alef 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Jutr ob 8h mam zobarja To zato ker ga imaš ti, ne jaz... Dvojčki oživeli, vidim... Pa spet Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 mal bol pa res... smo pršl do zdravja nekak nazaj Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 To zato ker ga imaš ti, ne jaz... Dvojčki oživeli, vidim... Pa spet mal bol pa res... smo pršl do zdravja nekak nazaj no se se preveč duvat zjutrej bova pa s pikico spet sama a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ko se vstanem, pridem tudi jaz Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ko se vstanem, pridem tudi jaz no le dej pikica bo z lahkoto oba spedenala Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 pa ja, bi lahko še kdo pršu, pa še ji ne bi blo hudga... babnca prava Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 pa ja, bi lahko še kdo pršu, pa še ji ne bi blo hudga... babnca prava no ja... na vem nausezgodi se prou zažene, pol pa kr zgine Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
liliputput 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 (popravljeno) hey! tudi dvojčica, asc. sco, luna v dvojčkih, pa še merkur v dvojčkih... drgač mi pa vse bolj sco ven buta...baje izgledam ful škorpijonovska Popravljeno 22. februar 2007 -> liliputput Citiraj "Kdor sodi, ne razume, ker ce bi razumel, ne bi sodil, temvec ljubil" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 hey! tudi dvojčica, asc. sco, luna v dvojčkih, pa še merkur v dvojčkih... drgač mi pa vse bolj sco ven buta...baje izgledam ful škorpijonovska ja no, ni važn pa tut če bi bla kozorok ... v vsakem primeru si naša če rada čvekaš pa dobrodošla juhej, še enga dvojčka mamo no ja... na vem nausezgodi se prou zažene, pol pa kr zgine to pa zto k je ženska mi tega pač ne mormo zastopt Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 pa ja, bi lahko še kdo pršu, pa še ji ne bi blo hudga... babnca prava Bom tole kot kompliment vzela. no ja... na vem nausezgodi se prou zažene, pol pa kr zgine Kva sm zginla...eni mormo tud dewat mal, pa na meditacije it, sprehode... Kva je banda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Kva sm zginla...eni mormo tud dewat mal, pa na meditacije it, sprehode... in vse to seveda brez adijo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 in vse to seveda brez adijo Ti bom, preden bom šla spat, rekla lahko noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ti bom, preden bom šla spat, rekla lahko noč. lihkar si enako, k čist možn da pol puzabm Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Sej me res že mal zateguje, stuširana sm, sam še leče si morm vn fliknt pol pa direkt u mižale...to bom spet ''globok dihala''. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 hey! tudi dvojčica, asc. sco, luna v dvojčkih, pa še merkur v dvojčkih... drgač mi pa vse bolj sco ven buta...baje izgledam ful škorpijonovska Ti si kr en orenk dvojček , pozab tist asc. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Bom tole kot kompliment vzela. ja sej recimo da sm tko mislu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Še dobr, k če ne spat neb mogla. No, zdej pa res grem! Janko (in vsi ostali), lahko noč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 tudi jaz grem, lahko noč... p.s. upam da nom pike sanju k se tok dere... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 p.s. upam da nom pike sanju k se tok dere...A si me, a si me? Jutrooooooooooo! Petk jeeeeeeeeeeeeee! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 A si me, a si me? čist sigurn... sam škoda k se ne spomnm pikica čaw Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Jutro, poba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Jutro, poba. jutro jutro ja kwa s kej sanjala lepga? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Pojma nimam. Čist nč se ne spomnm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Pojma nimam. Čist nč se ne spomnm. hehe. k sanjaš, se pa nč ne spomneš kwa si čez dan počela a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Ne, sej, ponavad se spomnm sanj. sam, dons pa ne vem....mogoče se še bom. Drgačpa velikrat tud v budnem stanju sanjam. Taka sm...domišljiji ne konca ne meja. A s ti sploh kej spat šel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.