svizec 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 seveda... bo treba še kakšnga profesjonalca zaposlit za tist dan... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ola dvojčki madonca, je treba tele čveke držat stran od mene, no Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Morgen, čveke... Nekaj zabušavate zadnje cajte... Še vodnarji smo pred vami, pa sem čist sam noter... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 jano, sam razlika je v tem da mi ne spamamo, mi vedno kako brihtno debato vržemo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Ja, to bo... Pametni pa ste, dvojčki... Za dva... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ojla čveke pa sj tko nbenga nkjer Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ojla čveke pa sj tko nbenga nkjer No, ne govor neumnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 No, ne govor neumnosti. ti skorda ne šteješ, k si že inventar Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Ja, zadne cajte ne tok, k te nč ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 mah sj veš obveznosti ppa to življenje ni potica Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Joj, kok te bom objemala, k te vidm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 nauš k bom gledla k satan s kugle Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Ma, mene nč več dandanes ne prestraš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ne govor traparij Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 pogum.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 no sj....korajža velja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Ja, pa še mal pameti mi tud ne bi škodlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 eh....klinc jo gleda----to sam boli ponavad Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 No, pol pa več sreče, k pameti...to tud neb blo švoh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 sreča je bolš ja jebeš pamet Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Mogoče me je pa našla zdej. Končno. Pravi naslov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 pa ji nisi vrat zaloputnla pa jo še prškrnla po možnosti pol te zgleda tud pamet srečuje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 pa ji nisi vrat zaloputnla pa jo še prškrnla po možnosti pol te zgleda tud pamet srečuje Se bom potrudla, da bom pametna do konca. o babe O, še en srček naš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 o misty helou Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 kok nje sj neki bistvenga nisi zamudila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.