janif 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ohoo, dvojčici že pokonc , ja ta prav se oglaša Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ...kako bih volio da si tu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ...kako bih volio da si tu...Evo me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 o lejga bikca....pa samsič a si se odmoču Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 o lejga bikca....pa samsič a si se odmoču ...namocu in odmocu in bi sel s5 nazaj... zakaj se mora vse 1X nehat... ...a s pol vzela kaxno buklo od Pikice??.. une so bl osnovne, sam je Pikica kriva, k se je prepozn spomnla... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ne nisma pol pršle skp....drug tedn tak da še lohk kej podturiš...kajga duporja recimo sj vrnla ti jih bom pa osebno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 o lejga bikca.... takoj mal poskočit , pa tako lepo si nas bikce pohvalila, mene je pa tak lenoritis napadel, da sem službeno doslej sam mail odprl , ogrevanje kakor jst temu pravim, sam včasih se zavleče Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ne nisma pol pršle skp....drug tedn tak da še lohk kej podturiš...kajga duporja recimo sj vrnla ti jih bom pa osebno ..OK, ti bom poslal Duporjevo Astromedicina, sex etc... je edina k jo mam od Mileta(Dupor ist Dvo-sco-dev combo kot jest )... sam zal nimam originala(ker se ga ni dalo dobit) tko da je sfotkana... ...kaj te pa razen duporja se zanima... mam dost druzga materiala... prognostika, sinastrija??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 eh sj sm zj tud taka plus vamp evo ti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 uff ste pridni bralci , jst sem se pa odločil, da bo treba kr počakat, da saturn pride do moje 9. bajte , pol se pa ne bojo več knjige tko prašile na policah , sam to bo šele čez tri leta , kolk sem pridno bral, ko je bil prejšnjič tam o, lej jo škorpijo , zadnje cajte čist po uransko letam po forumu, pa do škorpij sploh več ne pridem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ..OK, ti bom poslal Duporjevo Astromedicina, sex etc... je edina k jo mam od Mileta(Dupor ist Dvo-sco-dev combo kot jest )... sam zal nimam originala(ker se ga ni dalo dobit) tko da je sfotkana... ...kaj te pa razen duporja se zanima... mam dost druzga materiala... prognostika, sinastrija??? ja kj o sinastrijah bi blo dobr....kj vem.....tist k se ti je dobr zdel...pa koristno o klarus Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Kreh, kreh. Morm pol po en sirup za izkašljevanje v lekarno, če hočem, da me ta savinjska rit vid nasledn tedn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Kreh, kreh. Morm pol po en sirup za izkašljevanje v lekarno, če hočem, da me ta savinjska rit vid nasledn tedn. ..jebes sirup... skrajn cajt je da zacnes kadit... stara si ze zadost... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ..jebes sirup... skrajn cajt je da zacnes kadit... stara si ze zadost... Sej res, pa pol lohk še tebe, k si mlajši, po čike pošilam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Sej res, pa pol lohk še tebe, k si mlajši, po čike pošilam. ...sanja svinja kukuruz... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 sm js vama pol skor matora Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 sm js vama pol skor matora Mislm, da se je Todiki poslabšal al sm pa jst tok butasta, da ne vem, kaj je to matora? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Mislm, da se je Todiki poslabšal al sm pa jst tok butasta, da ne vem, kaj je to matora? sej je povedala v pravi smeri , veš kaj je 12 dni v primerjavi z urami Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Ampak še zdej ne vem, kaj je to matora. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 si se pa ja hvalila neki z jugo koreninami ...otvorila mi matora, s licem aligatora......nekad je bila lepotica, jedna bivša devojčica, a ljudi su upropastljivi. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Ampak še zdej ne vem, kaj je to matora. to je v stilu starejša, izkušenejša oseba , lohk pa tut sam stara Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 to je v stilu starejša, izkušenejša oseba , lohk pa tut sam stara glede na to da smo isti letnik bo kr prvi del pravilen Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 si se pa ja hvalila neki z jugo koreninami ...otvorila mi matora, s licem aligatora......nekad je bila lepotica, jedna bivša devojčica, a ljudi su upropastljivi. kakšen dober opis Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 kakšen dober opis hja....to je pa Bora tak poet Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 glede na to da smo isti letnik bo kr prvi del pravilen saj zato sem pa tut napisal, k se Pikica, pa v Samsič v urah lovita Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.