Todika 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 to zato k bi bla rada tak k js sam ji še fali Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 zgleda, da res, sam tebe lažje razumem , verjetn ker sem že navajen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Sej sam slike, ne sexa. ..ja, ja... to vse govorijo... pol na konc se mors pa zvirat gor na babi... bogi samsič kruto to življenje a nje ...pa se kuko... vsi bi sam jemal, dau pa nbedn nc... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 zgleda, da res, sam tebe lažje razumem , verjetn ker sem že navajen itak kr js sm pristna....ono je pa fejk spakedralo joj samsič najbolš da daš obrt nazaj sam enepar papirju na občini podpišeš pa je zadeva rešena Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Eh, s Todi se pa res ne morm mert, no...kmal bo mela več kil, k jst. Vsaj ena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 joj samsič najbolš da daš obrt nazaj sam enepar papirju na občini podpišeš pa je zadeva rešena ..ja sam pol ti tut orodje vzamejo... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ..ja sam pol ti tut orodje vzamejo... :xx!: se morš znajdt rečš da si mel sam delo na terenu....nč svojga, nbene delavnce al pa mašine Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 se morš znajdt rečš da si mel sam delo na terenu....nč svojga, nbene delavnce al pa mašine ..dobra ideja!! ...al pa da sm mel sposojeno orodje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ..dobra ideja!! ...al pa da sm mel sposojeno orodje... ti si sam pršu, je blo že vse prštimano sam nardt niso sami znali Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Pikica ...namesto mene Todi pobožaj bo bušiju Zmenjen...bom tud šamar od nje namest tebe sprejela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ej bejbe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Goflje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ti pa sam hvataš zijale Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Firbc luftarski, kaj češ... Moram povsod nos vtaknit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ...todi, material poslan... Pikica je neki vesela dons... cudn, to ni njej podobn... pazi, da te ne naskoci... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 o fak......česn, česn...... kj še da jo js grd pogledam, tik pred bom plutončka aktivirala, nema kej alef helou Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 o fak......česn, česn...... kj še da jo js grd pogledam, tik pred bom plutončka aktivirala, nema kej alef helou A vampirje preganjaš? Helou tud tebi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 še huj pikico grdograd hir aj kam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 o fak......česn, česn...... kj še da jo js grd pogledam, tik pred bom plutončka aktivirala, nema kej alef helou ..cesn, srebro pa kriz... pol pa sam se roznkrancl molt... ...bik je bik... tle ne vem ce bo pluton kej pomagu... ...pa da se naus slucajn kaj rdecga nase nafrfrulila... pol bo sele popadke dobila... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 še huj pikico grdograd hir aj kam Pa misliš da bo šlo sam s česnom? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Jst mam pa tako gužvo v službi Pa vse mi rata Bravo jst V četrtek sem najavla dopust, grem smučat na Krvavc sam še vreme ma da zdrži Neki ga že hoče krivit Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ...jutro... s5 mrez... komi cakam na poletje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 jutro sm se lih hotla pizdit kok spet nema nikog ovdje samsič vas je rešu tenks za bukve nism si mogla pomagat pa sm se mogla mal u duporja vržt zdej pa grem po vrsti bom bla plidna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 jutro sm se lih hotla pizdit kok spet nema nikog ovdje samsič vas je rešu tenks za bukve nism si mogla pomagat pa sm se mogla mal u duporja vržt zdej pa grem po vrsti bom bla plidna ...sej sm vedu... ...ne moras pricakvat od dvojcka samodiscipline... sploh pa ne do samega sebe... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ...sej sm vedu... ...ne moras pricakvat od dvojcka samodiscipline... sploh pa ne do samega sebe... sj sm sam kuknla nooooo.... bi mi mogu čist kontra seznam narest, pol se mi pa mogoč usralo dab po vrsti jih po pomoti prebrala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.