Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

neumnost je tudi lepa čednost...ampak ne moja nažalost...jo bom moral še osvojit x:Dx

Bomo poiskali inštruktorja...čeprov, mene v neumnosti nben ne prekaša... x:Dx

zakaj so dvojčki tolk muhasti :vragec: pa trmasti...pa živčke kravžajo...palčicam x:)x

SMOTKO xsrcx

Ma, kje pa...trmasta sm zato, k sm bik...dvojčki niso. Živčke pa znamo kravžlat, ja. x:px

Deli na socialnih omrežjih

aja............take ovinke delate...a mate radi morje in morsko hrano???? :vragec: :vio:

Jah, to zdej težko rečem zavsazga...jst npr. obožujem vodo, pa tud morska hrana ni švoh, sam, to je po mojem, k mam ribo v podznaku. :inocent: xnckrivx

Jutrooooooooooooooo x:px

Jutr sm freeeeeeeeeeeeej. x:px :onfire:

muhasti smo zato, ker imamo sami s sabo preveč dela x:Dx

Delno tud to...sam, tone pomen v sebičnem smislu, samo, da smo tok bebavi, da mislmo, da vsi vse opazjo, tko, k mi in pol smo celi panični in mamo preveč dela sami s sabo...a j ekdo kej šteku? :inocent: Mogoče Namaar, k je naše gore list. x:Dx

Ni pointa, smo pač tolk zakomplicirani...zakaj bi šlo na izi, če lohk v MB prideš iz Lj preko Portoroža? :inocent: :lol: x;)x

Ne govori. Jaz sem enkrat iz LJ šla v Zagreb preko Portoroža (oz. Fiese), potem pa še do Dunaja usred noči. Vsa opečena od sončenja.

Takšen "okoli riti v žep" je že težko preseč.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Več-x se že prisegla in danes bom spet, da nikoli več ne vstanem prej, samo zato, da bom prej v službi :vragec:

Mamicu jim nesposobno :blackeye: , zmeri - ampak zmeri - se potem nekdo nekam zabije in je kolona do pamtiveka xrolleyesx Pa še uslugo bom komu naredila s tem, ker ne bo avta razbil :xx!:

Jutro :vragec:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Ni pointa, smo pač tolk zakomplicirani...zakaj bi šlo na izi, če lohk v MB prideš iz Lj preko Portoroža? :inocent: :lol: x;)x

A daj no... xrolleyesx x:o)x

A ni bolje prek Bukarešte... x?x x:Dx :vragec: x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

...WTF 's goin' on here??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

neč :vragec:

..sej lih to me skrbi... to ni nic kaj dvojcevsko... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jst mam tud zelene xflirtx

Ej Misti sem te mislila že par-x vprašat: a ni ta uč od Christine Aguilere iz enega video spota? A veš mogoče? :inocent:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...