janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Ne, sej, ponavad se spomnm sanj. sam, dons pa ne vem....mogoče se še bom. Drgačpa velikrat tud v budnem stanju sanjam. Taka sm...domišljiji ne konca ne meja. A s ti sploh kej spat šel? niti ne resno. mi paše mal tko... mal čitat, mal ircat, mal telefon, mal muske, mal tv, skos kej malcat, mal na čik... zadne dni sm še iz kofeta zlo hitr, na pir se mi pa nit ne gre več Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Janko, Janko, ti ga kukr maw serješ. A te nbena na sprehod ne pelje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Janko, Janko, ti ga kukr maw serješ. A te nbena na sprehod ne pelje?ne...matr, dobr da sm se spomnu ewo, dons grem spet. sej sm res ene par dni kr pozabu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Ja, jst sm bla tud včer po dooooooooolgem času, se mi zdi. Sam, klinc, k sm šla pol, k ni blo več sončka. Včeri je bil res tolk lep dan, da... Jah, sej, tud, če greš sam, ni švoh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Ja, jst sm bla tud včer po dooooooooolgem času, se mi zdi. Sam, klinc, k sm šla pol, k ni blo več sončka. Včeri je bil res tolk lep dan, da... Jah, sej, tud, če greš sam, ni švoh. ja fajn da s šla. sej k sončk gre, pa za sabo puša en lep zahod... tut ni švoh pa tut na vem kwa manka, če greš sam? sprehajalna meditacija Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Nč ne manjka, pa še svoj tempo maš lohk. Sam, včas je pa fajn, da kako vmes rečeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 jst pa najraje sama tole... sej se tud sama s seboj pogovarjam joj kolk se mi ne da it - 123 me ni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 obe mata prou. use sorte je učas fajn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Jst bi šla kr zdej mal šetat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Jst bi šla kr zdej mal šetat. komi vrjamem. precej mrzl še deluje use skup Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Eh, kje pa...sej, če hodš, se segreješ. Ni mrzlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 jutro A si me, a si me? ne da bi vedu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 jutro ne da bi vedu Če bi me, bi si zapomnu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Grem še eno kitico ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Zaspanka, girly. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Če bi me, bi si zapomnu. to pa vrjamem ja... po mojem se sploh ne bi v postl zbudu... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 A ste vsi mrknl al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 pa ne da se vam...dvojčkom...tud lahko kaj takega zgodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Sej, sam, da jst mal popustim, je že tema v temi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 brez tebe bi potonli...ko titanic...predvidevam da je tvoj moto....replika na vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ja no, pa jst se vsako urco oglasim, sam ka bom kr pisu če ste tiho? no, se bom drugič s samim sabo menu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Jst se najraj sama s sabo menim, svizec, mam vsaj pametnega sogovornika. Eno masažo bi. Zakaj sta doma, fanta? Ne gresta nič žurat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 kako bom žurau če pa vsako minuto kiham ko... sej sm se sam vročine rešu... pa sej mi je dohtar povedu da kašlu ko prfuknje bom pa še 4 tedne, pa se mi zdi da mi je že zdej vse v grlu potrgal Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 virus me je tresnu...dvodnevni....jutri je pa tretji dan....tako da bom žuranje rajši na jutri prestavil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Revčeka. Zdej sta prec bolš, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.