alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Sem vse povedala? Vse... Morgen, čveke... Pri nas snega za tri prste... A je tud jasno kaj mislim? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Vse... Morgen, čveke... Pri nas snega za tri prste... A je tud jasno kaj mislim? jasno jasno....škoda k ne morma bit istih misli Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Kristalno Tok je lepo zunaj pa vsi sam na to mislite kako je težko vozit, pa kako bo treba kidat Boste še vidli čez 10 let, k ne bo več zime kok vam bo žal za vsako snežinko partypuperji Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Ja, sneeeeeg jeeeeeeeeeeeeee... Ne sikite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Ja, sneeeeeg jeeeeeeeeeeeeee... Ne sikite. Pa kaj se dereš... Saj ga vidim... Kristalno Tok je lepo zunaj pa vsi sam na to mislite kako je težko vozit, pa kako bo treba kidat Boste še vidli čez 10 let, k ne bo več zime kok vam bo žal za vsako snežinko partypuperji Kolk bo šele tebi žal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 SNEG JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Zato, k mi tko paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 . . . in še vedno pada By the way: mam isti pulover k včeri in mi smrdi po enmu parfumu s katerim me je sestra našpricala :xx!: Še 7 ur ga bom mogla vohat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 SNEG JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Zato, k mi tko paše. pol pa jamra da jo gru boli Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 jasno jasno....škoda k ne morma bit istih misli Ne kliči hudiča... Lahko še bova... Zadnjič je po TV en vremenar z Blok rekel - če zima ne udari z rilcem, udari z repom... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 la-la-laaaa-la-la-la-laaaaa-la-lalalala še Plastinjakoviča pojem , res morm bit dobre volje Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 pol pa jamra da jo gru boli Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Ne kliči hudiča... Lahko še bova... Zadnjič je po TV en vremenar z Blok rekel - če zima ne udari z rilcem, udari z repom... pr nas je že udarla....skor metr pol pa ti jokaš zarad centimetra, dveh.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 meter snega!!!??? Fouš Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 prid si ga odpelat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 pihhhh prpel mi ga ti Aja si noseča, ne morš lopatat Bom počakala še mal, kle še zmeri pada tko, da vas še ujamemo mogoče I made it to Legend Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 A tuki sploh kej spite Uff, kaj ste eni navdušeni nad snegom , no jst sem še zmer optimist, tole bi lohk v Ljubljani v enem tednu pobral, je lepš laufat po suhem Jst pa začuda nisem lačna. Dons sploh še nbene sladkarije nism. No, ok, čoko (ker je dober za otroke ) sm za zajtrk, sam to je žitarca, a ne? Janif, dober tek. hvala , je pasal Čoko, pa res ni sile, to je bolj v stilu, kot jst včasih proseno kašo, pa zmešam zraven čokoladu v prahu, to je sam za okus pr nas je že udarla....skor metr pol pa ti jokaš zarad centimetra, dveh.... pa ti si res med hribi doma , no lohk te tolažim, do 1. marca je sam še 35 dni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 A tuki sploh kej spite Uff, kaj ste eni navdušeni nad snegom , no jst sem še zmer optimist, tole bi lohk v Ljubljani v enem tednu pobral, je lepš laufat po suhem Še lepš je laufat na dilcah po zasneženem polju, ali gozdu Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 pr nas je že udarla....skor metr pol pa ti jokaš zarad centimetra, dveh.... Kdo joka? Vesel sem da ga je SAMO za tri prste... Jokal bom ko ga bo tolk kot pri tebi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Še lepš je laufat na dilcah po zasneženem polju, ali gozdu me že nekaj let prepričujejo, pa zaenkrat še niso uspeli, no za pogledat zgledafajn, tiste ki znajo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 janif tim dala hribe..... veš kolk ga je šele tam. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 to pa res ni kej znat. Pa še bolj se zmigaš kot pri navadnem teku in zmatraš Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Kdo joka? Vesel sem da ga je SAMO za tri prste... Jokal bom ko ga bo tolk kot pri tebi... še en, ki se strinja s tem, sam naj že neha padat , za otroke je že dost , ne rabmo več Sodelavec že pravi, da je padel v depresijo , pa nima ne čokolade, ne šnopsa, kaj naj pa zdaj Boys don't cry , no pri enem metru tut jst ne bi bil navdušen , sem se nekak že na pomladnaštimal janif tim dala hribe..... veš kolk ga je šele tam. pa kje ti živiš , seveda nis tolk blizu Celja, jst pa skoz prepričan, da je samo Gorenjska dobila orng pošiljko , pa ste zgleda še vi neki pokasiral to pa res ni kej znat. Pa še bolj se zmigaš kot pri navadnem teku in zmatraš teb je lohk govorit, ko še po luftu letaš Jst pa, ki sem bil parkrat kot dete natakih dilcah, no zmatral bi se zihr bolj, če ne drugač že, ko bi lovil ravnotežje, če ne bi blapot čist naravnost, pa kdaj bi se s tal pobiral pol Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 savinjska dolina, janif, savinjska Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 sej vem približen , sam še zmer sem prepričan, da maš hribe blizu , no bližje kot jst Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.