Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Mhm. No, sej kul..ti kr pridno študiraj, da mi boš zastonj popravljal računalnike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ok, če bi rekla računalnik... sam računalnikE a vsak mesec enga porušiš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Ne, sam, planiram, da ne bom mela enga in istga cel lajf, a ne? Se prav, da jih bo več....mali, logika nije tvoja jača strana, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ja pa 10 let starga compa se pa res ne splača poprvlat. al jih misliš celo živlenje man furat? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Sej ga bom na 5 let menjala. K bom velka, bom itak bogata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 drgač ti bom pa jaz dau kak miljon na mesec nastran Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Iz tvojih ust v božja ušesa. A to kr na lepe oči, a bom kej nmogla pol prat pa likat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 za to bojo hišne služkinje... mogoč boš mogla kdaj za kavo dat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Ej, kok s ti en fejst fant...bom tud za kosilo dala. Kaj pa rad ješ? Mater, sem lačna...še 20 min, pa bo malcaaaaaaaaaaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 a, pri nas tut pol me pa več ne bo, do popaudan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Mene tud ne. Kaj bova za malco, mali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 nevem, jst bom senvič s šunko, če bo pa fest sreča pas pršutom Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Jst bom pa črno žemljo al pa neki polnozrnatga, pa puranova prsa v ovoju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 moje je bolše drgač pa mam 50metrov stran kitajsko restavracijo... a gremo na raco? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Raca mi ni tok všeč...mam blpiščančka rada!Lohk pa pečene rezance s piščancem, kaj praviš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 kaj pa vem... bom jst kr standartno malco vzeu - sendvič Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 No, ja, sej, men se tud ne da glih v Brežice po kitajsko. Še 25 min. Dej, nej že mine, k mam jezik do kolen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 no sej ti ni treba v brežice, ker jaz sem v krškem mal bliži Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 AH, isti klinac. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 men je krško dost bliži ko brežice Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Še 18 min. Ham, ham. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 pa kje hudiča ti sploh si, da nič ne delaš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 V službi. Pa sej pridno delam, nooooooo. Res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ja vem da v službi, samo kaki? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 To pa ne smem povedat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.