mako106 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Eh, jst marsikej prenesem, poba. Dont wori. Sam, klinc te gleda, k si predeleč, pa še poročen na pol. Tko da...lahk me sam duhaš, k rožco. xrosexsvoboden...kot zvezdni utrinek....se sprehajam..po prostranih livadah...rožic in misli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Kok je teb lušten, ej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 sam sem si kriv....in nobenemu nič dolžen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 bohde čvjeke kok mamo fajn sonce kle vau pa muha me je budila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ..pr nas tut sonce... muh pa nic... jah, kaj cmo... muhe grejo na drek... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ...pa na cukr tud Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Glej, glej, se vas je nabral. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Glej, glej, se vas je nabral. ..ja, cudn, de se nas je... slabo stepas poste... pa smo vidl, da rabis okrepitve... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 aham...kok si jih pa ti čez vikend štepnu kle??? Raj se po men zgleduj, pa bomo mogoč clo prehitel škorpije... tekmovalnostmijevkrvisejsemdvojček.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 tekmovalnostmijevkrvisejsemdvojček.com ...to je bl tvoj sonce v navezi z plutonom... zadominacijoceztrupla.press Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 :OO!: Jst pa že nism taka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 :OO!: Jst pa že nism taka! ...zal je tistih 27 ljudi, ki bi lahko to potrdili, preminulo v skrivnostnih okoliscinah... tko, da price res nimam... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ...zal je tistih 27 ljudi, ki bi lahko to potrdili, preminulo v skrivnostnih okoliscinah... tko, da price res nimam... Še en je ostal...en blondinc! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Še en je ostal...en blondinc! ....catch me if you can... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 A sem kakšno kriminalko zamudil? Al pa celo grozljivko... Je nekaj govora o umorih in izginotjih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 jao...tile dvojčki res znajo iz dima kriminalko naredit pa govorit in pisat da če hočeš nočeš te v smeh spravijo ampak, a pri resnih stvareh so tudi taki ali samo igrajo eno dvojno igrico Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 jao...tile dvojčki res znajo iz dima kriminalko naredit pa govorit in pisat da če hočeš nočeš te v smeh spravijo ampak, a pri resnih stvareh so tudi taki ali samo igrajo eno dvojno igrico Ja, pri njih nikol ne veš... Imajo dve face pa je težko uganit katero ti kažejo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ja, pri njih nikol ne veš... Imajo dve face pa je težko uganit katero ti kažejo... itak da kažejo "ta lepo"...........ta pokvarjeno hočejo prikrit to se trudim ugotovit že dva meseca...ampak je detektiv na delu tko da...ne uide zlepa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 pomojem imajo dvojčki dve lepe face in 4 lepe oči in dvoje usta, ki se na vse pretege hvalijo in samo dvoje ušasa, ker slabo slišijo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 in 4 lepe oči in dvoje usta, ki se na vse pretege hvalijo in samo dvoje ušasa, ker slabo slišijo Jaz pa mislim da ušes sploh nimajo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ....catch me if you can... Zdej na fitnes hodm, še ene 5 let, pa te bom ujela! Dvojčki smo najbolšejši. To je itak jasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Zdej na fitnes hodm, še ene 5 let, pa te bom ujela! Dvojčki smo najbolšejši. To je itak jasno. BI bili... Če ne bi bilo vodnarjev... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 dober večer in lahko noč, mam ju3 "preduro" pa je treba spat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 BI bili... Če ne bi bilo vodnarjev... Zarad mene ste lohk Bi al pa HOMO! Mi smo pa ta nartabolši! Jutrooooooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Mi smo pa ta nartabolši! A biki? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.