janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 teh uric se najbol veselim beži mujo vidi ti se glava Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Glihkar, pa kokr vem, ti nism dovoljenja dala. Evo, zdej si 3 po riti z leskovo šibo dubu, za kazen. http://www.canaryforum.com/forums/images/smilies/cry.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 http://www.canaryforum.com/forums/images/smilies/cry.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 http://www.tweenpix.net/blog/themes/tweenpix/smilies/smile.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 O, glej ga, ante tud na broju...še mal, pa bova mele cel razred. No, fanta, v kot, pa klečat. A take fantazije se tlele izživljajo. Kao učiteljice kaznujejo male fantke. Kam sem to jst to pršou Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Jankoooooooo.... ja kaj je piki??? a je buci buci polkadus Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Kam sem to jst to pršou sej bi ti povedu pa ne smem govorit, bo pika --> http://www.tweenpix.net/blog/themes/tweenpix/smilies/brune.gif huda --> http://www.tweenpix.net/blog/themes/tweenpix/smilies/angry.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 http://www.tweenpix.net/blog/themes/tweenpix/smilies/smile.gifVolk sit in koza cela. A take fantazije se tlele izživljajo. Kao učiteljice kaznujejo male fantke. Kam sem to jst to pršou Dej, dej, ksj se ti oglašaš...a sm dala dovoljenje? Ti bom koruze pod kolena nasula. ja kaj je piki??? a je buci buci polkadus Kok sm jst prtegnena dons. Mal mi je na otročje usekal. sej bi ti povedu pa ne smem govorit, bo pika --> http://www.tweenpix.net/blog/themes/tweenpix/smilies/brune.gif hudaIiiiiiiiiiii, kok sm lepa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ko satan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 janko more usen it piki lahko noč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Lepo se mej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 noč janko Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Ej folk, kwa dogaja?A je dwojček še žiw....kakšen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Ena pa res.K gre zdej spat. Naplesala sm se. Stuširala, zobke oprala, leče vn dala, s kremco namazala, obrila, zdej grem pa sanjat bodočga moža. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 janko j že nazaj dobr jutr pika pa sanjat bodočga moža. Nočko. jebi ga... nker nobenga... no usem še lahko noč pa dobr jutr. piki... tvojga sm mensezdi pa sreču sam na vem če j biu t prau pa če bučman sploh že ve za to Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Morgen čveke... Sama mularija tukaj zadnje cajte... Pa Janko... Pika... ...upam da so bile sanje uspešne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Morgen čveke... Sama mularija tukaj zadnje cajte... Pa Janko... Pika... ...upam da so bile sanje uspešne... ja pa janko bo dons zgleda spet kle visu. nek buča boli pa se ji vrti, rostfraj želodčk se je zgleda tud preplozou, zmatran še bl kt zmeri,še na kufe se mu ne lub... kukr da b meu mačka. sam nima od kej bit pa k kiha pa čiha... ajd... tičja gripa m je kr odlegl, k sm izi diagnozo postavu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ja pa janko bo dons zgleda spet kle visu. nek buča boli pa se ji vrti, rostfraj želodčk se je zgleda tud preplozou, zmatran še bl kt zmeri,še na kufe se mu ne lub... kukr da b meu mačka. sam nima od kej bit pa k kiha pa čiha... ajd... tičja gripa m je kr odlegl, k sm izi diagnozo postavu Če nisi kura se ne sekiraj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Če nisi kura se ne sekiraj... s me pa potolažu še gripa se me ne prime več Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 jutro Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 jutro Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 pač sm mal bol pozn dans... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ti noben ne zameri sj smo vsi nekam lenobni dons mogoč bo večer bolši... ka je to, janko, pika? čvekat! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 mogoč bo večer bolši... ka je to, janko, pika? čvekat! lubčk, a si kdaj slišu za telefon??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.