Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 zdele sem dva dni delala zraven ene Dvojčice (drugače Rak v podznaku) in sem se naposlušala čvekanja. In kok me je zasipavala z raznimi vprašanji, kao da sem ful izkušena - sam sem se res počutila, ko da je poleg mene otrok oz. sami otroci, ker so delale same dijakinje, študentk nas je blo bolj malo. Kaj se mi ena 17-letna Dvojčica, ki ima extra dolg jezik, ne bo zdela otrok. Saj drgač kul, sam ko ene stvari ne poveš do konca, pa te že sprašuje drugo in potem je še njena prijateljica uletavala z vprašanji in sta me čist zmedli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 js sm dons zlo tk zlobna se čudim sama seb kje jih jemljem.....pikra, zajedljiva....sikam neki....pa vse s kančkom humorja seveda.....črnega po možnosti ah ja razturam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Todika...tvoja zlobna dvojčica je prevzela kontrolo! Jst sm pa prou fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 sej sm js tud sej se mam prou rada tud tako k sm carica v tem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 To pa itak...nben ne zna bit tok cinično sarkastičn, kt me...pol pa folk zmajuje z glavo, k ne pošteka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ah ja.......sej bolš da ne dojamejo.....vsega Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Ja, pol bi ble šele štale...ah kje, vojne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 :xx!: bejz !!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: bejz !!!! mo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Sam teb se pa res vid da si dvojcek ane.... Kako naj te clovek razume Eh sej se sploh nam sla, da bi te razumela...., ker te res ne morm Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 schtraufenpacht Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Jest sm tud dvojček kečjovd dut ms tseJ Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 herclih vilkomen!! !!nemokliv hilcreh Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 No, gremo mal zadvojčkat. Da novjo sam škorpije goflala, kok so fajn. Vabljeni vsi nori , s kancem domišljije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...polletno porocilo me je zelo razocaralo... po stevilu postov smo na predzadnjem mestu... skorpijoni majo 12X tolk postov kokr mi... levi 7X tolk... upam, da se zadevate ...se pravi zavedate kam to pelje... :xx!: In da je stvar se hujsa ogromno nasih igra se za sco... dvojni vohuni... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 dvojčki ste NEnormalni Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...polletno porocilo me je zelo razocaralo... po stevilu postov smo na predzadnjem mestu... skorpijoni majo 12X tolk postov kokr mi... levi 7X tolk... upam, da se zadevate ...se pravi zavedate kam to pelje... :xx!: In da je stvar se hujsa ogromno nasih igra se za sco... dvojni vohuni... :xx!:Hmmmm, le ker dvojčk non-stop tm visi? Pa, da novš mene obtožu, hinavc,! Ti se tm z valkiro skos kregaš! dvojčki ste NEnormalni Ja, welcome to the club, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Hmmmm, le ker dvojčk non-stop tm visi? Pa, da novš mene obtožu, hinavc,! Ti se tm z valkiro skos kregaš! Ja, welcome to the club, ne? No, thx js ustajam pri normlanih dvojčkih Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...jest v sco. samo nadziram ce se kir od nasih tam okol suce in skoz tebe tam vidim porkamotorka, kwa se to pravi???tam si bila v zadnjem mesecu opazena 73X... porkafix... ce bos se kdaj tam, ti bomo iz josk ven silikon pobral... to je slo vse iz nasega budžeta, da bi te mel ljudje vsaj zato radi, ko ce nisi pametna... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...jest v sco. samo nadziram ce se kir od nasih tam okol suce in skoz tebe tam vidim porkamotorka, kwa se to pravi???tam si bila v zadnjem mesecu opazena 73X... porkafix... ce bos se kdaj tam, ti bomo iz josk ven silikon pobral... to je slo vse iz nasega budžeta, da bi te mel ljudje vsaj zato radi, ko ce nisi pametna... Neeeeeeee, sam joške mi pust! To je še vse, kar mi daje upanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Neeeeeeee, sam joške mi pust! To je še vse, kar mi daje upanje! a tote vreče sale? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Neeeeeeee, sam joške mi pust! To je še vse, kar mi daje upanje! ... ne vzel ti jih bomo!!!... ce bos v sco prestopila bos itak extra sensitive scegija dobila... pol probi pa s tistim folk impresionirat-"sej mogoce mam res mejhne joske, pa sm tupa, ampak poglejte TOLE!!!" Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ... ne vzel ti jih bomo!!!... ce bos v sco prestopila bos itak extra sensitive scegija dobila... pol probi pa s tistim folk impresionirat-"sej mogoce mam res mejhne joske, pa sm tupa, ampak poglejte TOLE!!!" No, ja...lohk pa tko nardimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Ahm jest mam dons vew dan cajt, da kle goflam in štepam poste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ... in potem so se dvojčki složno odločili, da stopijo skupaj... Čeprav vedo, da nimajo šans so se pogumno odločili, da se bodo z jeziki borili proti zmagoviti ekipi... ..ravnokar sem silki in amis obvestil, da si pri nas... pa sta rekli: "ODE JI MEGAKLITORIS"!!!!Zdej bos pa cist navadnga s samo 200.000 zivcnimi koncici dobila, hahahaha!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.