Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:OoO: sj sm sam kuknla nooooo.... x:Ix bi mi mogu čist kontra seznam narest, pol se mi pa mogoč usralo dab po vrsti jih po pomoti prebrala x:Dx

..a v un speh si kaj pokukakala???(Se ne nanasa nate Piki, da naus s5 kaj zamerila)???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

..a v un speh si kaj pokukakala???(Se ne nanasa nate Piki, da naus s5 kaj zamerila)???

x:Dx

aja nisn.....ki sm pa upala, to je pa ja blo tok strogo prepovedano :O: :eek: :inocent: ž pr unmu sm mela slabo vest, tist joj č bi me samsič vidu x:Dx x:Dx sicer te še nkol nism vidla, sam si kr predstavljala kok me ubiješ z onmu uran-sco pogledom x:Dx x:px

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:Dx

aja nisn.....ki sm pa upala, to je pa ja blo tok strogo prepovedano :O: :eek: :inocent: ž pr unmu sm mela slabo vest, tist joj č bi me samsič vidu x:Dx x:Dx sicer te še nkol nism vidla, sam si kr predstavljala kok me ubiješ z onmu uran-sco pogledom x:Dx x:px

...to pa res ne... mislim kar se pogleda tice... jaz gledam lepo pa nezno kokr mejhn kuza... :8):

...ja Dupor je drgac res dobr... tisto ko razlaga o tem zakaj je clovek mentalno superioren ostalim zivalim mi je najbolj vsec.... uran uber alles!!!! x^x x^x x^x

...sej lohk u vse skilis... sam ne mi pol jamrat, da nic ne razumes... instrukcije so drage... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ne ne, bom prebrala lepo....ne morm si inštrukcij prvošit x:Dx sj veš, uran u drugi xnckrivx x:((x

...uran v drugi, slabo aspektiran... alternativna razlaga: denar gre za instrukcije iz astrologije... x;)x

Frank Zappa

Aja, sorry pozabla sporočit x:Ix Ja, valda sem dobila xyesx prec v soboto x:px Sem ti rekla, da me bojo najdl x^x x;)x Sem jih na hitr že preletela, ker sem jih večino vidla na POPu, tko, da mam zdej sam še tazadnje 2 x:px

Pa bi mela 3. sezono tud xyesx , ko boš lohk x:)x bom počakala na vrsto. Hvalaaaa xDDx

Pa še en kvizić za vas Which Desperate Housewive are you?

Jst sem Gabrielle :eek: No, tega pa nisem pričakovala :inocent: x:Dx But I like her x:Dx :palec:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

..pa kwa je to za en smorn... te Gospodinje???... se nikol gledu???...a je dost nasilja, sexa???

Frank Zappa

...uran v drugi, slabo aspektiran... alternativna razlaga: denar gre za instrukcije iz astrologije... x;)x

no ja...aspektiran ni tok slab :inocent: je pa bol mal.....kvadrat jupiter (yes x:Dx ), sekstil saturn, kvintil al ka je on mars x:)x pa fjertik x;)x

tko da makaki za inštrukcije, do tja sploh pridemo ne x:Dx

Bora

Aja, sorry pozabla sporočit x:Ix Ja, valda sem dobila xyesx prec v soboto x:px Sem ti rekla, da me bojo najdl x^x x;)x Sem jih na hitr že preletela, ker sem jih večino vidla na POPu, tko, da mam zdej sam še tazadnje 2 x:px

Pa bi mela 3. sezono tud xyesx , ko boš lohk x:)x bom počakala na vrsto. Hvalaaaa xDDx

No, kul...dobiš...bom probala jutr že. Sej, dvd mam že posnet, sam, cajt za pošto morm najt...dons bo težka...do sobote pa najbrž bo. Pa zdej še clo ta prav naslov vem. x:Dx x;)x

..pa kwa je to za en smorn... te Gospodinje???... se nikol gledu???...a je dost nasilja, sexa???

Ej, ne veš, kaj zamujaš. :O: x:Dx

no ja...aspektiran ni tok slab :inocent: je pa bol mal.....kvadrat jupiter (yes x:Dx ), sekstil saturn, kvintil al ka je on mars x:)x pa fjertik x;)x

tko da makaki za inštrukcije, do tja sploh pridemo ne x:Dx

..pol bos pa lohk instrukcije dajala... :palec: :palec:

..mas pa mal aspektiranga urana... jaz mam pa: konj. asc., trigon merkur, sextil mars, sextil saturn, inkonjunkcija venera... x8Dx

Frank Zappa

A nista s Pikico skupi še gledala x?x :eek: :2src: Maš nasilje, sex, prevare, laži, U name it x^x x;)x

..pol bos pa lohk instrukcije dajala... :palec: :palec:

..mas pa mal aspektiranga urana... jaz mam pa: konj. asc., trigon merkur, sextil mars, sextil saturn, inkonjunkcija venera... x8Dx

ja sj, zato je pa vrag še tolk bol muhast k ga nč kej ne farba.....vsaj mal :o|o:

Bora

Kaj zdej dvojčki, a vas mal premlatim? Lih ta prave volje :vragec:

...gimme yo best shot baby! x:px

Frank Zappa

x:px :bomb:

.... sej drugač sm pa prov fajn volje :inocent: x:o)x

..sam da poka!!!... I'm a raver baby so why don't you itd... x;)x

Frank Zappa

JSt sm tud kul...mal se mi stvari obračajo na bolš....neki glede službe sm se končno pozanimala. :onfire:

please share! x:Ix

Frank Zappa

Ne, sej, zdej se mi ta treta zaključ, ta teden, pol mam spet sam 2, pa mi nekak ni več to to...sem mal prerasla,lohk rečm, pa tko...ne hodm več z veseljem...ok, na radio še, samo v drugo pa ne. In rabim spremembo. Tko da...držte pesti. Samsič, a bi lohk kej horarno pogledu? K se mi je pa še druga možnost pojavla? :inocent: xsrcx

Ne, sej, zdej se mi ta treta zaključ, ta teden, pol mam spet sam 2, pa mi nekak ni več to to...sem mal prerasla,lohk rečm, pa tko...ne hodm več z veseljem...ok, na radio še, samo v drugo pa ne. In rabim spremembo. Tko da...držte pesti. Samsič, a bi lohk kej horarno pogledu? K se mi je pa še druga možnost pojavla? :inocent: xsrcx

...ja sej te razumem, res je bad... sam 2 sluzbi... x:Dx x;)x

...mhm... horano... mars-vladar asc. v kozorogu,-na visini, MC aplicira v konj. z marsem... orbis 6 stopinj... vladar MC-ja v 6... luna ne tvori aspekta v 4 :xx!: ... no ja kar nekaj upanja je... bodi pozorna na dogajanje cez cca. 6 casovnih enot...

Frank Zappa

Gud Lak xcrossfingx

Grem zdej delat x:)x xrolleyesx Upam, da mi bo ratal, ker je kr neki tole dons x:Ix so m snel iz lufta za neki k nisem delala že 3 mesece, pa še takrat je blo to prvič :o|o: Me mal skrbi :inocent: (sicer čist mičken) ,da ne bi izpadla, da kej ne znam x;)x x:Dx Čaw!

...ja sej te razumem, res je bad... sam 2 sluzbi... x:Dx x;)x

...mhm... horano... mars-vladar asc. v kozorogu,-na visini, MC aplicira v konj. z marsem... orbis 6 stopinj... vladar MC-ja v 6... luna ne tvori aspekta v 4 :xx!: ... no ja kar nekaj upanja je... bodi pozorna na dogajanje cez cca. 6 casovnih enot...

Jutr mam ob 10h en test. To ni čez 6 časovnih enot. :inocent:

Za ta drugo možnost je pa tko, da je tajništvo, državna uprava, pa možnost redne zaposlitve...kar je super, samo, ni pa nč v zvezi z mojim zanimanjem. :inocent:

Jutr mam ob 10h en test. To ni čez 6 časovnih enot. :inocent:

Za ta drugo možnost je pa tko, da je tajništvo, državna uprava, pa možnost redne zaposlitve...kar je super, samo, ni pa nč v zvezi z mojim zanimanjem. :inocent:

...ja ju3 mas test... sam sluzbo lahko zacnes cez 6 enot... recmo v torek...

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...