mako106 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 ja no...sej nisem en onih...ki bi samo sex iskali....masažica..objem pred spanjem...malo cartanja...pol pa spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 K da ti verjamem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 stava? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Če staviva, ti v vsakem primeru dobiš. A zakaj?Ker, če staviva, pomen, da bova mogla skup spat, da bi mi ti kao dokazal, da me ne boš kresnu. In itak se mi novš mogu upret in boš z veseljem izgubil stavo, sam, da me kresneš. Tko, da NE! Ne grem stavit! Bemu, zakaj sm tok brihtna, da ti nism nasedla, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 predlagaj nekaj...kar mi bo več kot sex s tabo pomenilo...pa se greva za to stavit....pa da vidimo al se lahko al se ne morem ....takšni prekrasni ženski upret Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Se pravi, da ri sex z mano največ pomeni? Bom ponoč fejst razmisnla, kaj bi ti lahko več pomenlo, čeprov dvomim, da bi se kej našlo. Nočko, poba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Se pravi, da ri sex z mano največ pomeni? itak da si najboljša...nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Pika pikica, tole pa res že dolg nisem gledou, pa dans vidm spet tole lepo kitko res dolg nisem nč gledau sm gor. Nice.. hm ... lepo... ja .... Ponavad je nosorog čist penast, če jo vid...na tej sliki mam baje čist žirafji vrat, tko da....ne vem, kaj nej zdej. Obdržim al ne? Čist sm razdvojena. Tenks, lep kompliment za navsezgodaj zjutraj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Morgen Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Hallo! He, full u redu vikend je za mano, pa še tale delovni teden mi paše , sam 3 dnevi, kaj pa je to . Na frišn sem ustrižena , pa včeraj sem bla u luftu 40 minut Smo bli na primorskem in je blo tako toplo . Naredila sm eno napako, ki je ne bom nikoli več ponovila in sicer, da sem spila 3 dcl kave na prazen želodec, preden sem se šla guncat Tooook mi je ratal slabo, ene 400 m nad tlemi, da sem komi preživela . Uživite, preden bosta dež&sneg Moram si eno knjigo zrihtat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Pri zdravi pameti izjavljam, da sm mal čudna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Mal, ja Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 No, ja, no...pretiravat ne smem preveč, baje se morš met rad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 največkrat se na čudne načine pride do tega....da se imamo radi....se mi zdi....da se najbolj čudni....imajo najbolj radi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 največkrat se na čudne načine pride do tega....da se imamo radi....se mi zdi....da se najbolj čudni....imajo najbolj radi dobra, tale Nč čudnega pol, da sem me večina ljudi izogiba I like myself very/too much Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Al je pa to sam krinka, da se mamo radi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 če se mamo radi...je vseeno...ali smo čudni ali ne....vedno bomo enim čudni....drugim ne...odvisno....koliko se imajo sami radi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 No, sej mene moja čudnost ne moti, da ne bo kake pomote. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 zato te imam pa rad...kot sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 No, še en več. Mal večkrat mi povej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 rad te imam...in rad imam tvojo samooklicano..čudnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Novi Harry Potter izide 21. julija letos Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 rad te imam...in rad imam tvojo samooklicano..čudnost Iiiiiiiiiiiiiiiiii Sam, ne se zaljubit...ne priporočam. Novi Harry Potter izide 21. julija letos[/color] VEM!!! Ma kolegica že nročenga preko neta, pa sem že v vrsti za brat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Iiiiiiiiiiiiiiiiii Sam, ne se zaljubit...ne priporočam. enako....ne bi prenesla...energije....vsega in niča....v meni p.s rad te imam..kot rožico..sredi neskončnih poljan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 enako....ne bi prenesla...energije....vsega in niča....v meni p.s rad te imam..kot rožico..sredi neskončnih poljan Eh, jst marsikej prenesem, poba. Dont wori. Sam, klinc te gleda, k si predeleč, pa še poročen na pol. Tko da...lahk me sam duhaš, k rožco. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.