Pika Pikica 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 aha, štekamja, krasno, če lohk že v torek, sam, da nov čez 6 mescov al pa let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 aha, štekamja, krasno, če lohk že v torek, sam, da nov čez 6 mescov al pa let. ...al pa desetletij... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Grem sam še na pošto, pol pa damu, pa jeeeeeeeeeeeest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 jutro banda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Jutro Fak kwa sem zaspana :xx!: Šla spat ob 2h ampak sej sem še kar cool sem se clo napudrala zjutri, da ne zgledam preveč zelena desperatehousewive.press Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 js pa šla spat ob devetih, mal čez pa spala do mal prej pa začuda nism niti enkrt šla scat ponoč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 pol je tole scanje res tak problem! Sej še jst hodim ponoč na wc, oz. proti jutru me že tok tišči, pa ponavad nočemvstat, ker vem da bom itak mogla in pol itak ne morem spat ker me preveč tiši U Can't Win ................................... kaj šele bo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ja ponavad grem 2krat, 3krat na noč plus da me pol zjutri spet tolk tišči da se mi sanja kok nkjer ne najdem sekreta, ko pa ga že he totalna svinjarija, zabit, kr en folk tam hodi, al je kej založeno da ne morm do njega uglavnem popizdiš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ja ponavad grem 2krat, 3krat na noč....ful vesel zate!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ....ful vesel zate!!! dj cifro, lohk za vsako še tebe pelem drgač pa berem zj ono od forresta lušna, fajn, mi je všeč dobr napisano in predvsem bralno zj sm pr marsu je pa res da nism do zdej zvedla nč pretresljivga la pa novga sam je pa fajn, se splača prebrat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 dj cifro, lohk za vsako še tebe pelem drgač pa berem zj ono od forresta lušna, fajn, mi je všeč dobr napisano in predvsem bralno zj sm pr marsu je pa res da nism do zdej zvedla nč pretresljivga la pa novga sam je pa fajn, se splača prebrat ..ja sej pr Forrestu kaj bistveno novga ne bos zvedla... to je skor ziher... sam je pa napisana res kul!!!... zato sm ti jo poslal, da mal zagona dobis, da navdusenje dvigne... mislim, da bi mogla bit to prva knjiga ki jo nekdo ki zacne z astrologijo ukvarjat, prebere(ob predpostavki, da ima smisel za humor seveda)... ....nc se bat, znanja novga bos v ostalih treh dobila tolk, da te bo prijel da bi pustila astrologijo... Forrest je predigra, baby... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ..ja sej pr Forrestu kaj bistveno novga ne bos zvedla... to je skor ziher... sam je pa napisana res kul!!!... zato sm ti jo poslal, da mal zagona dobis, da navdusenje dvigne... mislim, da bi mogla bit to prva knjiga ki jo nekdo ki zacne z astrologijo ukvarjat, prebere(ob predpostavki, da ima smisel za humor seveda)... ....nc se bat, znanja novga bos v ostalih treh dobila tolk, da te bo prijel da bi pustila astrologijo... Forrest je predigra, baby... he he dobr da nis prej povedla tistga o predigri, k je sploh neb prebrala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 he he dobr da nis prej povedla tistga o predigri, k je sploh neb prebrala ..ne maras predigre???... zakaj ni vec takih zensk na svetu.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ..ne maras predigre???... zakaj ni vec takih zensk na svetu.... ...sj nism kt en star avto k ga morš tapru pol ure kurblat pa zagret da se lohk pol peleš pa še tko ti ene 3krat crkne vmes če maš srečo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ...sj nism kt en star avto k ga morš tapru pol ure kurblat pa zagret da se lohk pol peleš pa še tko ti ene 3krat crkne vmes če maš srečo Končno nekdo pameten. (No, saj ne, da se tipi temu prepričanju pretirano upirajo ) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ...vidve st za ozent, pa konc!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 No, zdaj nisi ravno nič novega ugotovil Jaz se sicer ženila ne bi, bi pa imela veselico pa honeymoon. Papirja pa prstana pa mi ni ravno treba. Mi absolutno nič ne garantirata. Razen stroškov ob ločitvi. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ...a dej no, kako mores bit tko neromanticna??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ma jebeš romantiko....tist je za rake Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ma jebeš romantiko....tist je za rake ..bl za ribe pa za vage... :xx!: ...raki niso tko romanticni... zdaj ti bom pa pocas ze racunu za instrukcije... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ...a dej no, kako mores bit tko neromanticna??? Temu se ne reče neromantičen, pač pa, da stojim na realnih tleh. In če se vsaj malo po svoji familiji (sestra postavlja rekord - ločena pri 27. letih), je čisto pametno že prej o tem razmišljat. Drugače pa sama poroka glih ni nek romantičen del. Verna nisem, tako da cerkvena itak ne pride v poštev, tisto pred matičarjem pa tudi glih ne moreš štet za enega izmed hajlajtov svojega življenja. Veselico pa honeymoon pa si že narediš romantičen, saj to dvoje pa sem rekla, da jaz bi ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ..bl za ribe pa za vage... :xx!: ...raki niso tko romanticni... zdaj ti bom pa pocas ze racunu za instrukcije... vage že....sam ribe pa js nobene ne poznam romantične zblojene že pa v svojem svetu sam to ni romantično Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 zblojene že pa v svojem svetu sam to ni romantično Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ja, ja dvojčki smo zelo NErazumljiva bitja, nihče nam ne more do živega Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 vage že....sam ribe pa js nobene ne poznam romantične zblojene že pa v svojem svetu sam to ni romantično bejž jst sem poročena z ribo (nemogudaverujem.com) pa nimam občutka, da bi bil zblojen čaki . . .čaki . . . ja, je mal zblojen, če mal pomislim Lohk temu tud tko rečemo, čeprav jst raj uporabljam: ''a's ti prfuknen, mal'' :!: x!x Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.