Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Ma kakih urah, za cel teden ga nese, desca. Aja, se prav, matora=matrona? Na to sm najprej pomisnla. Ja, Todi, res si matrona. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ..u glavnem sem jaz mladenic, vi2 pa stare babe... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 hja....to je pa Bora tak poet se mi je kr zdel, jo je pa dobr opisal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 hja tak pač je....zato je pa moj nambrone poet Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 hja tak pač je....zato je pa moj nambrone poet dobr je njegov črni humor , sam mam nek filing, da je imel takrat kakšno konkretno osebo v mislih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 dobr je njegov črni humor ..men tut... popijes tablete i spavas ko dete ... stil humorja Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 pr nas pa kolk češ ..men tut... popijes tablete i spavas ko dete ... stil humorja glih zjle ga poslušam ...zašto uvjek kurcu sviram, zašto uvjek mnogo serem......ko jih jebe peder nisam, čuvam dupe i ne želim da kurčeve svima sisam.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 js tud ne zaenkrat ga uspešno ignoriram Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ola bluzatorji, kako ... že kaj čakate sneg?pri nas ga še ni Glih se je Krvavček mal razoblačil in je najsinajs Sam je pa povsod po tleh vse zelen :xx!: Pa nehte jamrat sej je zima, porkamadona Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Živjo. Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Živjo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 pozdravljena Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Čvekice pa še tipčkom enga prov posebej od kje mi je že to znano no ... sej se vidi tist, kaj že ... mava podobno planete postavljene sem včer šla po kosilu za pol urce mal zaležt k sem se zbudila, mi pa ni blo jasn, zakaj ni ura nč zvonila sm misnla, da je že zjutri, tolk sm trdno zaspala ... 4 ure ti si pa še hujš kot jst , no ja, si bla v Padovi, pa pot vseeno mal pobere energije, jst se pa trudim mal zaloge nabrat čez vikend , čeprav me je dons že kr zmanjkal, več kot uro in pol Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Čeeeeeeeeeer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 jutroooooooo , grem neki pojest, pa na luft, da si bom pol lažje predstavljal večer Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Jst pa začuda nisem lačna. Dons sploh še nbene sladkarije nism. No, ok, čoko (ker je dober za otroke ) sm za zajtrk, sam to je žitarca, a ne? Janif, dober tek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 hehe he-he mam že novo nelepko za v pisarno Trenutno mam tole : http://img77.imageshack.us/img77/9120/emilythestrange1yv.png k sem tko najs I love Emily Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 btw pri nas je končno vse belo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Tko. Obula sem skibucke in grem s psi na sprehod. Še žal vam bo k noče noben z mano. pr nas full mede sneg Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Sneg jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Sej človk ne more kej, da ne bi bill Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 eh, nkar ga no lomt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 jutro Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Sem vse povedala? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 preveč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.