mako106 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 neumnost je tudi lepa čednost...ampak ne moja nažalost...jo bom moral še osvojit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 zakaj so dvojčki tolk muhasti pa trmasti...pa živčke kravžajo...palčicam SMOTKO Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 neumnost je tudi lepa čednost...ampak ne moja nažalost...jo bom moral še osvojit Bomo poiskali inštruktorja...čeprov, mene v neumnosti nben ne prekaša... zakaj so dvojčki tolk muhasti pa trmasti...pa živčke kravžajo...palčicam SMOTKO Ma, kje pa...trmasta sm zato, k sm bik...dvojčki niso. Živčke pa znamo kravžlat, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Ma, kje pa...trmasta sm zato, k sm bik...dvojčki niso. Živčke pa znamo kravžlat, ja. zakaj....v čem je point smotkoti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Ni pointa, smo pač tolk zakomplicirani...zakaj bi šlo na izi, če lohk v MB prideš iz Lj preko Portoroža? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 aja............take ovinke delate...a mate radi morje in morsko hrano???? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 aja............take ovinke delate...a mate radi morje in morsko hrano???? Jah, to zdej težko rečem zavsazga...jst npr. obožujem vodo, pa tud morska hrana ni švoh, sam, to je po mojem, k mam ribo v podznaku. Jutrooooooooooooooo Jutr sm freeeeeeeeeeeeej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 muhasti smo zato, ker imamo sami s sabo preveč dela Delno tud to...sam, tone pomen v sebičnem smislu, samo, da smo tok bebavi, da mislmo, da vsi vse opazjo, tko, k mi in pol smo celi panični in mamo preveč dela sami s sabo...a j ekdo kej šteku? Mogoče Namaar, k je naše gore list. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ni pointa, smo pač tolk zakomplicirani...zakaj bi šlo na izi, če lohk v MB prideš iz Lj preko Portoroža? Ne govori. Jaz sem enkrat iz LJ šla v Zagreb preko Portoroža (oz. Fiese), potem pa še do Dunaja usred noči. Vsa opečena od sončenja. Takšen "okoli riti v žep" je že težko preseč. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ne govori. Jaz sem enkrat iz LJ šla v Zagreb preko Portoroža (oz. Fiese), potem pa še do Dunaja usred noči. Vsa opečena od sončenja. Takšen "okoli riti v žep" je že težko preseč. Ja, devička, res je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Več-x se že prisegla in danes bom spet, da nikoli več ne vstanem prej, samo zato, da bom prej v službi Mamicu jim nesposobno , zmeri - ampak zmeri - se potem nekdo nekam zabije in je kolona do pamtiveka Pa še uslugo bom komu naredila s tem, ker ne bo avta razbil :xx!: Jutro Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 razumem, popolnoma Sm vedla, da me ne boš pustil na cedilu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Tebe nikol kako si ti prijazen ........dvojček......... itak dvojčki skup držite Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ni pointa, smo pač tolk zakomplicirani...zakaj bi šlo na izi, če lohk v MB prideš iz Lj preko Portoroža? A daj no... A ni bolje prek Bukarešte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 vedno držimo skup no tud z zverincam se dobr štekamo zverinice smo res prijazne sploh do dvojčkov Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Tebe nikol Iiiiiiiiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 ...WTF 's goin' on here?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 neč ..sej lih to me skrbi... to ni nic kaj dvojcevsko... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 ..sej lih to me skrbi... to ni nic kaj dvojcevsko... tut dvojčki včasih rabimo mir in čas za "globlji" premislek Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Dvojčki cel dan neki počnemo in nimamo cajta kle viset Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Dvojčki a danes pa še kar spite Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 nekateri smo pridni, pa zgodi vstajamo seveda seveda....morate že imeti dober in prijeten razlog za to....da vstanete zgodaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 ja prekleto dober razlog mormo met, da dvignemo naše lene riti lepo to Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Jst mam tud zelene Ej Misti sem te mislila že par-x vprašat: a ni ta uč od Christine Aguilere iz enega video spota? A veš mogoče? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 pa še kratke blond laske Tvoj avatar je res cool , pa podpis tudi Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.