Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Guest mačona
zdele sem dva dni delala zraven ene Dvojčice (drugače Rak v podznaku) in sem se naposlušala čvekanja. In kok me je zasipavala z raznimi vprašanji, kao da sem ful izkušena - sam sem se res počutila, ko da je poleg mene otrok oz. sami otroci, ker so delale same dijakinje, študentk nas je blo bolj malo. Kaj se mi ena 17-letna Dvojčica, ki ima extra dolg jezik, ne bo zdela otrok. Saj drgač kul, sam ko ene stvari ne poveš do konca, pa te že sprašuje drugo in potem je še njena prijateljica uletavala z vprašanji in sta me čist zmedli. :wOOt:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

js sm dons zlo tk x:Dx zlobna :vragec: se čudim sama seb kje jih jemljem.....pikra, zajedljiva....sikam neki....pa vse s kančkom humorja seveda.....črnega po možnosti x:Dx

ah ja x8Dx razturam

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

• 2 weeks later...
herclih vilkomen!! x8Dx !!nemokliv hilcreh

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...polletno porocilo me je zelo razocaralo... po stevilu postov smo na predzadnjem mestu... skorpijoni majo 12X tolk postov kokr mi... levi 7X tolk... upam, da se zadevate ...se pravi zavedate kam to pelje... :xx!:

In da je stvar se hujsa ogromno nasih igra se za sco... dvojni vohuni... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...polletno porocilo me je zelo razocaralo... po stevilu postov smo na predzadnjem mestu... skorpijoni majo 12X tolk postov kokr mi... levi 7X tolk... upam, da se zadevate ...se pravi zavedate kam to pelje... :xx!:

In da je stvar se hujsa ogromno nasih igra se za sco... dvojni vohuni... :xx!:

Hmmmm, le ker dvojčk non-stop tm visi? Pa, da novš mene obtožu, hinavc,! Ti se tm z valkiro skos kregaš! :vragec:

dvojčki ste NEnormalni xrolleyesx

Ja, welcome to the club, ne? x:Dx

...jest v sco. samo nadziram ce se kir od nasih tam okol suce in skoz tebe tam vidim porkamotorka, kwa se to pravi???tam si bila v zadnjem mesecu opazena 73X... porkafix... ce bos se kdaj tam, ti bomo iz josk ven silikon pobral... to je slo vse iz nasega budžeta, da bi te mel ljudje vsaj zato radi, ko ce nisi pametna...

Frank Zappa

...jest v sco. samo nadziram ce se kir od nasih tam okol suce in skoz tebe tam vidim porkamotorka, kwa se to pravi???tam si bila v zadnjem mesecu opazena 73X... porkafix... ce bos se kdaj tam, ti bomo iz josk ven silikon pobral... to je slo vse iz nasega budžeta, da bi te mel ljudje vsaj zato radi, ko ce nisi pametna...

:eek: Neeeeeeee, sam joške mi pust! To je še vse, kar mi daje upanje! x:Dx

:eek: Neeeeeeee, sam joške mi pust! To je še vse, kar mi daje upanje! x:Dx

... ne vzel ti jih bomo!!!... ce bos v sco prestopila bos itak extra sensitive scegija dobila... pol probi pa s tistim folk impresionirat-"sej mogoce mam res mejhne joske, pa sm tupa, ampak poglejte TOLE!!!" x:Dx x;)x

Frank Zappa

... ne vzel ti jih bomo!!!... ce bos v sco prestopila bos itak extra sensitive scegija dobila... pol probi pa s tistim folk impresionirat-"sej mogoce mam res mejhne joske, pa sm tupa, ampak poglejte TOLE!!!" x:Dx x;)x

No, ja...lohk pa tko nardimo. :o|o: x:Dx

... in potem so se dvojčki složno odločili, da stopijo skupaj... Čeprav vedo, da nimajo šans so se pogumno odločili, da se bodo z jeziki borili proti zmagoviti ekipi... :vtz: x;)x

..ravnokar sem silki in amis obvestil, da si pri nas... pa sta rekli: "ODE JI MEGAKLITORIS"!!!!Zdej bos pa cist navadnga s samo 200.000 zivcnimi koncici dobila, hahahaha!!! x:Dx x;)x x:Dx

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...