svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 si tut žleht... ka jaz bi meu tut tako službo ko bom velik Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Ni problema, ti prec zrihtam, sam preseli se v Ljubljano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 tam smrdi po samih avtomobilih Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 nevem, maribor verjetno, če ne pa ljubljana Eh, jst bi šla raj v MB. Se mi zdi bolj normalen folk. Pikica, a si ti cist pr seb??? V MB bol NORMALEN folk kt v LJ???? ...ja seveda da je, ce se ti zdi normalno, da si vsak dan pijan kot cep in sploh ne znas slovensko... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 sam slovesnko pa res sploh ne znajo... pa bom jaz pol naredu revolucijo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Ne, res je...boljš je tm. Mogoče zato, k mam pun kufer LJ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 no zdaj pa jaz grem... fajn se mejte.... se čujemo popoldan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Ne, res je...boljš je tm. Mogoče zato, k mam pun kufer LJ. ..eh Pikica mene je tut par let nazaj ful melo da bi se preselil... kamorkoli ze... in zacel znova... nbenga poznal... bil brez preteklosti... sam jebes to... kokrkol je Lj ze bedna ne verjamem, da bi se ji lahko odrekel... ko se vozim po cestah tega mesta mam skor na vsak vogal kaxen prijeten spomin in sem hoces noces zlo navezan na to mesto... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Pikica, a si ti cist pr seb??? V MB bol NORMALEN folk kt v LJ???? ...ja seveda da je, ce se ti zdi normalno, da si vsak dan pijan kot cep in sploh ne znas slovensko... ...hm, s tem se pa sploh ne strinjam. študiram v MB-ju, in sem čist navdušena nad ljudmi in nad okolico Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ...hm, s tem se pa sploh ne strinjam. študiram v MB-ju, in sem čist navdušena nad ljudmi in nad okolicoweirdo Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 weirdo takes one to know one! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 takes one to know one! dream on... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 takes one to know one! o angleščino vas tut učijo... fajn Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ...no comment...live and let live Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 pa kje ste čveke...=???? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ja, jst grem, dans so bli tej dvojčki vsi tiho, razn pika je bla do malce vredi upam da si ni s piščancem kej nardila... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 jutro lenobe Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Mogoče se bo zdaj kdo zbudil tu not... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 no ja, zgleda da tut to i pomagal... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Mogoče je bilo pa preveč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 samo mene res že mal skrbi da si je pika s piščancem kaj nardila... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Ni, ni, Pika je živa in zdrava. Kva je z mojim avatarjem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 nimam še ideje pa sm mislu da mi ne bo treba delat, da si odšla... pa pol tut razmišlu nism... bo pa, kmalu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 no pa da nauš rekla da nism nč naredu sm ti zle zmetu barve na kup rekla si barn, pa da ni važn kak je, moj cilj pa jr tut to da ti ne bo všeč, tko da to maš če bi povedala kaj bi rada bi pa kej lepšga dobila http://shrani.si/files/avasgol.jpg no ja, mogoč mam pa zarat tega umetnost kumi 2 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Kr najs, tole, tamaw...sam, si vseen barve mal falil. Bl modre, manj rumene in zelene. Si pa ful priden, počaščena, da si sam zame tole delal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.