Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

:onfire:

Sem vse povedala? :inocent: xDDx

Vse... xrolleyesx xrolleyesx x:Dx

Morgen, čveke... x:Xx xsrcx

Pri nas snega za tri prste... :palec: :onfire: :onfire: :hepko: :hepko: :flower:

A je tud jasno kaj mislim? x:Dx x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Kristalno xrolleyesx

Tok je lepo zunaj pa vsi sam na to mislite kako je težko vozit, pa kako bo treba kidat :sori:

Boste še vidli čez 10 let, k ne bo več zime kok vam bo žal za vsako snežinko :vragec: partypuperji :P

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Ja, sneeeeeg jeeeeeeeeeeeeee... x:px

Ne sikite. x:Dx

:vragec: xrolleyesx

Pa kaj se dereš... :vragec:

Saj ga vidim... x:Dx x:Dx

Kristalno xrolleyesx

Tok je lepo zunaj pa vsi sam na to mislite kako je težko vozit, pa kako bo treba kidat :sori:

Boste še vidli čez 10 let, k ne bo več zime kok vam bo žal za vsako snežinko :vragec: partypuperji :P

Kolk bo šele tebi žal... x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

. . . in še vedno pada

By the way: mam isti pulover k včeri in mi smrdi po enmu parfumu s katerim me je sestra našpricala :xx!: Še 7 ur ga bom mogla vohat xrolleyesx

jasno jasno....škoda k ne morma bit istih misli xrolleyesx :vragec:

x:Dx

:eek: :wOOt: :wOOt:

Ne kliči hudiča... :vragec:

Lahko še bova... :cry:

Zadnjič je po TV en vremenar z Blok rekel - če zima ne udari z rilcem, udari z repom... :vragec: xrolleyesx x:Dx

pol pa jamra da jo gru boli :vragec: xrolleyesx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:px

:eek: :wOOt: :wOOt:

Ne kliči hudiča... :vragec:

Lahko še bova... :cry:

Zadnjič je po TV en vremenar z Blok rekel - če zima ne udari z rilcem, udari z repom... :vragec: xrolleyesx x:Dx

pr nas je že udarla....skor metr :o|o: pol pa ti jokaš zarad centimetra, dveh.... x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:sniky: pihhhh prpel mi ga ti :P

:inocent: Aja si noseča, ne morš lopatat x:Dx

Bom počakala še mal, kle še zmeri pada tko, da vas še ujamemo mogoče x:Ix :2src:

I made it to Legend x^x

:inocent: A tuki sploh kej spite x:Dx Uff, kaj ste eni navdušeni nad snegom xcivx, no jst sem še zmer optimist, tole bi lohk v Ljubljani v enem tednu pobral, je lepš laufat po suhem xnckrivx

Jst pa začuda nisem lačna. Dons sploh še nbene sladkarije nism. No, ok, čoko (ker je dober za otroke x^x ) sm za zajtrk, sam to je žitarca, a ne? :inocent: :lol: x:Dx

Janif, dober tek. x;)x

hvala x:Xx, je pasal x:px Čoko, pa res ni sile, to je bolj v stilu, kot jst včasih proseno kašo, pa zmešam zraven čokoladu v prahu, to je sam za okus x;)x

pr nas je že udarla....skor metr :o|o: pol pa ti jokaš zarad centimetra, dveh.... x:Dx

:eek: pa ti si res med hribi doma :inocent:, no lohk te tolažim, do 1. marca je sam še

35 dni x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:inocent: A tuki sploh kej spite x:Dx Uff, kaj ste eni navdušeni nad snegom xcivx, no jst sem še zmer optimist, tole bi lohk v Ljubljani v enem tednu pobral, je lepš laufat po suhem xnckrivx

Še lepš je laufat na dilcah x:px po zasneženem polju, ali gozdu :inocent: xDDx x^x

:eek: :vragec:

Kdo joka? xrolleyesx x:Dx

Vesel sem da ga je SAMO za tri prste... x:px :onfire: :onfire: :palec:

Jokal bom ko ga bo tolk kot pri tebi... :wOOt: :wOOt: :cry:

Še lepš je laufat na dilcah x:px po zasneženem polju, ali gozdu :inocent: xDDx x^x

:inocent: me že nekaj let prepričujejo, pa zaenkrat še niso uspeli, no za pogledat zgleda

fajn, tiste ki znajo x;)x

:eek: :vragec:

Kdo joka? xrolleyesx x:Dx

Vesel sem da ga je SAMO za tri prste... x:px :onfire: :onfire: :palec:

Jokal bom ko ga bo tolk kot pri tebi... :wOOt: :wOOt: :cry:

x:Dx še en, ki se strinja s tem, sam naj že neha padat xcivx, za otroke je že dost x;)x, ne rabmo več x:)x

Sodelavec že pravi, da je padel v depresijo x;)x , pa nima ne čokolade, ne šnopsa, kaj naj pa zdaj x:Dx

Boys don't cry x:Dx, no pri enem metru tut jst ne bi bil navdušen xnckrivx, sem se nekak že na pomlad

naštimal x:px

:sniky: janif tim dala hribe..... :wOOt: veš kolk ga je šele tam. xrolleyesx

pa kje ti živiš :inocent:, seveda nis tolk blizu Celja, jst pa skoz prepričan, da

je samo Gorenjska dobila orng pošiljko xnckrivx, pa ste zgleda še vi neki pokasiral x:o)x

:eek: to pa res ni kej znat. Pa še bolj se zmigaš kot pri navadnem teku in zmatraš :palec:

:inocent: teb je lohk govorit, ko še po luftu letaš x;)x Jst pa, ki sem bil parkrat kot dete na

takih dilcah, no zmatral bi se zihr bolj, če ne drugač že, ko bi lovil ravnotežje, če ne bi bla

pot čist naravnost, pa kdaj bi se s tal pobiral pol xnckrivx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...