svizec 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 sej vem da je falen, to sem kr tak nametu, da ne morš rečt da ti nism nč naredu drgače je pa moj avatar v celoti moj Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Se prav, da si se me hotu na hit losat? :xx!: Ja, tvoj mi je ful všeč, sam, una lobanja not mi je mem, sam, ok, upoštevam, da si srednješolc, tko da...nej ti bo, krasen je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ja neki sem mogu dat, kr prazen bi biu daugočasen Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 A sam lobanja obstaja? Pa dej sonce, zmaja, zvezdo....karkol pozitivnga, ne a to...a si gusar al kva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 a si gusar al kva? tut če je treba grem spat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Nočko, dete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 O, srči. Pijanka mala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Nočko, lepe sanje. S dej pa po riti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 jutro gofle Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Dan, gofle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Dan, gofle. Dan, gofla... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 dobar dan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 eh ja, lenuhi... Nemci so svetovni prvaki Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Mi ne bi mogl bl viset V čem pa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 v rokometu... poljaki pa so drugi več si pa v izbi šport preber Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 A gremo ajat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 A gremo ajat? ti k meni...al jaz k tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 ali vsak k sebi? Dons sm utrujena, pa bi res samo ležala, ti pa ne bi bil sposben bit na miru, ker tolk dišim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 jaz pa iz savne...tudi utrujen....ampak mehek kot bebica...ne vem kdo se komu ne bi mogel upreti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 A greva stavit? Jst bi ziher zmagala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 grema...ja....nisem še našel ženske....kateri se ne bi mogel upreti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 grema...ja....nisem še našel ženske....kateri se ne bi mogel upreti No, vidš, jst sm se pa že marsikomu, če sm tko hotla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 če sm tko hotla. vprašanje...kaj bi pri meni hotla...in kaj ne stava ali ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 No, to je pa neki druzga, kaj bi jst hotla. Dons bi, da m ezmasiraš in pol pustiš na miru. No, mogoče bi ti pustila, da me mal objemaš med spanjem. Za jutr se lohk pa za akcijo zmenva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.