janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 pika ne seri... smo škorpjone pa še ceu kup druzga gor držal. poglej kolk objau sm naklepu. te čist dostojno nadomešču. pa zmerju, pa se slinu... čist opravičeno bom zdej loh u miru spoku.p.s. lepo da s nazaj Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 kako bom žurau če pa vsako minuto kiham ko... sej sm se sam vročine rešu... pa sej mi je dohtar povedu da kašlu ko prfuknje bom pa še 4 tedne, pa se mi zdi da mi je že zdej vse v grlu potrgal bi blo boljše...če bi si ti tudi takega...dvodnevnega omislil Revčeka. Zdej sta prec bolš, a ne? če bi me pa še kdo zmasiral...pa bi itak jokal od sreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 bi blo boljše...če bi si ti tudi takega...dvodnevnega omislil ja... moj je biu 3dnevni +4tedne gratis, pa nism nč brau, sm kr vzeu k sm vidu da je neki gratis Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 jebemti dedcerajši deklice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 rajši deklice Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ja... moj je biu 3dnevni +4tedne gratis, pa nism nč brau, sm kr vzeu k sm vidu da je neki gratis dete potrošniške družbe....mlad ...pa še rahlo smotan....drugič tiste prve tri dneve vredi oddelaj...pol pa gratis jemlji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 pika ne seri... smo škorpjone pa še ceu kup druzga gor držal. poglej kolk objau sm naklepu. te čist dostojno nadomešču. pa zmerju, pa se slinu... čist opravičeno bom zdej loh u miru spoku.p.s. lepo da s nazaj Dej dej, sam v škorpijonih neki dežuraš...to vse skp ni nč. A še nis klica dubu? K če češ, te jst pokličm. jebemti dedce ???? A bo treba koga nabit? če bi me pa še kdo zmasiral...pa bi itak jokal od sreče No, jst ne bi glih jokala, bi pa fejst predla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 dete potrošniške družbe....mlad ...pa še rahlo smotan....drugič tiste prve tri dneve vredi oddelaj...pol pa gratis jemlji v tem sem najboljši kupi kdo 4 tedenski kašelj? zlo pocen, po želji se da zrihtat tut še za soseda, da ne boste osamljeni! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Dej dej, sam v škorpijonih neki dežuraš...to vse skp ni nč. A še nis klica dubu? K če češ, te jst pokličm. k klic pride, bo šele treba it pa res se mi nekak gre, nekak pa ne... spet je mrzzzzzdrgač pa posluš nč sam škorpjoni... pa učer pa predučeršnm... po skor sto objau... miiiissslllmmmmm Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 babnce so spet hude... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 če ste pa tipi taki ...anglčki Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Dej, dej, janko, skupne objave ne velajo, če jih nimaš v dvojčkih niti 5! Mysti, nakvihti se mal, pol pa po pesi... Svizec, jst nism nč huda. Kaj je zdej maser zginu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Svizec, jst nism nč huda. Kaj je zdej maser zginu? kak pa to, nisi huda, nisi tečna, nisi sitna... ka pa si pol ti še lahk? maser je šau po sekiro ker se je odloču da se prešola za mesarja... važn da je na M Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Ja, sej sm vse to tud lohk, sam trenutno pač nism nč od tega. Sm sam sita, tko da...mesar bo mel velik dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 mesar bo mel velik dela. mrbit se je pa posla ustrašu pa ga sploh ne bo nazaj Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Tud to zna bit, glede na to, da ste tipi zadnje čase, mal preveč brezjajčni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 vrjetn je biu škorpijon, uni nikamor ne upajo iz svoje teme Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 vrjetn je biu škorpijon, uni nikamor ne upajo iz svoje teme Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 o, kak smo pogumni, smo pršl na obisk sam povedat pa še nč ne upamo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 o, kak smo pogumni, smo pršl na obisk sam povedat pa še nč ne upamo svizec da ne bom zdle prišla h teb in te po tazadni nasekala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 svizec da ne bom zdle prišla h teb in te po tazadni nasekala ti kr prit, te že čakam, brez pauštra pod hlačam Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ti kr prit, te že čakam, brez paušta pod hlačam paušta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 pauštra... kak se že temu po SLO pravilno reče? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 No, no, brez kurbarij, prosim. Kle smo sami bogaboječi ljudje. Naglavna blazina? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 No, no, brez kurbarij, prosim. Kle smo sami bogaboječi ljudje. taprava se je oglasla... pa kje ti vidiš kurbarijo če me hoče tepst?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.