Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ja itak da smo mi k sonček, če je kdo, pol smo zihr dvojčki Kokr kdaj, včas znamo prov pooblačit dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Kokr kdaj, včas znamo prov pooblačit dan. ja sam takrat pa tut nobenga ni da bi biu namest nas sonce Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Jah, kva pa vem...v bistvu sm mal (z)mešana... Hitr vozm, hitr hodm, če sm sama, pa lena sm, k fuks. Zdej pa pošteki tole. Kaj je tu za poštekat? Dvojčica... ...se pravi da sta dve... Ena lena ena hitra... x:Dx Kokr kdaj, včas znamo prov pooblačit dan. To pa vem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Dvojčica... ...se pravi da sta dve... hm, kak je pa pr dvojčkih? ker jst sm pa sam len, nikol hitr Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 hm, kak je pa pr dvojčkih? ker jst sm pa sam len, nikol hitr Ti se še nis razvil do konca. Alef, ne žene šimfat, k forum bere. Sm par kitic odspala, sm kt nova. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 pica-burek kr dva sm pojedu :OO!: Zločin!!! Pa nis mene s sabo vzel...eh, Namaar, Namaar....ti s tud bl švoh dvojček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 čak čez kak let, da se z Namaarjem "razvijema", pol boš pa vidla hudiča Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Ja, to se je za bat....kokr dvojčke poznam, rabte ohohohohoho velik let, da se razvijete...neandertalci zagamani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Ja, ja, sej sm ti pol to rekla, tko, da mi ne morš tega naprej metat. A zdej si kao Samsonovo taktiko ubral, a? Loše ti se piše. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 sj ni važn kdaj si napisala, važen je KAJ si napisala tebe zdaj za ziher ne bom niiiikoooll pelu na burek BUHU! Itak s prevelka reva, s takimi se pa po tanovem ne ukvarjam več! Tko, da kr sam lepo masti, jst se bom pa s kom drugim, k ma večja muda! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 mrbit pa vidi vizijo drgač pa pika, prber http://novice.svarog.org/index.php?Novica=2770 tko da mogoč si pa neandertalec tuki dejansko ti Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 HAHAHA, da sm jst reva vedt moraš, da jaz ne zapravljam mojga časa kar za vsakogar, kar pa ne pomen da sm JAZ reva, ampak TI slaba družba Sej, zato se pa ukvarjaš tolk z mano, a ne? mrbit pa vidi vizijo drgač pa pika, prber http://novice.svarog.org/index.php?Novica=2770 tko da mogoč si pa neandertalec tuki dejansko ti No, evo, točka zate, pobč. A zdej sta se pa kr dva name spravla? :OO!: Pis of kejk for Pika. Bring it on! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Mačji kašelj. Mulc. Te bom eni levinji zatožla, da te bo fejst po riti, pa boš pol vidu vraga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Baba. ti kr zatož... levinje ni doma no backup zate aja pa dobr tek, upam da ti torta paše boš že vidla hudiča, ko boš na vago stopila Mam njeno cifro! Kr hlače do, pa se prpogn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Sem plunla v roke, rit, prosim. Spenk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Ok, fair enough...grem hujšat, pa se na blond pofarbat in na pranje možganov, sam, da bom tvoj tip. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ko boš to preobrazbo dala čez me pa le klikni, poklič, karkoli You wish! Sej, pol pa TI ne novš več všeč. Vprašanje, če bi mi sploh že zdej bil. Mulo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 eh ja, Namaar sumim da je pika v PMS-ju baba tečna Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 uh, pol mam pa verjetno zmer srečo, k me občasno zmanka in je to vrjetn glih takrat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 oba dobr veva, da si me želiš vsaj po tvojo OS-jih sodeč joke Bemu, bo še kdo res mislu, da te nadlegujem!!! Hm...prov razmišlam zdele, če sm kerga tipa jst res prva po OSu kliknla...nej se javi, junak. Svizc, čist tko, za tvojo informacijo, dons mam ta zadn dan ta rdečo, tko...da je od jutr naprej lohk AKCIJA!Pa reku mi je, da sm tečna. :OO!: Zamerm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Namaar ti že namiguje (akcija...)... ja,ja... ženska potrebna Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Namaar ti že namiguje (akcija...)... ja,ja... ženska potrebna Faconar...ne, ne, s tujci ne seksam. Sploh pa ne s tolk mlajšimi...nism pedofil po duši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 no, če ti je namer rajcanje, ga pa po mojem tut ne tko da... lahko se trudiš še naprej, ti bo že on povedu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 no, če ti je namer rajcanje, ga pa po mojem tut ne tko da... lahko se trudiš še naprej, ti bo že on povedu Ne štekam tegale... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.