Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

...men pa delujejo ribe romanticno... prave ribe(se pav tega se spodkopava kaj drugega v chartu), da se razumemo...

...venera-neptun povezave... to je cista romantika...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

...men pa delujejo ribe romanticno... prave ribe(se pav tega se spodkopava kaj drugega v chartu), da se razumemo...

...venera-neptun povezave... to je cista romantika...

no ja....vsak ma svojo predstavo kaj je romantično....men ribe pač niso :xx!: indigo pa romantičn :wOOt: x;)x

men se zdi romantičn Bora x:Ix

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Sams, kaj če bi ti malo v karte pogledal, čez koliko časovnih enot se bom jaz dejansko v knjižnico spravila (imam že od jutra v planu)? x:Dx x:Dx x:Dx

Damn, jaz pa nobene ribe ne poznam. Ali pa vsaj ne vem za njo.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Sams, kaj če bi ti malo v karte pogledal, čez koliko časovnih enot se bom jaz dejansko v knjižnico spravila (imam že od jutra v planu)? x:Dx x:Dx x:Dx

zihr poznaš kjšno bitje plavooko z rdečo obrobo ki je posledica predvsem preglobokega gledanja v kozarec kar je posledica nerazumljenosti, sj so ribe pač eni posebneži, umetniki in sanjači k jih preostali svet nikol in nikakor ne more razumet x;)x x:Dx

nekdo k ti bo za šankom s skor solznimi (in krvavimi) očmi začel razlagat sad stori of his lajf je ziher riba x:Dx x;)x

Bora

Jst pa same ribe okrog mene xrolleyesx že cel lajf. Skor vsi bivši tipi (razen enega vasezagledanega vodnarja :xx!: - x:Ix Some bad feelings still :inocent: ??) Pa moja sestra je tud ribica, pa je tak revček xDDx bogi nebogljen ------> bytheway njen tip je dvojček x:Dx in poznam kar nekaj zlo uspešnih vez s to kombinacijo x;)x

Support bacteria, they're the only culture some people have!

no ja....vsak ma svojo predstavo kaj je romantično....men ribe pač niso :xx!: indigo pa romantičn :wOOt: x;)x

men se zdi romantičn Bora x:Ix

...nekdo ki se "u roku od tri minuta zaljubi pet, šest puta! vsekakor je romantik... x:Dx x:Dx

...indigo je pa tut romanticen... a se ti misel "jaz lahko spremenim svet na ena, dva, tri" ne zdi romanticna al kaj??? x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...indigo je pa tut romanticen... a se ti misel "jaz lahko spremenim svet na ena, dva, tri" ne zdi romanticna al kaj??? x8Dx

Touch the screen, Touch the screen xcivx and U'll be healed xcivx xg:Dx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

zihr poznaš kjšno bitje plavooko z rdečo obrobo ki je posledica predvsem preglobokega gledanja v kozarec kar je posledica nerazumljenosti, sj so ribe pač eni posebneži, umetniki in sanjači k jih preostali svet nikol in nikakor ne more razumet x;)x x:Dx

nekdo k ti bo za šankom s skor solznimi (in krvavimi) očmi začel razlagat sad stori of his lajf je ziher riba x:Dx x;)x

aha, enega pa menda res takega poznam. Oz. sem poznala, mi nekako ni sedel ... :o|o:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

...nekdo ki se "u roku od tri minuta zaljubi pet, šest puta! vsekakor je romantik... x:Dx x:Dx

hja sj pravm x:Ix odvisno kok gledaš x^x kjga trubadurja lohk sam u rt nasuvam :vragec:

Bora

trubadurja lohk sam u rt nasuvam :vragec:

..no tole je pa ze mal prevec... razumem da ti ni kaj dosti do predigre, sam da pa ti druge v rito to je pa ze mal prevec za moj zelodec... x;)x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...