Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 taprava se je oglasla... pa kje ti vidiš kurbarijo če me hoče tepst?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 pauštra... kak se že temu po SLO pravilno reče? pouštre misliš piki kurbarija je pa itak vsedn vseposvod Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 dej, sporazumevanje s smeški je blo lani modern to ma sam še klarus ka sm se jst dans krneki na njo spravu?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 dej, sporazumevanje s smeški je blo lani modern to ma sam še klarus ka sm se jst dans krneki na njo spravu?!nimam pojma...mogoč pa rabiš en konkretn spank Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ah ne, to zarat avatarja (zato sm se nate spravu, da ne bo kake pomote) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Hehe. Klarus, svizc je še mlad, pa ga lohk mal po svoje vzgojiva. Si za? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Hehe. Klarus, svizc je še mlad, pa ga lohk mal po svoje vzgojiva. Si za? a bo bolel? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ah ne, to zarat avatarja (zato sm se nate spravu, da ne bo kake pomote) kaj pa je z mojim avatarjem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ja tak... luštn je Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Hehe. Klarus, svizc je še mlad, pa ga lohk mal po svoje vzgojiva. Si za? seveda Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 se že veselim Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 1. lekcija...Naučit ga bo treba, da bo pravi ded...se pravi, pokončen, močen, iskren, zvest, vljuden, laskav, ammmm....pomagi, dečva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ja tak... luštn je zato sem si ga pa izbrala 1. lekcija...Naučit ga bo treba, da bo pravi ded...se pravi, pokončen, močen, iskren, zvest, vljuden, laskav, ammmm....pomagi, dečva. predvsem pokončn mora znat prat, pomivat, sesat, kuhat, razvajat.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 mora znat prat, pomivat, sesat, kuhat, razvajat....teh uric se najbol veselim Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Kok ti dvojčki lapajo. Dobro, da se to meni ne dogaja. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Kok ti dvojčki lapajo. Dobro, da se to meni ne dogaja. ti znaš sam blejatbeeeeeee teh uric se najbol veselim v tem ne dvomim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Kok ti dvojčki lapajo.http://forum.onelebanon.com/images/smilies/yes.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 O, glej ga, ante tud na broju...še mal, pa bova mele cel razred. No, fanta, v kot, pa klečat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ok, ka pa zdej? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ok, ka pa zdej? Tišina! Govoriš samo, če te jst kej vprašam! domina.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Evo, sam, da ni po tvoje, pa ti že ni prov. Še ubogljiv sm pozabla dat med lastnosti, tega ti definitivno največ primanjkuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Evo, sam, da ni po tvoje, pa ti že ni prov. Še ubogljiv sm pozabla dat med lastnosti, tega ti definitivno največ primanjkuje. kaj nism ubogljiv, a sm kej reku? sm biu skos tiho... - to je pa znak daugčasa Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 piki kurbarija je pa itak vsedn vseposvod ja matr... zemla okrogla, kurbarija pa na usakmu vogalu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 kaj nism ubogljiv, a sm kej reku? sm biu skos tiho... - to je pa znak daugčasa Glihkar, pa kokr vem, ti nism dovoljenja dala. Evo, zdej si 3 po riti z leskovo šibo dubu, za kazen. Jankoooooooo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.