Samson23 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ...men pa delujejo ribe romanticno... prave ribe(se pav tega se spodkopava kaj drugega v chartu), da se razumemo......venera-neptun povezave... to je cista romantika... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ...men pa delujejo ribe romanticno... prave ribe(se pav tega se spodkopava kaj drugega v chartu), da se razumemo......venera-neptun povezave... to je cista romantika... no ja....vsak ma svojo predstavo kaj je romantično....men ribe pač niso :xx!: indigo pa romantičn men se zdi romantičn Bora Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Sams, kaj če bi ti malo v karte pogledal, čez koliko časovnih enot se bom jaz dejansko v knjižnico spravila (imam že od jutra v planu)? Damn, jaz pa nobene ribe ne poznam. Ali pa vsaj ne vem za njo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Sams, kaj če bi ti malo v karte pogledal, čez koliko časovnih enot se bom jaz dejansko v knjižnico spravila (imam že od jutra v planu)? Damn, jaz pa nobene ribe ne poznam. Ali pa vsaj ne vem za njo. zihr poznaš kjšno bitje plavooko z rdečo obrobo ki je posledica predvsem preglobokega gledanja v kozarec kar je posledica nerazumljenosti, sj so ribe pač eni posebneži, umetniki in sanjači k jih preostali svet nikol in nikakor ne more razumet nekdo k ti bo za šankom s skor solznimi (in krvavimi) očmi začel razlagat sad stori of his lajf je ziher riba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Sams, kaj če bi ti malo v karte pogledal, čez koliko časovnih enot se bom jaz dejansko v knjižnico spravila (imam že od jutra v planu)? Damn, jaz pa nobene ribe ne poznam. Ali pa vsaj ne vem za njo. Jst pa same ribe okrog mene že cel lajf. Skor vsi bivši tipi (razen enega vasezagledanega vodnarja :xx!: - Some bad feelings still ??) Pa moja sestra je tud ribica, pa je tak revček bogi nebogljen ------> bytheway njen tip je dvojček in poznam kar nekaj zlo uspešnih vez s to kombinacijo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 no ja....vsak ma svojo predstavo kaj je romantično....men ribe pač niso :xx!: indigo pa romantičn men se zdi romantičn Bora ...nekdo ki se "u roku od tri minuta zaljubi pet, šest puta! vsekakor je romantik... ...indigo je pa tut romanticen... a se ti misel "jaz lahko spremenim svet na ena, dva, tri" ne zdi romanticna al kaj??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ...indigo je pa tut romanticen... a se ti misel "jaz lahko spremenim svet na ena, dva, tri" ne zdi romanticna al kaj??? Touch the screen, Touch the screen and U'll be healed Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 zihr poznaš kjšno bitje plavooko z rdečo obrobo ki je posledica predvsem preglobokega gledanja v kozarec kar je posledica nerazumljenosti, sj so ribe pač eni posebneži, umetniki in sanjači k jih preostali svet nikol in nikakor ne more razumet nekdo k ti bo za šankom s skor solznimi (in krvavimi) očmi začel razlagat sad stori of his lajf je ziher riba aha, enega pa menda res takega poznam. Oz. sem poznala, mi nekako ni sedel ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ...nekdo ki se "u roku od tri minuta zaljubi pet, šest puta! vsekakor je romantik... ...indigo je pa tut romanticen... a se ti misel "jaz lahko spremenim svet na ena, dva, tri" ne zdi romanticna al kaj??? hja sj pravm odvisno kok gledaš kjga trubadurja lohk sam u rt nasuvam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 trubadurja lohk sam u rt nasuvam ..no tole je pa ze mal prevec... razumem da ti ni kaj dosti do predigre, sam da pa ti druge v rito to je pa ze mal prevec za moj zelodec... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Spet samo goflanje. To mi deliteeeeeeeeeeeee. Grem ajat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Jutro, čveketala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Jutro čveka Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 O, tamaw...a ti je dolgcajt, a? Takoj turšico poslušat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ma je prifesor sej grem zle eno vajo nardit na hitr Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Lepo, da svojo matero tko ubogaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ahaha, zdej pa ne grem če pa nimam kej za delat! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 No, pol mi pa kej lepga povej. Al pa naredi mi en lep avatar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 nimam PSja, tko da ti ne morm nč nardit Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Izgovori, izgovori. Pol pa nč. Zamerm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 lahko ko domov pridem... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Kuuuuuuuuuuuul, kakšnga pa? Sam, more bit res lep in prepoznaven, če ne ne bom menjala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ja reč kakšnga bi rada, povej čim bol na daug da bom vedu ka nardit, pol pa če bo dobr boš pa sama vidla... nč ne oblubim, naredu pa bom Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 NE, ne, nč ti nom rekla...ti nared tazga, k me vidš... Po svoji izbiri. Če nov dobr, pa klinc. Vsaj zaposlila sm te mal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 no vredi pol pa sigurno ne boš zadovolna Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.