Pika Pikica 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 A s dobila dvd-ja? K mam še ta tretjo, če češ, sam, je je sam prva polovica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 sj sm sam kuknla nooooo.... bi mi mogu čist kontra seznam narest, pol se mi pa mogoč usralo dab po vrsti jih po pomoti prebrala ..a v un speh si kaj pokukakala???(Se ne nanasa nate Piki, da naus s5 kaj zamerila)??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ..a v un speh si kaj pokukakala???(Se ne nanasa nate Piki, da naus s5 kaj zamerila)??? aja nisn.....ki sm pa upala, to je pa ja blo tok strogo prepovedano ž pr unmu sm mela slabo vest, tist joj č bi me samsič vidu sicer te še nkol nism vidla, sam si kr predstavljala kok me ubiješ z onmu uran-sco pogledom Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 aja nisn.....ki sm pa upala, to je pa ja blo tok strogo prepovedano ž pr unmu sm mela slabo vest, tist joj č bi me samsič vidu sicer te še nkol nism vidla, sam si kr predstavljala kok me ubiješ z onmu uran-sco pogledom ...to pa res ne... mislim kar se pogleda tice... jaz gledam lepo pa nezno kokr mejhn kuza... ...ja Dupor je drgac res dobr... tisto ko razlaga o tem zakaj je clovek mentalno superioren ostalim zivalim mi je najbolj vsec.... uran uber alles!!!! ...sej lohk u vse skilis... sam ne mi pol jamrat, da nic ne razumes... instrukcije so drage... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ne ne, bom prebrala lepo....ne morm si inštrukcij prvošit sj veš, uran u drugi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ne ne, bom prebrala lepo....ne morm si inštrukcij prvošit sj veš, uran u drugi ...uran v drugi, slabo aspektiran... alternativna razlaga: denar gre za instrukcije iz astrologije... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Aja, sorry pozabla sporočit Ja, valda sem dobila prec v soboto Sem ti rekla, da me bojo najdl Sem jih na hitr že preletela, ker sem jih večino vidla na POPu, tko, da mam zdej sam še tazadnje 2 Pa bi mela 3. sezono tud , ko boš lohk bom počakala na vrsto. Hvalaaaa Pa še en kvizić za vas Which Desperate Housewive are you? Jst sem Gabrielle No, tega pa nisem pričakovala But I like her Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ..pa kwa je to za en smorn... te Gospodinje???... se nikol gledu???...a je dost nasilja, sexa??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ...uran v drugi, slabo aspektiran... alternativna razlaga: denar gre za instrukcije iz astrologije... no ja...aspektiran ni tok slab je pa bol mal.....kvadrat jupiter (yes ), sekstil saturn, kvintil al ka je on mars pa fjertik tko da makaki za inštrukcije, do tja sploh pridemo ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Aja, sorry pozabla sporočit Ja, valda sem dobila prec v soboto Sem ti rekla, da me bojo najdl Sem jih na hitr že preletela, ker sem jih večino vidla na POPu, tko, da mam zdej sam še tazadnje 2 Pa bi mela 3. sezono tud , ko boš lohk bom počakala na vrsto. Hvalaaaa No, kul...dobiš...bom probala jutr že. Sej, dvd mam že posnet, sam, cajt za pošto morm najt...dons bo težka...do sobote pa najbrž bo. Pa zdej še clo ta prav naslov vem. ..pa kwa je to za en smorn... te Gospodinje???... se nikol gledu???...a je dost nasilja, sexa???Ej, ne veš, kaj zamujaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 no ja...aspektiran ni tok slab je pa bol mal.....kvadrat jupiter (yes ), sekstil saturn, kvintil al ka je on mars pa fjertik tko da makaki za inštrukcije, do tja sploh pridemo ne ..pol bos pa lohk instrukcije dajala... ..mas pa mal aspektiranga urana... jaz mam pa: konj. asc., trigon merkur, sextil mars, sextil saturn, inkonjunkcija venera... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ..pa kwa je to za en smorn... te Gospodinje???... se nikol gledu???...a je dost nasilja, sexa??? A nista s Pikico skupi še gledala Maš nasilje, sex, prevare, laži, U name it Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ..pol bos pa lohk instrukcije dajala... ..mas pa mal aspektiranga urana... jaz mam pa: konj. asc., trigon merkur, sextil mars, sextil saturn, inkonjunkcija venera... ja sj, zato je pa vrag še tolk bol muhast k ga nč kej ne farba.....vsaj mal Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Kaj zdej dvojčki, a vas mal premlatim? Lih ta prave volje ...gimme yo best shot baby! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 .... sej drugač sm pa prov fajn volje ..sam da poka!!!... I'm a raver baby so why don't you itd... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 JSt sm tud kul...mal se mi stvari obračajo na bolš....neki glede službe sm se končno pozanimala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 JSt sm tud kul...mal se mi stvari obračajo na bolš....neki glede službe sm se končno pozanimala. please share! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 A nimaš že dost služb, kaj pa vsi brezposleni Jim boš vse pobrala Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Ne, sej, zdej se mi ta treta zaključ, ta teden, pol mam spet sam 2, pa mi nekak ni več to to...sem mal prerasla,lohk rečm, pa tko...ne hodm več z veseljem...ok, na radio še, samo v drugo pa ne. In rabim spremembo. Tko da...držte pesti. Samsič, a bi lohk kej horarno pogledu? K se mi je pa še druga možnost pojavla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Ne, sej, zdej se mi ta treta zaključ, ta teden, pol mam spet sam 2, pa mi nekak ni več to to...sem mal prerasla,lohk rečm, pa tko...ne hodm več z veseljem...ok, na radio še, samo v drugo pa ne. In rabim spremembo. Tko da...držte pesti. Samsič, a bi lohk kej horarno pogledu? K se mi je pa še druga možnost pojavla? ...ja sej te razumem, res je bad... sam 2 sluzbi... ...mhm... horano... mars-vladar asc. v kozorogu,-na visini, MC aplicira v konj. z marsem... orbis 6 stopinj... vladar MC-ja v 6... luna ne tvori aspekta v 4 :xx!: ... no ja kar nekaj upanja je... bodi pozorna na dogajanje cez cca. 6 casovnih enot... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Gud Lak Grem zdej delat Upam, da mi bo ratal, ker je kr neki tole dons so m snel iz lufta za neki k nisem delala že 3 mesece, pa še takrat je blo to prvič Me mal skrbi (sicer čist mičken) ,da ne bi izpadla, da kej ne znam Čaw! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ...ja sej te razumem, res je bad... sam 2 sluzbi... ...mhm... horano... mars-vladar asc. v kozorogu,-na visini, MC aplicira v konj. z marsem... orbis 6 stopinj... vladar MC-ja v 6... luna ne tvori aspekta v 4 :xx!: ... no ja kar nekaj upanja je... bodi pozorna na dogajanje cez cca. 6 casovnih enot...Jutr mam ob 10h en test. To ni čez 6 časovnih enot. Za ta drugo možnost je pa tko, da je tajništvo, državna uprava, pa možnost redne zaposlitve...kar je super, samo, ni pa nč v zvezi z mojim zanimanjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Jutr mam ob 10h en test. To ni čez 6 časovnih enot. Za ta drugo možnost je pa tko, da je tajništvo, državna uprava, pa možnost redne zaposlitve...kar je super, samo, ni pa nč v zvezi z mojim zanimanjem. ...ja ju3 mas test... sam sluzbo lahko zacnes cez 6 enot... recmo v torek... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.