klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 pozdravček čvekam todika kak se kaj širiš? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 uf...ne vpraši po moje bom rodila vsak cajt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 da nista slučajn dva not Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ne se zajebavat iz resnih stvari s nora....dva raka me konc...odmah takoj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ob živce te bota spravla sm, če sta dupla raka....poznam enga takega.....jao drugač so pa dvojčki kjut Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 no evo joj kk grd gledam to zato k me strašite tkole Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 kak si fajnaaaaaaa bo treba tole pridet mal prečekirat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 nisn na šihtu se bo treba zment nekak ja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 js sm pa nostop na šihtu mogoč bom zalutal v mozirje nasledn petek proti večeru, če boš doma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 sj pravim, sm skoz doma tko da za zment se je a ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 PIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Še živiš??? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 PIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Še živiš??? neki je napsihirana sj bo pršla k seb in bo bolš njo pa riba jebe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Ja valda, da so ljudje napsihirani, če jih kar naenkrat označijo za nekaj drugega, kot naj bi bili. Satan. Pika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A prideš zvečer na palačinke? Še se nama Todi pridruži, pa te še bolj napsihirava!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 to bo ja.....sam ona že dolg ve....u bistvu je bik....riba pa glih tolk da ji štrene meša a palačinke mi bosta prnesle iiii kok fejst Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Ja, s totim bikom se pa jaz tudi srtinjam. Bolj ko ji nekaj govoriš, manj ona to naredi. Pa čeprav ve, da je samo v njeno dobro. Ali ne. Trma mora bit. Hja ne vem, če bova kaj nosili, če se je odločila onemet danes Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 no vidiš luna v biku....ona ni dvojčk ama čist nč sam iz prijaznosti ji dovolimo da se javlja kle..... pa ntud zato k bo še zmeri trmasto vztrajalaa da ni tko....bik pač no ja, sj je mal utopično blo prčakvat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Svašta. A sploh kdo je tisto, kar naj bi bil? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 jaa tud so.recimo maš sonce v levu, pa asc pa še luno......pol maš vse kar je taglavno za tvojo osebnost v levu...pa da ti še merkur pa venera padeta not....in si lev da bol ne morš bit sam tak folk je ponavad pol...khm.....niso glih fajni no....pa ne sam levi no sj...če bereš one horoskope....kao opise znamenj...a se najdeš fiksno v levu pomoje ne....pejt brat za devico enkrt...pa za raka mal..... pa vse troje zmiksi...boš že bližje a maš kj pegic po obrazu? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Ne. Imam pa jih par med joški, so se odločile naredit enkrat, ko sem zaspala na soncu (je bil maj, pa niti ne tako toplo, ampak sonce je očitno žgalo kot satan). Takrat sem tudi ugotovila, da se ti koža po joških olupi samo do kolobarjev, potem se neha. Pa še to se spomnim, da se je to (valda) zgodilo ravno takrat, ko sem se dobivala z enim tipom (še dokaj na friško) in sva šla za par dni na Dunaj. Jaz pa cela lupasta po joških ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ja, ponavad je tko,ja no, če bi bil mars mal bližje asc, bi jih skor ziher mela Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Takrat sem tudi ugotovila, da se ti koža po joških olupi samo do kolobarjev, potem se neha....no vidis da nisi lev... lev ze nebi okol govoru da je mel 1X do kolobarjev oguljene joske, mozno da so jih mel drugi ampak ON... to pa ne... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 pizda kok ne dvojčk je do 21.6. js mam pa rok 12.7. veš kolk je to sj bo kul....js se mal zezam pa tko....bogi so tisti raki k majo mame tam nekje tud....k jih skoz crkljajo pa u vato zavijajo in nardijo iz njih pol mevže, nesposobne živet :xx!: midva boma čist kul čprov bo rak takoj vzem nazaj! Moja mama je bla rakica Drugač, pa glavn da si ti dvojčica boš že rakca spravla k seb, da bo človeku podoben Jst bi pa mela otroka k je rakec Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 takoj vzem nazaj! Moja mama je bla rakica Drugač, pa glavn da si ti dvojčica boš že rakca spravla k seb, da bo človeku podoben Jst bi pa mela otroka k je rakec mama ok...sam ti nis rak veš kako srečo maš a bi ga mela hm....sj bom poročala kak bo potekalo....sam po moje ga bo tko neki svinjsk ven vleklo asc al pa luna..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 takoj vzem nazaj! Moja mama je bla rakica ..sej moja je tut, fotr ma pa luno v raku... sam to se zdalec ne pomeni, da je je to fajn kombinacija... sam sebe poglej kaxna si.. v pravo mevzo so te vzgojil... sam jamras... k bi poslusal Vilija Resnika... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.