Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ja valda, da so ljudje napsihirani, če jih kar naenkrat označijo za nekaj drugega, kot naj bi bili. :vragec:

Satan.

Pika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A prideš zvečer na palačinke? Še se nama Todi pridruži, pa te še bolj napsihirava!! x:Dx x:Dx x:Dx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Ja, s totim bikom se pa jaz tudi srtinjam. Bolj ko ji nekaj govoriš, manj ona to naredi. Pa čeprav ve, da je samo v njeno dobro. Ali ne. Trma mora bit.

Hja ne vem, če bova kaj nosili, če se je odločila onemet danes xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

no vidiš x;)x luna v biku....ona ni dvojčk ama čist nč x;)x sam iz prijaznosti ji dovolimo da se javlja kle..... :inocent: pa ntud zato k bo še zmeri trmasto vztrajalaa da ni tko....bik pač x:Dx

no ja, sj je mal utopično blo prčakvat xcivx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

jaa tud so.

recimo maš sonce v levu, pa asc pa še luno......pol maš vse kar je taglavno za tvojo osebnost v levu...pa da ti še merkur pa venera padeta not....in si lev da bol ne morš bit x:Dx sam tak folk je ponavad pol...khm.....niso glih fajni no....pa ne sam levi x;)x

no sj...če bereš one horoskope....kao opise znamenj...a se najdeš fiksno v levu :inocent: pomoje ne....pejt brat za devico enkrt...pa za raka mal..... pa vse troje zmiksi...boš že bližje x;)x

a maš kj pegic po obrazu?

Bora

Ne.

Imam pa jih par med joški, so se odločile naredit enkrat, ko sem zaspala na soncu (je bil maj, pa niti ne tako toplo, ampak sonce je očitno žgalo kot satan).

Takrat sem tudi ugotovila, da se ti koža po joških olupi samo do kolobarjev, potem se neha.

Pa še to se spomnim, da se je to (valda) zgodilo ravno takrat, ko sem se dobivala z enim tipom (še dokaj na friško) in sva šla za par dni na Dunaj. Jaz pa cela lupasta po joških ... xrolleyesx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Takrat sem tudi ugotovila, da se ti koža po joških olupi samo do kolobarjev, potem se neha.

...no vidis da nisi lev... lev ze nebi okol govoru da je mel 1X do kolobarjev oguljene joske, mozno da so jih mel drugi ampak ON... to pa ne... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

pizda kok ne :o|o: dvojčk je do 21.6. js mam pa rok 12.7. veš kolk je to :eek:

x;)x sj bo kul....js se mal zezam pa tko....bogi so tisti raki k majo mame tam nekje tud....k jih skoz crkljajo pa u vato zavijajo in nardijo iz njih pol mevže, nesposobne živet :xx!: midva boma čist kul x^x čprov bo rak x^x

:eek: takoj vzem nazaj! Moja mama je bla rakica xsrcx xDDx

Drugač, pa glavn da si ti dvojčica boš že rakca spravla k seb, da bo človeku podoben x^x Jst bi pa mela otroka k je rakec :inocent: x:Ix

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Drugač, pa glavn da si ti dvojčica boš že rakca spravla k seb, da bo človeku podoben x^x Jst bi pa mela otroka k je rakec :inocent: x:Ix

mama ok...sam ti nis rak x;)x veš kako srečo maš x:Dx

a bi ga mela :inocent: hm....sj bom poročala kak bo potekalo....sam po moje ga bo tko neki svinjsk ven vleklo x^x asc al pa luna..... x;)x

Bora

..sej moja je tut, fotr ma pa luno v raku... sam to se zdalec ne pomeni, da je je to fajn kombinacija... sam sebe poglej kaxna si.. v pravo mevzo so te vzgojil... sam jamras... k bi poslusal Vilija Resnika... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...