svizec 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 jutro piki dost pa nekam živahno tle zgleda? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Dogaja dojaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 a sam midva sma še gor? kam pa je janko šau? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Na kofe, sirov burek in ananasov jogurt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 aja... grem jst pa na en krof... bom kmal nazaj Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 JSt sm si pa sadje stisnla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ..jst grem pa dewat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ..jst grem pa dewat... A to uno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Še vedno iščem prostovoljca, ki bi mi stanovanje spucal. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Še vedno iščem prostovoljca, ki bi mi stanovanje spucal. pr tej tvoji pameti... da se čist nč ne morš zmislt... povab na burek, pol pa jim reč, da nej za sabo pospraujo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Še vedno iščem prostovoljca, ki bi mi stanovanje spucal. pojt na kitajsko pa kakega robotka Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Še vedno iščem prostovoljca, ki bi mi stanovanje spucal. Aha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 kam pa je janko šau? Na kofe, sirov burek in ananasov jogurt. janko je nazaj. sam ni blo bureka. tri kofeti pa k mu je pa na misu pršlo, da bi slo. novice začeu brat, je pa rajš zviznu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Jst bi mogla met pa že 8 min malco, pa je nimam, ker moj sodelavc že faking desetič zamuja. Konc prijaznosti, tole gre k šefetu. Mamicu ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Jst bi mogla met pa že 8 min malco, pa je nimam, ker moj sodelavc že faking desetič zamuja. Konc prijaznosti, tole gre k šefetu. Mamicu ti! ko znaš bit teška to se le tko pedena, da bo lep zate pršu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Mhm...mislm, res, zdej mi je pa dekl dvignu. K tole pa ne gre tko...da že v štartu, k začneš nekje delat tko zezaš folk v glavo...mislm, tu mač! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Jst bi mogla met pa že 8 min malco, pa je nimam, ker moj sodelavc že faking desetič zamuja. Konc prijaznosti, tole gre k šefetu. Mamicu ti! Pika , ena dva šamarja pa bo prec bolj priden Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Mhm...mislm, res, zdej mi je pa dekl dvignu. K tole pa ne gre tko...da že v štartu, k začneš nekje delat tko zezaš folk v glavo...mislm, tu mač! pa sej ne zeza nooo. mal zamuja no... a teb nkol ne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Še vedno iščem prostovoljca, ki bi mi stanovanje spucal. moraš bit optimistka, jst še zmeraj upam, da se mi bo stanovanje samo spucalo ,no še kakšne delavce not pričakujem, ki bojo pol zmanjšal čistilno površino Drugače mi pa beseda prostovoljec že iz vojaških časov ni všeč , nekak mi je prevečpovezan z delom , nikoli niso recimo iskali prostovoljca, ki mu naslednji dan ne bi bilotreba zjutraj zgodaj vstat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 nikoli niso recimo iskali prostovoljca, ki mu naslednji dan ne bi bilotreba zjutraj zgodaj vstat hmmm. al pa nardiš kšno mejhno kao šalo, pa te mogoč dajo pod mus mal ležat za ene par dni. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 hmmm. al pa nardiš kšno mejhno kao šalo, pa te mogoč dajo pod mus mal ležat za ene par dni. sam to pol ne bi blo ležanje v svoji postlji Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 sam to pol ne bi blo ležanje v svoji postlji matr... maš prou nkol ni za use pozabmo rajš na to opcijo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 matr... maš prou nkol ni za use pozabmo rajš na to opcijo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Jutr ob 8h mam zobarja Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Jutr ob 8h mam zobarja če pa mal dl poležiš, ga boš mela pa kdaj drugič Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.