Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Ej, Todi, Mysti se mi zdi neki sumljiva...skoz mi mežika. A teb tud kej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Ej, Todi, Mysti se mi zdi neki sumljiva...skoz mi mežika. A teb tud kej? neč na vem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Ja, valda, tebe nov pecala, k s že noseča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 to bo ja....sam k ne ve kok sm seksi s temu bušiju Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ohoo, kaj ste živahne že navsezgodaj Todi, kakor sem na slikah videl, ti prav paše , pa še nisem utegnil komentirat, neki mecajt prehiteva zadnje cajte , si bla že mal presuha prej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 pajade presuha zaj ga pa serješ je pa res da se zj nč ne sekiram....se mi fajn zdi in mi paše.....vsa ta kilaža Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 cajt prehiteva zadnje cajte , si bla že mal presuha prej Pol sklepam, da sm jst glih prov, janif. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 pajade presuha zaj ga pa serješ je pa res da se zj nč ne sekiram....se mi fajn zdi in mi paše.....vsa ta kilaža tako se govori , je treba jest za dva , pa res si bla mal presuha, kar poglej tole slikco, ki jo imaš gor Pol sklepam, da sm jst glih prov, janif. glede na tvojo športnost , se ni za pritoževat , pa lepo luno neguješ ,ker tlele na forumu lohk po vseh božjih temah naletiš na takšne ali drugačne diete ,jst pa pravim, da je tut jest treba parkrat na dan , in to konkretno, ne sam neka semena Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 eh sj sm zj tud taka plus vamp evo ti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 no, tut v lica si bolj okrogla , roke pa vidim, da maš kr močne , bi jih takoj poslal kakšni mal anoreksični deklini Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 pa fak kok mam dolge prste....tole me pa na fotkah zmeri vrže Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Joj Todi, sam ti si prov nosečnica manekenka sej to je full fajn, jst bom pomoje cela matrona ko bom nosečka, če sem vsaj kej po moji mami Ma paše ti, sej to sem menda že kdaj povedala ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ja sj čaki....veš ka vse je lohk u pol leta še ne kličmo hudiča Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Kok sm jst ponosna na našo Todi...madona, je fejst. Taka fajn mamika bo. Janif, ta trenutek glih za luno skrbim, if you know, what I mean. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 pa fak kok mam dolge prste....tole me pa na fotkah zmeri vrže ja, to pa res, prav čarovniške moram delat vmes Janif, ta trenutek glih za luno skrbim, if you know, what I mean. dbest , sej sem vedno govoril, da si naša , lepo da svojoluno tko pedenaš , a je blo kej dobrega Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 no ja, bikci ste tak pridni sam mrdate skoz neki.....mi lufterji pa sam bluzmo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 dbest , sej sem vedno govoril, da si naša , lepo da svojoluno tko pedenaš , a je blo kej dobrega Sirova štručka, majoneza, puranova prsa v ovoju in paradižnik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 LP, pršu iz šole, zdaj pa grem spat... pa pridno pište dvojčki Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 LP, pršu iz šole, zdaj pa grem spat... pa pridno pište dvojčki jst bom tud mal zadremu, za par minut Tiična dovojčka. Nočko, pobča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Sirova štručka, majoneza, puranova prsa v ovoju in paradižnik. majonezo bi spustil , drugače pa not bad , bi sedlo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 majonezo bi spustil , drugače pa not bad , bi sedlo eh, k ne veš, kaj je dobr. Si še mlad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 no ja, bikci ste tak pridni sam mrdate skoz neki.....mi lufterji pa sam bluzmo kje to podpišem, pa takoj nesem v službo, pa na faks , no, ja, bikci znamo takpridno počivat, pri vsem mojem luftu znam pa tut fino zabluzit, cel vikend recimo ,pa taki plani v petek , no vse lohk počaka do ponedeljka eh, k ne veš, kaj je dobr. Si še mlad. sej se pridno učim , pa dost zgodi sem začel , mogočese me še kej prime , sam vseeno zamenjam majonezo za rolado na koncu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Čvekice pa še tipčkom enga prov posebej Todi ti res ful paše sicer sm pa to zihr že povedala kje to podpišem, pa takoj nesem v službo, pa na faks , no, ja, bikci znamo takpridno počivat, pri vsem mojem luftu znam pa tut fino zabluzit, cel vikend recimo ,pa taki plani v petek , no vse lohk počaka do ponedeljka od kje mi je že to znano no ... sej se vidi tist, kaj že ... mava podobno planete postavljene sem včer šla po kosilu za pol urce mal zaležt k sem se zbudila, mi pa ni blo jasn, zakaj ni ura nč zvonila sm misnla, da je že zjutri, tolk sm trdno zaspala ... 4 ure Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 jutro čvjeke Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Dober dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.