Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 a zato si samsič tak pussy Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 a zato si samsič tak pussy ..ja, tastaradva sta kriva... ..Naj bogovi slisijo, da mi je hudooooooooooo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ..ja, tastaradva sta kriva... ..Naj bogovi slisijo, da mi je hudooooooooooo... en pobož za revčka....moja mat pa dvojčk, asc rak, luna sco fotr pa riba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ..sej moja je tut, fotr ma pa luno v raku... sam to se zdalec ne pomeni, da je je to fajn kombinacija... sam sebe poglej kaxna si.. v pravo mevzo so te vzgojil... sam jamras... k bi poslusal Vilija Resnika... To zato mislš k me ne poznaš Pa jst ne jamram - SPLOH! mal se prtožujem včasih, ponavad se mi ne da bit slabe volje btw Vili resnik ------> naj naj bruh Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 btw Vili resnik ------> naj naj bruh..prosm ne pljuvat cez nasga najvecjega trubadurja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ja, ja, ja . . . izpel se je naš pesnik rima mu se je izrimila RIP Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ..eh to ti sam mislis.. teli pevci pr Pop Desigu so kt fenixi... sam poglej Rudana, so ga tut ze vsi cist odpisal pol pa... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 pihhh . . . . kje pa je Rudan zdele a-a-a? Upam, da smo ga dokončno zatrli , k plevel ......da nau kje pognal Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 odkar ni Pikice....kriza Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 To zato mislš k me ne poznaš Pa jst ne jamram - SPLOH! mal se prtožujem včasih, ponavad se mi ne da bit slabe volje btw Vili resnik ------> naj naj bruh Ko že opravljate največjo legendo slovenske zabavne glasbe... Evo vam ena njegova genialna izjava(ne spomnim se ne od kdaj in ne od kod... )Po njegovem je bil Pop Design v svojih najboljših cajtih(kdaj je to bilo?) boljši od Sidarte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Po njegovem je bil Pop Design v svojih najboljših cajtih(kdaj je to bilo?) boljši od Sidarte... V paralelnem vesolju? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 V paralelnem vesolju? Nemogoče... V kateremkoli vesolju... Razen v Vilijevem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 odkar ni Pikice....kriza mhm... kje pa je ta glavna čveka? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 na kliniki za odvajanja od LNF aja, če je to, pol se pa ni za bat, ker itak ne bo ratal in bo pršla nazaj to ji je huj ko vsaka droga Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 LoL, pa ne morš to zdej tkole ko je ni Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 fantje, me vesli, da se na moj račun tkole lepo zabavate. Če bo slučajno komu prašičji rep zrastu ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 pogrešal smo te Tok, k gripo al pa seneni nahod, bi rekla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 oOOOOoooo pikica, od kje si pa ti zdaj priletela? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Z metlo, s čarovniškega shoda, mam nove uroke, za take poredne mulce, k sta vidva. Muhahahahaha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 poredne mulce? kje si pa to pobrala? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 jaz jo mam, samo čez okn pogledam pa vidim grmado, sam brez heca, da se tist breg tako imenuje tak da sam še plac nardima pa eno leseno desko v tla zabijema, pa eno vru rabma... bancim pa vžigalce boma pa tut še zrihtala Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Ja, ornk se potrudta, k č vama v prvo ne rata, se bosta pol vidva v peklu cvrla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 zdej pa sploh, kr da si grozit upaš je pa kr mal preveč Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Sm vedla, da se lohk na vaju zanesem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Sm vedla, da se lohk na vaju zanesem. seveda,,, uspe zmeri... mama je prakso Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.