Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

aha, štekam

ja, krasno, če lohk že v torek, sam, da nov čez 6 mescov al pa let. :o|o:

...al pa desetletij... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Jutro xcivx

Fak kwa sem zaspana :xx!: Šla spat ob 2h :U: ampak sej sem še kar cool x:)x :palec: sem se clo napudrala zjutri, da ne zgledam preveč xduhx zelena x:Dx

desperatehousewive.press x;)x

Support bacteria, they're the only culture some people have!

xg:Dx pol je tole scanje res tak problem! Sej še jst hodim ponoč na wc, oz. proti jutru me že tok tišči, pa ponavad nočemvstat, ker vem da bom itak mogla in pol itak ne morem spat ker me preveč tiši xrolleyesx U Can't Win xDDx x;)x ................................... kaj šele bo xrolleyesx

ja ponavad grem 2krat, 3krat na noč :o|o: plus da me pol zjutri spet tolk tišči da se mi sanja kok nkjer ne najdem sekreta, ko pa ga že he totalna svinjarija, zabit, kr en folk tam hodi, al je kej založeno da ne morm do njega x:Dx xrolleyesx uglavnem popizdiš x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ja ponavad grem 2krat, 3krat na noč

....ful vesel zate!!! :palec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

....ful vesel zate!!! :palec: x:Dx x;)x

x:Dx dj cifro, lohk za vsako še tebe pelem x:px

drgač pa berem zj ono od forresta x^x lušna, fajn, mi je všeč :palec: dobr napisano in predvsem bralno x:Dx zj sm pr marsu x;)x je pa res da nism do zdej zvedla nč pretresljivga la pa novga :inocent: x:o)x

sam je pa fajn, se splača prebrat x^x

Bora

x:Dx dj cifro, lohk za vsako še tebe pelem x:px

drgač pa berem zj ono od forresta x^x lušna, fajn, mi je všeč :palec: dobr napisano in predvsem bralno x:Dx zj sm pr marsu x;)x je pa res da nism do zdej zvedla nč pretresljivga la pa novga :inocent: x:o)x

sam je pa fajn, se splača prebrat x^x

..ja sej pr Forrestu kaj bistveno novga ne bos zvedla... to je skor ziher... sam je pa napisana res kul!!!... zato sm ti jo poslal, da mal zagona dobis, da navdusenje dvigne... mislim, da bi mogla bit to prva knjiga ki jo nekdo ki zacne z astrologijo ukvarjat, prebere(ob predpostavki, da ima smisel za humor seveda)... :palec: ....nc se bat, znanja novga bos v ostalih treh dobila tolk, da te bo prijel da bi pustila astrologijo... Forrest je predigra, baby... x:Dx

Frank Zappa

..ja sej pr Forrestu kaj bistveno novga ne bos zvedla... to je skor ziher... sam je pa napisana res kul!!!... zato sm ti jo poslal, da mal zagona dobis, da navdusenje dvigne... mislim, da bi mogla bit to prva knjiga ki jo nekdo ki zacne z astrologijo ukvarjat, prebere(ob predpostavki, da ima smisel za humor seveda)... :palec: ....nc se bat, znanja novga bos v ostalih treh dobila tolk, da te bo prijel da bi pustila astrologijo... Forrest je predigra, baby... x:Dx

he he x:Dx dobr da nis prej povedla tistga o predigri, k je sploh neb prebrala x:Dx :inocent: x;)x x:px

Bora

he he x:Dx dobr da nis prej povedla tistga o predigri, k je sploh neb prebrala x:Dx :inocent: x;)x x:px

..ne maras predigre???... zakaj ni vec takih zensk na svetu.... :palec: :o|o:

Frank Zappa

..ne maras predigre???... zakaj ni vec takih zensk na svetu.... :palec: :o|o:

x:Dx x:Ix ...sj nism kt en star avto k ga morš tapru pol ure kurblat pa zagret da se lohk pol peleš :o|o: pa še tko ti ene 3krat crkne vmes če maš srečo x:Dx x;)x

Bora

x:Dx x:Ix ...sj nism kt en star avto k ga morš tapru pol ure kurblat pa zagret da se lohk pol peleš :o|o: pa še tko ti ene 3krat crkne vmes če maš srečo x:Dx x;)x

:palec: x:Dx

Končno nekdo pameten. (No, saj ne, da se tipi temu prepričanju pretirano upirajo x:Dx x;)x )

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

x:Dx x:Dx x:Dx

...vidve st za ozent, pa konc!!!! :palec: :palec: :palec:

Frank Zappa

No, zdaj nisi ravno nič novega ugotovil x;)x x:Dx :vragec:

Jaz se sicer ženila ne bi, bi pa imela veselico pa honeymoon. Papirja pa prstana pa mi ni ravno treba. Mi absolutno nič ne garantirata. Razen stroškov ob ločitvi.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

...a dej no, kako mores bit tko neromanticna??? x;)x

Frank Zappa

ma jebeš romantiko....tist je za rake x:Dx x;)x

..bl za ribe pa za vage... :xx!:

...raki niso tko romanticni... zdaj ti bom pa pocas ze racunu za instrukcije... :o|o: x;)x

Frank Zappa

...a dej no, kako mores bit tko neromanticna??? x;)x

Temu se ne reče neromantičen, pač pa, da stojim na realnih tleh. In če se vsaj malo po svoji familiji (sestra postavlja rekord - ločena pri 27. letih), je čisto pametno že prej o tem razmišljat.

Drugače pa sama poroka glih ni nek romantičen del. Verna nisem, tako da cerkvena itak ne pride v poštev, tisto pred matičarjem pa tudi glih ne moreš štet za enega izmed hajlajtov svojega življenja.

Veselico pa honeymoon pa si že narediš romantičen, saj to dvoje pa sem rekla, da jaz bi ... x;)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

..bl za ribe pa za vage... :xx!:

...raki niso tko romanticni... zdaj ti bom pa pocas ze racunu za instrukcije... :o|o: x;)x

vage že....sam ribe pa js nobene ne poznam romantične :o|o: zblojene že pa v svojem svetu x:Dx sam to ni romantično x;)x

Bora

vage že....sam ribe pa js nobene ne poznam romantične :o|o: zblojene že pa v svojem svetu x:Dx sam to ni romantično x;)x

bejž :eek: jst sem poročena z ribo xrolleyesx (nemogudaverujem.com) pa nimam občutka, da bi bil zblojen :inocent:

čaki . . .čaki . . . xyesx ja, je mal zblojen, če mal pomislim :inocent: Lohk temu tud tko rečemo, čeprav jst raj uporabljam: ''a's ti prfuknen, mal'' :?: :!: x!x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...