out there who'd be more than happy to do that... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 da nauš pol 9 mescev v ''blaženem stanju'' Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Pa dobr, kwa je dons za en dan :xx!: A grem lohk prosim domov Zamamilirat se je treba, pa spat (mystica.press) Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 kaj zdaj banda spet vse štrajka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 K'b vsaj Full mam dela zdele ......pridem pol kasnej Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 no sj...ka sm pa drujga rekla štrajkate Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ..kaj strajkamo... radimo ko japanci... ...u ritme ove pjesme: dvjesta na sat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ja, sam na domačmu trenu ne lufterji Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ja, sam na domačmu trenu ne lufterji ...a je dvojck kdaj doma al kaj???...razen vcas ko pride spat.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ja...poudarek je na včas Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ja...poudarek je na včas ..kva cs taki smo... ce pogledas sumarno na celem forumu mamo dvojcki skupi skor se najvec objav... dasiravno v ne v svoji temi... a si predsatvavlas kako bi blo ce bi mel raki svojo temo tlele... to bi skoz v tisti temi visel, mel bi pa 4 objave... in sicer "kje ste??", "doma" in "kako gre?", "počas"... cist dobr da smo dvojcki... jaz se vsak dan zahvalm Bogu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ..kva cs taki smo... ce pogledas sumarno na celem forumu mamo dvojcki skupi skor se najvec objav... dasiravno v ne v svoji temi... a si predsatvavlas kako bi blo ce bi mel raki svojo temo tlele... to bi skoz v tisti temi visel, mel bi pa 4 objave... in sicer "kje ste??", "doma" in "kako gre?", "počas"... cist dobr da smo dvojcki... jaz se vsak dan zahvalm Bogu... ja raki jao mili bože.....sm mela enga raka zato me pa skrbi tole....k bo moje dete rak bogi otrok, ne ve v ka se spušča k to je pa tist kar absolutno nimam.....vsa ta rakovska zadevšna....in zj se mi bo skoz otroka tole manifestiralo jao Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ja raki jao mili bože.....sm mela enga raka zato me pa skrbi tole....k bo moje dete rak bogi otrok, ne ve v ka se spušča k to je pa tist kar absolutno nimam.....vsa ta rakovska zadevšna....in zj se mi bo skoz otroka tole manifestiralo jaosej bo dvejck bos vidla.. ne more bit Bog tko krut pa dat enmu raku tebe za mamico... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 sej bo dvejck bos vidla.. ne more bit Bog tko krut pa dat enmu raku tebe za mamico... ja sj....tko tud js mislim......sam dvojčk je pa nemogoče da je...tolk prej lohk ja mal kasnej pa je lav no sj...mogoč boma pa čist dobr furala......js se bom mal mehkobe nalezla, on pa ne bo tako pussijevsko, pomehkuženo, čustveno čudo že more bit tko....bomo izkoristli maksimalno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ja sj....tko tud js mislim......sam dvojčk je pa nemogoče da je...tolk prej lohk ja mal kasnej pa je lav no sj...mogoč boma pa čist dobr furala......js se bom mal mehkobe nalezla, on pa ne bo tako pussijevsko, pomehkuženo, čustveno čudo že more bit tko....bomo izkoristli maksimalno ..gledee da to da mas tam proti koncu dvojcka merkurja(ki predstavla tut otroke).. mislim da bo tam okol njegovo sonce... okol 27. stopinje... pa bo mel se opozicijo sonce pluton... vse se posteka... pa niti ni tko velik prekmal... jaz tko mislim... bomo pa vidl kok se motim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 pizda kok ne dvojčk je do 21.6. js mam pa rok 12.7. veš kolk je to sj bo kul....js se mal zezam pa tko....bogi so tisti raki k majo mame tam nekje tud....k jih skoz crkljajo pa u vato zavijajo in nardijo iz njih pol mevže, nesposobne živet :xx!: midva boma čist kul čprov bo rak Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.